User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
60 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Yeni NSX 2016 yılında geliyor...!

barisy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok pahalı olur , dolayısı ile zengin tayfaya hitap eder ancak. Zengin tayfa da bir şeye para bağlarken prestij de satın almayı ister. Doğal olarak Ferrari parasına hondayı alacak kişi çok çok az olur. Eski nsx in kaderi de bu şekilde idi. Döneminin en iyi araçlarından biri olmasına rağmen satışı çok parlak değildi.

mazda rx9 ise vergi avantajı bir nebze rahatlatır diyeceğim de onun da dezavantajı ülkemizde mazda nın durumu.

Bir ara i8 ile m4 çok yakın fiyata satılıyordu TR de vergi sistemi yüzünden. Halbuki Almanya'da 1,5 m4 parası Sonradan borusan da uyandı , araya 60-70 bin fark koydu.

Distribütörlerin tavrı belirleyici olur.

Rockford - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    us fiyatı 156bin dolar gözüküyo ötv den dolayı genelde 3x hesaplarsak 450k usd. Distribitor alış fiyatı o değil sonuçta daha ucuz olacak vs diyip indirimi düşersek 300bin dolara düşse 900binlira para ediyor.

bu mtv ötv değeriyle bu aracın ben nası uygun rakama satabileceklerini merak ediyorum.

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "Ferrari killır "
    Bu ünvan boşa verilmedi
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 16EC813 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    "Ferrari killır "
    Bu ünvan boşa verilmedi
    fakir ferrarisi değil miydi o ?
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ferrari killer, lambo shooter falan bunlarda reklamın hası tabi ki de. de si var işte... Markalara bakınca çok uzaklar birbirlerine... GT-R da porsche killer ama işin aslı öyle değil işte... Ultra fanatik filan fetişin yoksa o paralara çok zor bu araçlardan görmek... ya da benim bakış açım böyle... Renault, honda, vw gibi benzer markalar o logo ile satması zor o fiyatlara...

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hacim çok büyük. 2 litre olsa da s2k niyetine tercih edilir. Bu hacimle fiyat engeline çok takılır bu araç.
    typer için 180bin tl isteyen honda 400-450den aşağı satmaz bunu.

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yapmayın beyler unutmayın zamanında porsche mazda rx7 den korktuğu için avrupaya sokmadı çünkü senesinde rx7 avrupada satış rekoru kırıp porsche nin önüne geçti r34 skyline ha keza nsx için avrupada senesinde millet gördüğünde kafayı yiyormuş dün nsx muhabbeti yapıldı belçikalı bir abimizle senesinde kendisi almış ve altından sorla almışlar daha sonra arabayı alan kişi ferrari test sürüşünde hayatını kaybetmiş vs. nsx gtr rx7 hep küt arablar oldu ama bu avrupanın yüksek egosu japonları da çileden çıkardı zaten japonlar da az egolu adamlarmış gibi anlamsız bir savaşa döndü iş adamlarım her arbasında jdm diye bir modeli var sadece kendi marketlerine ürettikleri ve ihracatını yapmadıkları

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha tayyar konusu bir sonuca varmadan üstüne NSX konusu, fena fena.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre Ekrem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha tayyar konusu bir sonuca varmadan üstüne NSX konusu, fena fena.
    16 SAR 36 plakasıyla Typer'ın yanına Nsx fena olmaz gibi

Şaka bir yana görüntü muazzam güzel farklı bir jantla daha da muazzam olur. Acaba motor konusu ne zaman netlik kazanacak türkiyeye anormal pahalı gelir
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yapmayın beyler unutmayın zamanında porsche mazda rx7 den korktuğu için avrupaya sokmadı çünkü senesinde rx7 avrupada satış rekoru kırıp porsche nin önüne geçti r34 skyline ha keza nsx için avrupada senesinde millet gördüğünde kafayı yiyormuş dün nsx muhabbeti yapıldı belçikalı bir abimizle senesinde kendisi almış ve altından sorla almışlar daha sonra arabayı alan kişi ferrari test sürüşünde hayatını kaybetmiş vs. nsx gtr rx7 hep küt arablar oldu ama bu avrupanın yüksek egosu japonları da çileden çıkardı zaten japonlar da az egolu adamlarmış gibi anlamsız bir savaşa döndü iş adamlarım her arbasında jdm diye bir modeli var sadece kendi marketlerine ürettikleri ve ihracatını yapmadıkları
    Bana istinaden mi yazdınız bilmiyorum fakat ben nsx kötüdür, rx-7 (japonlar) şöyledir böyledir yazmadım. Haşa yazarsam adam asmaca oynamaya gelen çok olur öyle bir hatayı ömrümde bir kere yaptım burada daha da yapmam allah düşmanımın başına vermesin... Bunları ortaya çıkan araç kötüdür diye yazmadım, 700 binliraya bu araçtan çok az satılır tr de demeye getiriyorum... GT-R m3 parasına denk fiyatla gelmişti öyle hatırlıyorum, yanlışım varsa düzeltin ben öyle anımsıyorum. NSX çok iyidir uçuyordur kaçıyordur, moda yatkındır eyw ama fiyat olarak bence m4 civarıda olmalı...

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bason Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bana istinaden mi yazdınız bilmiyorum fakat ben nsx kötüdür, rx-7 (japonlar) şöyledir böyledir yazmadım. Haşa yazarsam adam asmaca oynamaya gelen çok olur öyle bir hatayı ömrümde bir kere yaptım burada daha da yapmam allah düşmanımın başına vermesin... Bunları ortaya çıkan araç kötüdür diye yazmadım, 700 binliraya bu araçtan çok az satılır tr de demeye getiriyorum... GT-R m3 parasına denk fiyatla gelmişti öyle hatırlıyorum, yanlışım varsa düzeltin ben öyle anımsıyorum. NSX çok iyidir uçuyordur kaçıyordur, moda yatkındır eyw ama fiyat olarak bence m4 civarıda olmalı...
    M4 segmentinde bir araç değil bu arada ben marka ya da ülke fanatiği değilim almanaya biniyorum şu an kısa bir süre de NSX kullandım mesele şu nsx SS segmentinde ve insanlar artık GTR güzel ama nissan binmem ya da R8 güzel ama audi diye bakmıyo insanlar artık unique araçlara biniyor ve son 10 yıldır insanlar SS alıp sadece bebekte gezmiyor roll yapıyor piste çıkıyor araçlarını yüklüyor bu yüzden ben eminim NSX iyi bir fiyat ve reklam politikasıyla adet yapabilicek

Ewren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hacim çok büyük. 2 litre olsa da s2k niyetine tercih edilir. Bu hacimle fiyat engeline çok takılır bu araç.
    typer için 180bin tl isteyen honda 400-450den aşağı satmaz bunu.
    Honda Türkiye yetkililerinin dediklerine göre s2000 yeniden üretime girecek. Tabi farklı bir kasa ile gelecek. Doğru değilse bende onların yalancısıyım.

Ewren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    M4 segmentinde bir araç değil bu arada ben marka ya da ülke fanatiği değilim almanaya biniyorum şu an kısa bir süre de NSX kullandım mesele şu nsx SS segmentinde ve insanlar artık GTR güzel ama nissan binmem ya da R8 güzel ama audi diye bakmıyo insanlar artık unique araçlara biniyor ve son 10 yıldır insanlar SS alıp sadece bebekte gezmiyor roll yapıyor piste çıkıyor araçlarını yüklüyor bu yüzden ben eminim NSX iyi bir fiyat ve reklam politikasıyla adet yapabilicek
    bende nsx'in uçuk fiyatla geleceğini sanmıyorum. fiyat çok uçuk olursa honda zor satar aracı. ama bu araç bence en iyi ss'lardan biri olacaktır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    NSX gibi arabaya fakir ferrarisi demek bence ciddi olamazsın demelik bir yorum..

konu ile alakalıda şu net arkadaşlar araç 3.5lt turbo beslemeli ve 4x4 değil 2 + 2 ikisi farklı sistem, araç arkada normal direk 2 aksa bağlı benzinli motora öndede 2 ayrı elektrik motoruna sahip olacak.

2lt 300küsür hpyi civic üretirken 3.5ltden hondanın muhtemelen en az 500-550hpyi sadece benzin motorundan çıkartacağı kaçınılmaz yorumlarda söz edilen elektrik motorların ikisinin toplam 100-150hp civarı bir güç katkıda bulunacağı yönünde.

zaten sadece 570hp olsaydı bu araç hayatda 0-100u 3sn de tamamlayamazdı 1725kg ağırlıkla diye düşünüyorum o sebeble o elektrik motorların hesaba katılmadan üretilen gücün 570hp olduğunu düşünüyorum.

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Direk direksiyondaki Honda işareti dikkatimi çekti, çok güzel olmuş

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edit seçeneği gitmiş galiba kusuruma bakmayın
    199X NSX"ler şu anda yurtdışında 100K euro bandında, hatta çoğu stok durumda.
    201X NSX"ler sayesinde fiyatlarda bir düşüş olurmuz sizce?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yarbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    NSX gibi arabaya fakir ferrarisi demek bence ciddi olamazsın demelik bir yorum..

s2000'e falan öyle bi lakap takıldığı için bu yorumu yaptım. nsx'e öyle bişey demedim yani
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lanet olası sokak yarışçıları hep onların yüzünden
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

İzzet Göçmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mükkemmel olmus ama verginn vergisini alan bi ülkemde biz camdan bakıp üff kac basıyormus baksana deriz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)