Savciliktan polis korumasi almak gerek .
Ispat gerek bunun içinde
Kamera ve ses kaydi gerek.
Adamin infasi filan yanarsa zaten kaybedecek birsey olmaz boylelerin ne yapacagi hic belli olmaz.
Printable View
Savciliktan polis korumasi almak gerek .
Ispat gerek bunun içinde
Kamera ve ses kaydi gerek.
Adamin infasi filan yanarsa zaten kaybedecek birsey olmaz boylelerin ne yapacagi hic belli olmaz.
Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun şimdi değer kaybı davası açıp para alan bi kaç arkadaşım oldu ama bu değer kaybını karşı tarafın sigortasından almıyormuyuz?
Kardeş yanlış anlama ama bence sen '' İçerden yeni çıktım-Kaybedecek bir şeyim yok- Bir daha girerim '' gibi 3.sınıf mahalle mafyası sözlerinden bayaa korkmuşsun.Olabilir,yapı meselesi ama böyle tiplere taviz verildiği için bu kadar rahat davranabiliyorlar. Zor zamanında yanında olacak 8 tane arkadaşın yoksa otur oturduğun yerde. Karar senin ;)
Geçmiş olsun..
Kendine ve arkana güveniyorsan sonuna kadar götür ama şöylede birşey var ne uğruna bunu yapıcaksın para içinse kesinlikle değmez, ders vermekse bunlar bir üç beş değilki hangi birini akıllandıracaksın
aracına çarpılan esnaf muhtemel,huzurunu dusunuyor haklıda sayılır,dedıgın dogru tavız meselesi,forumun yarısıda tırsmıs oturdugu yerden ılgınc...
onlar 8 kısıyse sen 2 kişi elinde kemerle cık bıdahakınde karsılarına bak sılah bıcak demıyorum kemeri cıkar belınden atara atar yap kediye dönmezlerse hıc bısey bılmıyorum , hakkı aramak bu memlekette tuhaf karsılanır oldu şaşırıyorum,hıc bı halt olmaz arkadasım aç davaları sıgortası karsılasın yetmezsede gtundekı dona kadar alsınlar acımıcaksın,sonra kalkar gelırlerse dişini göster bı halt olmaz yapamazlar,polisi haberdar et bu tehtıdden hatta savcıya gıt alsınlar ıcerı bı gece kalsınalar,bıdaha önunden gecmezler kapının.
Kemer cikartip sise ustune oturtur bazıları burasi türkiye kimin ne olduğunu bilemezsin.
Adam iki tane atacak sonra vebali sizde kalacak
Beladan uzak durmakta yarar var
Allahindan bulur o kansizlar boşverin kolpa bile olsa o ihtimale riske girmeye degmez
Yoksa dayi kanka ayagina guvenseydik icerdeydik hepimiz :)
davanı ac sıgortadan paranı al hıc ole sole yaparız bole ederız kasılma bı *** yapamazlar.arabasına sıgorta yaptırınca da 5 katı sıgorta parası cıksın gorsun ebesının nıkahını
Tamam anlıyorum esnafsın, işyerin belli, yerin yurdun belli huzurum kaçmasın diyorsun da bugün sana yaptıklarını yarın başkasına yapacaklar hiç böyle düşündün mü? Efendi gibi oldu bir yanlış affet deseler yine eyvallah ama yedikleri haltın üstüne bir de sizin işyerinizde asıp kesiyorlar ve siz buna eyvallah diyorsunuz gerçekten ilginç...
konunun geneliyle alakasıda yok ama adamlar ofisinize kadar 8 kişimi gelip girdi? yapmanız gereken, size çarpan arkadaş her kimdi ise içeri yanlızca onu almak olacaktı, diğer kalanlarda girme gibi bi ısrarda bulunurlarsa şayet ''benim müsadem olmadan giremezsiniz, aksi taktirde polise haber veririm haneye tecavüzden alıurlar sizide, işinize gelirse, yanlızca bana çarpan araç sahibi girebilir...'' demeniz iyi olurdu...
Çok geçmiş olsun.
Senin aracının tamir masrafı en aşağıya 4-5bin. Değeri de bir o kadar düşer, bu durum sana +-10bin lirayı bulacak. Eğer sokaktan geçen birine bu parayı verecek durumdaysan maddi ve manevi, uğraşma. Onun dışında yapılacaklar belli.
Şöyle düşünün. Bir hırsız geldi evinize girdi 10bin liralık eşyanızı aldı. Sonra bu hırsız ile karşı karşıya geldiniz, yakasına yapışmaz mısınız? Sizden aldığı 10bin liranın karşılığı olarak 10bin liralık ameliyat masrafı çıkartmak istemez misiniz? Benim gözümde ikisi de aynı, benim emek harcayarak kazandığımı benden alıyorlar.
Tekrardan geçmiş olsun, ben sonuna kadar dava yoluna git diyenlerdenim. Hatta kendi kasko şirketinden araç iste serviste kaldığı süre boyunca, onun parasını da tahsil etsinler.
Kardeşim bu karaktersiz çarptıktan sonra efendi gibi haber verip durumunu izah etse ozaman durumunu vs gözetip acıyabilirdin ama bunun yaptıgı şerefsizlik bence hirsızlıktan hic farkı yok bunun boşver ugraşma diyen böyle düşünen insanlar yüzünden zaten bunlar bu cesareti buluyor asla korkma bence insanın canına malına namusuna kast edilirse hicbirseyden korkmaması lazım bunun icin dayıya amcaya gerek yok dogru bildigin yoldan asla dönme merak etme hicbirseyde olmaz öbür türlü o zararı asla icine sindiremezsin aklına geldikce canın sıkılır.
siz tüm zararınızı karşılayın, kasko-sigorta karşı taraf arasında kalsın herşey kovalayıp uğraşmayın, ayrıca o şekilde gelip düşünen biri belliki sizi hiç düşünmüyor sizde onu duşunmeyin
İyi dilek dileyen arkadaşlarıma dostlarıma çok teşekkürler,değer düşüklüğü tahsilinde birkaç farklı yöntem varmış,her gün başımıza gelen bir olay olmadığı için bende yeni yeni öğreniyorum süreci.Trafik şube,mahkeme ile ilgili bu sistemde yeni bir değişikliğe gittiklerini söyledi,adliyeye henüz gidip öğrenemedim detaylara tam hakim değilim.Bir diğer yöntem kaskonun eksperi araç onarımı tamamlandıktan sonra çağrılacakmış ve tekrar eksper yapacakmış.
Pikup kamyonetin arkası hurda dolu(yüklü) olduğu için boşta geri geri kaçırmış,kasası çelik konsidisyonlu olduğu için vatandaşın aracında neredeyse hiç birşey yok.
Eğer görüşmede herhangi bir tehdit var ise size karşı , yanınızdada arkadaşınız, şahit var ise savcılığa verin durumu anlatıp 2-3 ay içinde bu konu ile ilgili mahkemeye çağırıyorlar. bi avukata danış' içeriye girdim çıktım ,tekrar girerim sıkıntı yok' gibi söylemler tehdit olarak geçiyor mu? Tekrar bir telefon görüşmesi yada yüzyüze denk gelinirse muhakkak ses veya kamera kaydı olsun. sonuna kadar haklısın yasal yollar ile hakkınızı arayın. Bu arada değer kaybı gibi vurup kacmanında extra bi cezası bi bedeli olabilir bunu da araştırın
bence korkmayın ilk etap ta geldiklerinde efendi olmak yerine azıcık dişinizi gösterseydiniz hiç böyle olmazdı onlara r yapıp giderlerdi zaten yukardada arkadaşın belirttiği gibi 8 kişi gelmezlerdi kendilerine güvenselerdi. Ama yinede siz taviz vermeyin 10 arsız insanda 1 i akıllansa 9 kalır diğer 9 unuda başka insanlar uslandırır.
Dostum bence gelip düzgünce konuşsaydı eyvallah fakat gelip asarım keserim yapan adama bence ne gerekiyorsa yap. O tehditler vs. hiç olacak iş değil yok bir daha girerim ne olacak gibi konuşmalara pabuç bırakma