Özel yaZmasın arasın cepten 0532 616 43 94
Printable View
Wuuuuhuuuu konu heycanlancak hazırda bekliyorum kaç gündür adam banlamamıştım bir sövüşünde bide bakın bidaha sokuyor muyum foruma oyea
Forum olarak doğru düzgün tartısmagı bile beceremiyoruz . Bravo bize
Hadi banlayin, Yalakasi degilim kimsenin, rahat ol. Yobaz kafayla oldugun belli zaten her icki icene alkolik ve cehemnemlkk bakiosan,
Şehit"in ailesine Allah"tan sabır diliyorum, mekanı cennet olsun.
Eğer kazaya sebep olan ..... ünlü olduğu için 3-5 kuruş verip muhtemelen bu işten yırtacak.
Ülkede adalet kalmamış.
DOHC hayret plakaya sorgu cekmemis hala kendi hayatinds bi halt olamayip merakli melahat gibi actgim konuda arabaya napiyim die soruorm once hacizini ofe dicek kadar ezik ve haset biri
Zaten isin gucun hok milletin konusunu hic ediom
Senin ruzgar cetinden farkin polisin ehliyetini almis olmadi, yoksa belki de sen olacaktin bu kafayla, ehliyetin geldikten sonra da hala adaysin.. Hayatta birsey olmak, babadan geleni yemek degil ustune birseyler koymaktir, neyse fazla yazmayayim sonra odul verdigin amcana soylersin maazallah
beyler ölen arkadaşa üzüldük görev başında öldü gitti.
Önemli olan şu hukuk görevini yapacak mı ?
Alkollü araç kullanmak yasak. Promiller de belli
Konuşulacak tartışma olacak bir konu yok
Boşuna g.tünüzü yırttıyorsunuz.
Eski meseleleri bu konu ile bağlayıp birbirinize pandiklemeyin derim.
Sinan Çetin oğlu olması filan çokda fifi adamın g.tunden kan alırlar yeterki hukuk uygulansın.
tahminlerinizi alalım... 5-7 arası yiyecek.. 2 yıla çıkar... konu silinmesse mesajım bulunsun..
Arabaya ne olursa olsun bir bira degil,bir yudum alinsa bile binmemek gerekli.Simdi beni yobazsin,soylesin boylesin diye taslamadan ben soyleyeyim sarap uretimi yapiyoruz.
Ne olursa olsun,yasalar belli.O promilin ustunde arac kullanmak yasak.Sizi gectim birsey olursa vicdan azabi cok kotu.Bana kalirsa hic alkollu surmemek lazim.
Ben cocuklen cok hatirlarim cocuklen,yeni rekolte saraplar uretildiginde babam teker teker tadip(yutma yok tadina bakip cikarirdi)birakirdi.Yutmadigi halde araba surmezdi belli bir sure.
Bilmiyorum bir anlik zevk ne hale gelebiliyor hele alkolluyken daha kotu olabiliyor,hersey tadinda guzel.Mesela icilecekse taksi en guzeli,kafaniz o kadar rahat oluyorki mis :)
Olen sehite Allah rahmet eylesin,vuran arkadasada allah sabir versin zor onun vicdanida birini oldurmusin sonucta.Bu sekilde avukatinin savunma yapmasi falanda normal ama iceride ne yanginlar yaniyordur bilemezsiniz.
bu konu ne oldu ya ?
Rüzgar dan haber yok mu . Yoksa bombaydı Reza Zerrab dı derken kaynadı mı arada.
http://webtv.hurriyet.com.tr/haber/r...inlandi_130503
Karakolda alkolmetreye uflemek ıstemeyısının goruntulerı yayınlandı...Kafasının guzel oldugu vıdeodan bile belli alkolmetreye gerek yokmus zaten...