User Tag List

Sayfa 5/14 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
248 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Gene alkol, gene ölümlü kaza..

yilmazcatalbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BarKing Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya sosyal mesaji birakin burda herkes 2-3 bira yada 2-3 kadeh sarap ustund cakir keyif binmistir, ama boyle amg dagitip jager shotlari gomup direksiona gecmek bile bile lades,
    Hangi sosyal mesaj ? Böyle mi algıladın yazılanları ?
    Varsayımların tamamen hayal ürünü... Millet olarak bu ihmalkarlık/hafife alma genlerimizde var.
    Yasal sınırı da kabul ediyorlar belki ama düşün yasal sınırda alkollüsün ve kaza yaptın, ölü yada yaralı var. Hiç mi sormayacaksın kendine içmeseydim de aynısını yaşar mıydım diye?

KİMSE KUSURA BAKMASIN 2-3 BİRAYA 20-30 LİRA VERİLİYORSA TAKSİYE DE 10-15 AYIRILMALI
    Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...

mkerim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Göz göre göre kaza. Artık kemer olsaydı demek çözüm değil. Ama sağ koltuktaki büyük bir ihtimalle yola bile bakmıyordu.. Yoksa tutunur falan kazada can kaybı olmayabilirdi. Direksiyonda olan bir şekilde tutunmuş araçtan fırlamamış ve yaralıda olsa kazadan kurtulmuş.
    Gelelim işin ADALET tarafına. Kasıt yok. Belki karşı tarafın kemer takmaması suçluya verilen cezayı azaltacak. Yani tedbirsiz. Yada ben pek ihtimal vermiyorum ama babasından dolayı hayatında bu olay olmamış gibi dolaşacak.
    Birde İLAHİ ADALET var. 1994 yılında kırmızı bir tane honda crx (delsol olandan) Akşam vakti Bebek çamlıbahçede yürüyüş yaparken tam gaz yanımdan geçti benzincinin oradaki virajı alamadı kaldırıma çarptı yol kenarında denizin önünde park etmiş Mazda bir aracın üzerine uçtu. Arabanın içerisindekiler vefat etmişti. Honda dan çıkan küçük çocuk tutana kadar kaçtı. Polis falan geldi. tam biri vardı kaçtı diyecekken koskocaman hem yaş hemde cüsse olarak, takım elbiseli biri geldi kazayı ben yaptım dedi. kimseye durumu anlatamadım yada anlamak istemediler. sonra ne mi oldu. Bu meşhur ve zengin arkadaşın annesi ve kız kardeşi avcılar İstanbul istikametinde giderken üzerlerine bir araba uçması sonucu vefat ettiler. Hala aracın plakası ve detaylar hafızamda.......
    Allah kimseye vermesin.
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
    İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2005 yılında bende Ölümlü bir kaza yaptım.. Bütün gün birlikte olduğum arkadaşlarım içki içerken (ki o güne kadar defalarca alkollü araba kullandığım halde ) O gün içmedim.. Kaza raporunda 8/2 oranında suçlu gözüküyordum (Ölümlü kazaya karışıldığında otomatikmen alınan kusur) Hem trafik polisleri alkol muayenesi yaptı hem adliyede yapıldı ikisindede 0 çıktı ceza almadım ama o günden sonra 10 yıldır alkollü olarak o direksiyona geçmemeye dikkat ettim.. Hep ya o gün bende içseydim diye düşündüm.. Bu kadar suçsuzken bile onca yıldır hiç unutamadım o olayı birde alkollü olsaydım kendi hayatımıda bitirmek bir yana o psikoloji ile sanırım yaşanmazdı..

Demem oki ; Bu kazadada arkadaş biraz vicdan sahibi ise ömür boyu alkolsüz olsam o kazayı yaparmıydım diye düşünüp kendini yiyecektir.. Ama yetermi? Asla..

Giden bir can var , Yetim kalan çocuklar var , Hayat arkadaşını kaybetmiş bi Bayan var.. Çok zor.. Allah sabır versin..

Bu arada olacağı söyliyeyim tahminimce max 5 yıl ceza alır indirimler şunlar bunlarla 1-2 sene yatıp çıkar ki zaten bu kazmalıkla bundan 5 sene sonra bir vukuatını daha okuyor ve burda konuşuyor oluruz..

BarKing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yilmazcatalbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hangi sosyal mesaj ? Böyle mi algıladın yazılanları ?
    Varsayımların tamamen hayal ürünü... Millet olarak bu ihmalkarlık/hafife alma genlerimizde var.
    Yasal sınırı da kabul ediyorlar belki ama düşün yasal sınırda alkollüsün ve kaza yaptın, ölü yada yaralı var. Hiç mi sormayacaksın kendine içmeseydim de aynısını yaşar mıydım diye?

KİMSE KUSURA BAKMASIN 2-3 BİRAYA 20-30 LİRA VERİLİYORSA TAKSİYE DE 10-15 AYIRILMALI
    Iki uc bira diyorum, ebesinin orekesinde oturuorum belki? Max 30 promil cikio 1 saat bekledinmi 2-3 biradanda zaten kafa kiyak olcaksa hic icmesin daha iyi.
    Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1. 1 biradan bısey olmaz! nah olmaz fızık kurallarına aykırı konusmayın. alkol vucuda gırdıgı an tepkılerınız degısmeye baslar. bunun oranı kullanıma ve gecmısınıze gore degısır ama 1-2 hele 3 bıradan sonra sız anlamıyor olsanız da trafıkte tehlıkelı bır hal alırsınız.
    2. ebesının orekesınde oturuyorsan 10tl degıl 1000tl vereceksın o halde. ya da egıtımlı ınsanlar gıbı arkadaslarla beraber mınubus vs tutup bu tur aktıvıtelere katılacaksın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wolrath Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1. 1 biradan bısey olmaz! nah olmaz fızık kurallarına aykırı konusmayın. alkol vucuda gırdıgı an tepkılerınız degısmeye baslar. bunun oranı kullanıma ve gecmısınıze gore degısır ama 1-2 hele 3 bıradan sonra sız anlamıyor olsanız da trafıkte tehlıkelı bır hal alırsınız.
    2. ebesının orekesınde oturuyorsan 10tl degıl 1000tl vereceksın o halde. ya da egıtımlı ınsanlar gıbı arkadaslarla beraber mınubus vs tutup bu tur aktıvıtelere katılacaksın.
    Yasal limitin altinda oldugu surece bi halt sorun olmaz, yasalar belli, Ben sanki hidin kor kutuk sarhos kullaniyorum, ve sen bir birada cakirkeyif oluosan abi senin bilcegin is, sosyal mesaj vercem
    Duyarlilik kascam diye sirf mesaj yaziosunuz surda, Alkollu kullanmak tabiki hata, gidin kullaninmi diorum? Kendim 2-3 bira max ictikten sonra minimum 1 saat bekleyip oyle yola cikiorum dedim...

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben cezadan bahsetmedım kı trafıkte tehlıkelı oluyorsunuz dedım. valla barkın ben senın anan baban degılım kardesım. bız 2 gun aglar gıderız ama arkanda asıl bırakacagın ınsanları dusun bence. bak arkadasının halı ortada. ölmesen öldürürsün, ölmesen sakat kalırsın. ne ugruna? yanı burda amacımız sosyal mesaj vermek degıl, bır hıc ugruna hayatların mahvolmaması isteği. hayat sizin hayatınız tabi ki, biz ne desek boş.

painkller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi arac kullanirken kendine zarar vermem, kendini oldurmen olay degilde. Baskasina zarar vermen, sakat birakman, oldurmen yasamak zor o veballe. Allah kimseye yasatmasin.
    TR - B13

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birakcak kimsem yok zaten erken giderim yanlarina en kotu tobe tovbe, Neyse biliorum abi zaten ibret oldu bu olay, Ama demek istedigimi yanlis anladn

evolution_9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu iş alkol işi değil bence yanında başka şeylerdr içmiş
    evox

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı evolution_9 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu iş alkol işi değil bence yanında başka şeylerdr içmiş
    Torbacisimisin nerden biliosun?, savunma icin demiorumda, direk herkes salliyo atio

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar ***** ortalık çok karışık her an her yerde askere polise saldırı oluyor, araç tahliye yöntemlerinde saniyelerin çok önemi var, o yüzden polisin kemer takıp takmaması konusunun eleştiriye açık olmadığını düşünüyorum. Taksa bi dert takmasa bi dert. Başımız sağolsun

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bir mod ölümlü kaza yapabilirmi konunun başlığını

olumlu diye okuyorum her şeferinde uyuz oldum
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

camsemih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ehliyeti zamanında hakkari den alacak kadar zekaya sahipse bu yaşananlar göz göre göre geliyorum demekten başka bişey değil keşke kendi başını yeseydi.

mhuratboz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haberleri İzledim Her Seferinde Sinan Ćetin'in Oğlu Kaza Yaptı.Öyle Oldu Böyle Oldu.Yemin Ediyorum Sıradan Vatandaş Böyle Kaza Yapsa Trafik Canavarı Bir Hayat Daha Aldı Diye Haber Yapmazlarsa.Ben Daha Ne Diyim.Allah Geride Kalanlara Sabır Versin...

Canselmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla keske agaca girseymiş .. Evladı, yüzlerce vakası var ve Birde bu, bakalım ne olucak inş cıkamaz hapisten .

Bu avukatlık mesleği tamam olması gerekiyor kesinlikle ama %100 suclu olan kişileri savunmaları yok mu cıldırıyorum
    Sehitin mekanı cennet olsun.
    Elleme Sekelesin...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alkollü trafiğe çıkana en büyük cezalar verilmeli

evolution_9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BarKing Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Torbacisimisin nerden biliosun?, savunma icin demiorumda, direk herkes salliyo atio
    Torbacı değilim sigara dahi içmem tanıyanlar bilir. Sırf şurda tartışma yaratmak için konuşma terbiyeli ol. İstediğim yorumu yazarım sanane avukatımısın yalakasımısın neyi savunuyosun.Bunana bu soruyu sorma hakkını doğurmazBende çok alkol aldım alanın yanındada bulundum bu hareket bana alkollu adamn yapacağı hatrket gibi gelmedi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı evolution_9 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Torbacı değilim sigara dahi içmem tanıyanlar bilir. Sırf şurda tartışma yaratmak için konuşma terbiyeli ol. İstediğim yorumu yazarım sanane avukatımısın yalakasımısın neyi savunuyosun.Bunana bu soruyu sorma hakkını doğurmazBende çok alkol aldım alanın yanındada bulundum bu hareket bana alkollu adamn yapacağı hatrket gibi gelmedi
    Oooo, şimdi arkadaştan edep sınırlarını aşan özel mesaja hazır ol. Bana attığı mesajdan dolayı forumdan uzaklaştırılmıştı kendisi...............
    Okumadan imzalamam.....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)