Adamlari taniyormus gibi yaziyorsun dedem.
Kain değil kimse dolumu bosmu bilemezsin
Olmek onemli degilse gider yapsin :)
Olmek bayilmaya benzemez
Savciya gidip koruma istemeli is b.ka batmaya giderse eger
Mudahale ceza getirir.tck gereği:)
Printable View
geçmiş olsun dostum.. aynısına benzer bir olay benimde başıma geldi bursada hatta konu bile açmıştım :) bende aynı tehditleri yedim vs vs ama iyi bir avukat ve biraz akıllıca haraket edince devletin imkanlarını kullanınca hiç bir b.k yiyemiyorlar yani korkmayın ve kararlı olduğunuzu belli edin zaten kasko onlardan baya bir para talep edicektir... değer düşüklüğü davası da açın 7.000 tl ye kadar açabiliyorsunuz ben 3.000 tl almıştım mahkeme sonucu oğulları hapis yatmasın diye paşa paşa vermişlerdi hiçbirşey yapamazlar 10.000 tl lik hasar için hiçbir gerizekalı HAPİSE GERİ DÖNMEK İSTEMEZ :) tekrar geçmiş olsun
yahu herkes ramboymuş haberimiz yokmuş klavye başında neler yazmışlar.
adamın ofisine 8 kişi gelmişler. 8 :) Öyle kemeri çıkarıp atar yapacağınız kişi sayısı 8. Adamların her biri bir tane vursa zaten hastanelik olur arkadaş. Kağıt - hurda toplayan hapisten yeni çıktığını söyleyen ve yanında 7 kişi olan adama mı atar yapsın bu arkadaş ?
Filmlerdeki gibi olmuyor bu iş o 8 kişiden birinin belinde silah olsa çekip arkadaşı vursa siz mi kurtaracaksınız klavye başından. Ne olur medeni öneriler yapın yahu.
Arkadaşım bir çok kişi yazmış, adamlarla hırlaşma, ofisine kamera koy, kalabalık gelirlerse bir daha içeri alma, yasal hakkın neyse onu ara, sonra da hakikaten tehdit ediliyorum diyip koruma iste. Kendine de dikkat et. Ofisine girerken çıkarken uyanık ol.
Hukuki hakkını sonuna kadar kullan..hem garibanım diyecek üstüne de tehdit edecek :)
Geçmiş olsun abi cana gelmesin.karşı tarafın sigortası değer kaybını karşılar . siz bence o adamlarla hiç muhattap bile olmayın ne yapacakları belli olmaz hır gür'e gerek yok insanlar tahammül sınırında yaşıyor , en ufak olayda elini beline atar olmuşlar çıkarır sıkar,bıçaklar hiç gerek yok 4 teker için uğraşmaya.
Bence uğraşmayın , Allah ondan fazlasını çıkartır.
Aracıda yetkılı servıste degıl, kendınız parcalarını alıp fatura edıp kaskodan ödemesını alın.
Böylelıkle buyuk bır tramerı cıkmaz ve degısenıde olmaz. Camurluk ve bagajı duzgun bır kaportacı rahatlıkla yapar.
Beterın beterı var demek lazım. Cana gelen mala gelsın. Gecmıs olsun.
Şirkete gelirken vs güvenlik kameraları varsa onları da delil olarak kullanıp davanızı açın.
Oh ne güzel memleket ben adamın arabasına çarpıp kaçayım sonra 8 kişi gidip adamı korkutayım.
Bak güzel kardeşim kimseyi gaza getirip zor duruma düşürmeye gerek yok herkes babasının oğlu.. Kavga ve dövüşün sonu yok.
Araba mal mülk isterse hurda olsun arkadaşın canına bir zarar gelmesin adli siciline olumsuz birşey işlenmesin diye tavsiyede bulunuyoruz.
Kemeri biz pantolon düşmesin diye takarız siz Antalya kemerlisiniz sanırım..
Bu arada çok kavgacı heyecanlı arkadaşlar cezaevinde meydancı nedir kimdir. Ne kadar meydancılık yapar yazsın okusun.
Mağdur olan arkadaşa tavsiyem olayı yasal ve kanuna uygun yollarla çözsün halletsin bu tehdit durumu içinde karakola gidip ifade versin..
btr1907 yaşını şimdi gördüm abi yazmalıydım
Ne alakası var kardeşim, fotoğrafları yokmu ? Servıse verdıgınde 20 bın tramerı cıktıgında dahamı karlı olucak arkadaş ıcın.
bunun cızık surtme ıle alakası ne , hangı aracımı sattıysam ne var ne yok soyledım . fotografını gosterdım oyle sattım. Bır Allahın kuluda benı tekrar gerı aramadı.
Sen bu dusunceye sahıpsen baskasınıda kendın gıbı yargılama.
Ne alakası var kardeşim, fotoğrafları yokmu ? Servıse verdıgınde 20 bın tramerı cıktıgında dahamı karlı olucak arkadaş ıcın.
bunun cızık surtme ıle alakası ne , hangı aracımı sattıysam ne var ne yok soyledım . fotografını gosterdım oyle sattım. Bır Allahın kuluda benı tekrar gerı aramadı.
Sen bu dusunceye sahıpsen baskasınıda kendın gıbı yargılama.
Vallahi şunu bilir şunu söylerim, dinsizin hakkından imansız gelirmiş. Çarpan arkadaşın ne yolla para kazandığı belli, vergi vermez bişey etmez. Bunlar kalabalık oldukları için yüzleride kötü durduğu için herkesi korkuturum sanarlar. Adamın niyeti korkutmak, delikanlı olsa eğer içerden çıkmış olsa 8 kişi ne diye gelsin. Amacım kimseyi gaza getirmek değil, veya böyle yap demek değil yanlış anlaşılma olmasın. Ama benim başıma böyle bir olay gelse, ben kesinlikle kenara çekilmem. Hem malıma zarar vericeksin, hemde gelip dükkanımda beni tehdit ediceksin, o belki seni madara eder ama onu madara edende bulunur, ve ettirilir. Yeter ki uğraşmak iste. Ama gerek varmı böyle kansızlara? Bence var. Dersini vereceksin ki nerede nasıl yaşadığını öğrenecek.
Kardeşim öncelikle geçmiş olsun üzücü bir durum anlıyabiliyorum. Aynı şey benimde başıma geldi, o gün çarpan adamın tipine baktım meymenet yok ne olduğu belirsiz birde üstüne bana ist. bağcılardaki mahalle arası kaportacı arkadaşa götürelim demezmi :ofk:, dedim sen yoluna ben yoluma. Sende hakkını helal etme. Kaskodan hallettir kardeşim. Kafan rahat oluyor sonrasında inan bana. İyiki 5 kuruşluk o hergelenin ağız kokusunu çekmedim dersin. Allaha emanet ol.
ofisine 8 kişi geliyim ne ıstersem alır gıdermıyım ?
bumudur yani ? :D
gıttın sıkayetcı oldun,alacaklıyım dedım saldılar
yıne geldım bu sefer 10 kişi , kuzu kuzu bakarmısın.. yoksa ?
tek tek alıntı yapmaya gerek yok bı arkadas yazmıs hiçbir gerizekalı HAPİSE GERİ DÖNMEK İSTEMEZ
kemere taktınız kafayı ama ince noktayı atlıyorsunuz,
kımse davacı olma kes biç demedi , sıgortası zaten alır kurusuna kadar ama adamların tehtıd zaten bu dava acılmasın diye, ki arkadasta etkılenmıs bu tehtıdten,sağlam dursun dıyoruz başka bırsey degıl.
Kardeşim çok üzüldüm sen aracına gözün gibi bak, böyle davarın biri gelsin arabanı bu hale getirsin üstüne birde gelsin kabadayılık yapsın :) sen birde şöylemi yapsam böylemi yapsam diyorsun sanada şaşıtıyorum açıkcası, ben olsan ne kadar dava varsa açarım, değer kaybı, tehdit, mekan basma vs. Ofisinde kameranda varsa üstüne bal kaymak olur
Kanunun tam olarak işlediğinden emin olunsa herşey yapılır ç. Bu ülkede kaç insan koruma talep etmesine rağmen öldürüldü. Hukuka güven kalmayınca insan ne yapacağına karar veremiyor. Bence aile büyüklerinizin fikrini alın, Allah hayırlısı ne ise onu nasip etsin.
Böyle dayılık yapanlarıda buna meydan veren kanunlarıda bildiği gibi yapsın.
Geçmiş olsun.
biz ofiste 26 kişiyiz, kapıda da 2 güvenlik var, hepsini aşacak istediğini alacak kadar gelirseniz alın gidin zaten haketmişsinizdir, canımdan kıymetli değil evde çoluğum çocuğum var benim :)
Sağlam dursun bence de ama 8 kişiye eline kemer al dayılan dediğin zaman adamı riske atmış oluyorsun bence. Ben olsam farklı davranırım, laftan anlamıyorlarsa koyarım bi kamera, çağırırım bir arkadaşı şahit olarak, veririm savcılığa uğraşsın dursun. Arabamı da yaptırırım kaskodan olur biter.
Ha üstüne bir şey yapmaya gene gelirlerse ofise kaparım kapayı ararım polisi ne yapayım silah çekip çatışayım mı 8 kişiyle :)
Elemanın sigortasından değer kaybını alabilirsin, verecekleri miktar için de büyük bir beklentiye girme derim.