Butun konuyu okudum, alan arkadas guvenmis almis ama suistimal edilmis, satsan ne kadar eder bilmiyorum ama sat cooler I al yenisini vardir bunda da bir hayir de gec, Allah sabir versin.
Butun konuyu okudum, alan arkadas guvenmis almis ama suistimal edilmis, satsan ne kadar eder bilmiyorum ama sat cooler I al yenisini vardir bunda da bir hayir de gec, Allah sabir versin.
arkadaş eline alan nasıl anlayacak daha önce hiç polo gti ın önünü söküp takmadıysa. Don değil ki kabine giripte hemen üstüne giyip baksın kıçına kaçıo mu kaçmıo mu? Anlaşılan kaçmış.
şöyle özetleyelim . ben bolt on diye aldım .kaldı kı ufak tefek işlemlerle uysa bunda da problem yaratmaz olmus bir karısıklık der geçerdik. ama arkadas bana orj POLO GTİ COOLERI İLE HF NIN POLO GTİ İÇİN OLAN COOLER RESMİNİ GÖNDERDİĞİ İÇİN BU İŞİ YAPAN ABİLERİMİN DE ONAYI İLE ALDIM . kaldı ki coolerı elimde gördüklerinde büyük bu dediler. yani bolt on konusmada gecmıyor ama ben polo gti aracım için baktıgımı acıkca söylüyor ve ona göre not bırakıyorum. arkadas uymadıgını bilmeyebilir diye de dusundum . ancak bu benım problemım değil. ona zaten üniversal diye satmıslar bunu da iş ortaya cıkınca ben seri numarasından öğrenince ortaya cıkartıp diline doluyor. neyse dediğiniz gibi tek taraf hatalı tükürün şunun yüzüne demek değil amacım. sadece biraz daha artık temkinli olmakta özellikle bu şahısla ticaret yapacakların dikkatli olmasında fayda var diye buraya konuyu actım. yorumunuz için de teşekkürlerimi iletiyorum ...
:) dediğim gibi sevgili dostum.... ben sıctım tüyü nereye dikeyim gibi bi konusma yapmıs alper bey'e de ... umarım kendine gerekli dersi çıkarır artık.
ilana koydum. satılırsa satılır . benim yanıma kalanda 2 kere verılecek işçilik , arabayı zamanında yapamama , can sıkıntısı , planların aksaması ve belki de coolerı aldıgımın altına satacak olmam . neyse allah can saglıgı versin diyelim. vardır bunda da bir hayır . yorumunuz için teşekkürler....
gayet acıklayıcı bir betimleme olmus abi eline saglık :) maalesef daha önce görmemek benim şanssızlıgım , güvenmekte hatam oldu . biz resime odaknaldıgımız için hiç diğer bir gözle bakmadık. maalesef can sıkıntısı ve biraz maddi zarardan baska birşey kalmadı elimizde. olsun buna şükür herşey de vardır bi hayır....
hayır bide hem çakallık yapmaya çalışıp işler istedikleri gibi gitmeyince mahkemede avukatımla konuşursun tribine girmiyolar mı güler misin ağlar mısın
İnsanın bir zevki hobisi var onuda kursağında bırakıyor.
Tek şuçun ürünü bilmemek ve güvenmek.
Diğer arkadaşda geri iade alabilir ama s3 alıp şuan sana o parayı vermem durumum yok demeside çok manidar.
Ilk mesajı devamlı alıntı yapıp durmayın. Sayfa anlamsızca uzuyor..
Kendi kendime diyorum ki ah keşke s3'ü aldığı arkadaşta buna orjinal diye çakma s3'ü geçirseydi aklı başına gelirdi o zaman.
ya nolur 3000 TL lik cooler ı 1200 tl ye alırsan böyle olur diyip alıcıyı suçlamayın. bende zamanında eşşek gibi para verip aldığım malzemeleri gayet uyguna sattım. kimsedende gık çıkmadı ulan bunun ederi budur neden bu fiyata satıyorsun diye. Kim neye göre belirliyor fiyatı ?
Açık net satıçı başka foto gönderiyor cooler budur diye, alıcıda ok alıyorum diyor. Kargoya verdin mi diye sorulunca, üstü başı kapanmış kargoya verilecek halinin fotosu atıp güven tazeleniyor. coolerı alıcı teslim alınca ustasında götürmeden ne bilsin arabanın üstüne olup olmayacağını ? ustaya gidiliyor ve cooler ın büyük olduğu görülüyor. bitti gitti. adam dediği fotosunu gönderdiği malı satmamış !
Daha ne haklı görüyorsunuz 21 yaşında kendi odasının yöneticiliğini yapan satıcıyı ?
Konuyu açan arkadaş dilerse Dolandırıcı kelimesi başlığa eklenebilir. Böylelikle google de isim soyisim arandığında ilgili şahsın bu konu direk ilk sıralamada gelecektir. Kendisini maduriyeti gidermek adına herhangi bir mesajda yazmamıştır.
Sadece öneridir dilerse düzenleriz.
Saygılar.
sanırım üst düzey yönetici arkadaşın hukuk departmanı haftasonu kapalı olduğu için açıklamalar gecikiyor...
@sem2.2 geçmiş olsun yalnız dikkatimi çekti iyi sabır varmış sende.
10 sayfa olmus,degısen bırsey yok.(arada sacma yorumlar harıc)
Insan bu dunyada ısmıyle yasar. Yaptıgı ıs-evlendıgı kadı-sahıp oldugu cocuk-kullandıgı araba-sıctıgı ***-katıldıgı organızasyon vs vs... Yanı bu ısım soy ısımle hayatımızı gecırırız,ızlerımızı bırakırırız.Hatalarımızla sevaplarımızla...
Ama hala bu lekeyı ıcıne sındırıyorsa,yapıcak bır sey yok. Karakter meselesı,elestremeyız. Her ınsanın oncelıklerı ve tarzı farklıdır.
Gecmıs olsun.
Böyle durumlarda aslında en çok koyan şey hayallerle oynanması. Biriktirip denkleştirip, çoluğin çocuğun rızkından kesip de kenara attığın parayla bişeyler yapmaya çalışıyorsun şu memlekette.. Sonra herşey hayaller bitiyor.
Geçmiş olsun.
Satıcı gösterdiği fotoğrafla gönderdiği ürünün farklı olduğuna dair bir türlü açıklama yapamıyor.
Bu satıcıyı forumda savunan arkadaşlara satlık bölümünde ilan açmaları yasaklanmalı,yoksa daha çok böyle konu okuruz,çok kişinin canı yanar.
Bu olculerde ve ozelliklerde intercooler ihtiyaci olan yok mudur ? Alan arkadasin magduriyeti aramizda en azindan giderilmis olur.
haha bu arada şu mesaj en bomba mesajlar arasına girer. fotosunu paylaşmak hakkaten yakışırmı diyenden tut kendiside laf etmiş ama gel görki takipçi kasmak için tanımadığı etmediği kişilerinde kendisi takip etmesi için ismini cismini yazmaktan çekinmemiş.
Takibe takip ! +200 TL ile bir büyük cooler almak istermisiniz ? sayfamıza bekleriz ===> en uymayan coolerlar burada