User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
22 sonuçtan 20 ile 22 arası

Konu: Arabama Ön Plaka Yakışmıyor Diyenlere...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün dikkat ettimde 10 gündür ortalarda gözükmeyen hafriyat kamyonları yollara dökülmüş. Nasıl çamura bulanmışlarsa artık gördüklerimin hepsinde plakalar bırak okunmamayı, gözükmüyordu bile. Bu heriflere de ceza var mı yoksa hafriyat kamyonları halen görünmez mi?
    Onların aslında çamurlu olarak trafiğe çıkması bile yasak. Cezai işlem uygulanması gerekiyor belediye tarafından. Şantiyeler'de filan lastikler yıkanmadan çıkılmaması yönünde bir durum var diye biliyorum, zabıta kesiyor onlara da cezayı. Tabi keserse..
    FOR US BY US

[/CENTER]

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı skunk11 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onların aslında çamurlu olarak trafiğe çıkması bile yasak. Cezai işlem uygulanması gerekiyor belediye tarafından. Şantiyeler'de filan lastikler yıkanmadan çıkılmaması yönünde bir durum var diye biliyorum, zabıta kesiyor onlara da cezayı. Tabi keserse..
    Ben bugüne kadar sadece tek bir şantiyede kamyon yıkandığına şahit oldum. Zabıtaya şikayet edip koordinat veriyorsun 2 gün sonra lütfedip öyle geliyor. Ortada polis yok ki zabıta olsun. Ayrıca, bu iş sırf belediyenin değil çevre ve şehircilik bakanlığının da sorumluluğunda. Ülke Ali Baba'nın çiftliği olunca sıkıntı yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bugüne kadar sadece tek bir şantiyede kamyon yıkandığına şahit oldum. Zabıtaya şikayet edip koordinat veriyorsun 2 gün sonra lütfedip öyle geliyor. Ortada polis yok ki zabıta olsun. Ayrıca, bu iş sırf belediyenin değil çevre ve şehircilik bakanlığının da sorumluluğunda. Ülke Ali Baba'nın çiftliği olunca sıkıntı yok.
    Bizim şantiye'de var abi mecburi.. Aynen öyle haklısın, çevre ve şehircilik bakanlığı da sorumlu ancak dediğin gibi Ali Baba'nın çiftliği olunca sıkıntı yok..
    FOR US BY US

[/CENTER]

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)