User Tag List

Sayfa 4/14 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
248 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Gene alkol, gene ölümlü kaza..

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesinlikle doğru , aslında alkollü arabaya hiç binmemek lazım ama mecburiyetten dolayı biniliyor işte. benim demek istediğim insan bile bile lades yapmaz , sarhoş olacağın alkol sınırını elbette bilirsin o zaman kesinlikle direksiyona çıkmaman lazım hele ki alkol beynide uyuşturuyor yapmayacağın hareketleri yaparsın gereksiz gazlarsın vs. hepimiz biliyoruz bunları. şahsen ben 5-6 senedir ekseriyetle bira içerim daha başımın döndüğünü bile hatırlamam. çünkü keyif için içerim. tadında ve kararında bırakmak önemli. haa bi mekana gittik eni konu oturduk rakı içtik sonra direksiiyona geçmek eşeklik her türlü kabulüm. aslında bu alkolü hiç içmemek lazımda işte , olmuyor..

ama kesinlikle ve kesinlikle ben 2.viteste sağdan yavaş gidiyorum , bilmem ne yapıyorum kendimi biliyorum gibi bahanesi olmaz alkolün. kendim içinde söylüyorum bunu. alkollü arabaya binmemek lazım.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

westalim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sövmemek için insan dilini zor tutuyor. adalet bu ülkede işlesede işlemesede o çocukların ahı kalmaz havada rabbimin adaletinden şüphem yok!

yilmazcatalbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesinlikle doğru , aslında alkollü arabaya hiç binmemek lazım ama mecburiyetten dolayı biniliyor işte. benim demek istediğim insan bile bile lades yapmaz , sarhoş olacağın alkol sınırını elbette bilirsin o zaman kesinlikle direksiyona çıkmaman lazım hele ki alkol beynide uyuşturuyor yapmayacağın hareketleri yaparsın gereksiz gazlarsın vs. hepimiz biliyoruz bunları. şahsen ben 5-6 senedir ekseriyetle bira içerim daha başımın döndüğünü bile hatırlamam. çünkü keyif için içerim. tadında ve kararında bırakmak önemli. haa bi mekana gittik eni konu oturduk rakı içtik sonra direksiiyona geçmek eşeklik her türlü kabulüm. aslında bu alkolü hiç içmemek lazımda işte , olmuyor..

ama kesinlikle ve kesinlikle ben 2.viteste sağdan yavaş gidiyorum , bilmem ne yapıyorum kendimi biliyorum gibi bahanesi olmaz alkolün. kendim içinde söylüyorum bunu. alkollü arabaya binmemek lazım.
    Hangi mecburiyet? Bunun ne gibi bir zorunluluğu yada bahanesi olabilir gerçekten çok merak ediyorum?
    Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...

arda35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hastalık ya da ölüm kalım meselesi haricinde alkollü kullanmanın mecburiyeti falan olmaz. Farz et aracım bozuldu diyeceksin, binmeyeceksin. Valeye verirsin bir şişe parası, evine kadar bırakır icabında.

Yok yere hayatını kaybeden polise Allah rahmet eylesin.
    Avukatın savunmasında şaşılacak bir durum yok. En az cezayı alması için uğraşacaklar elbet. Fakat hem kamera görüntüleri hem de alkolden ötürü üst sınırdan ceza alır diye umuyorum.
    Merhum Sevim Tanürek örneğini verenler olmuş. Eskiden bu gibi olayları örtbas etmek kolaydı ne yazık ki. Şimdi neredeyse imkansız. En basitinden o kaza yeri temizlenene dek bir sürü insan gidip çekim yapardı. Olayın nasıl yayılacağını da tahmin edebilirsiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu kadar vukuattan sonra müebbet alır herhalde...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı karsiyakaliozi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://serbestsiyasa.com/?p=1014

ülkede herşey babanın kim olduğuna bağlıdır .
    Şu olay insanı seri katil yapar yemın ederım tam film konusu

Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Deneceklerin sonu yok,olacaklar gene belli. Bu motorsikletteki gibi cc sinirlamasi getirmek lazim,boyle surucu ahlakindan yoksun,arabayi gaza basip kizlara hava atmaktan ibaret sanan zengin ciplerini piyasadan silmek lazim. Alkol aliyosan arabayi surmezsin. Bu kadar basittir kural ama ne hikmetse kimse anlamiyor bu kurali,biz her sene yuzlerce alkol sebebiyle olan kazalari gormek zorundamiyiz? Alkol varsa araba yoktur,araba varsada alkol yoktur. Sehidimizin ailesine sabir dilerim,umarim adalet durur durur voleyi buna vururda,iyi bi icerde yatirirlar. Eminim icerdekilerlede cok guzel kaynasirlar.
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olen polise allahtan rahmet diliyorum Cok yazik olmus gercekten.

Ulkedeki adalet sistemini test etmeye yarayacak bi dava izleyecegiz. Sinan cetinin bastakilere yakinligini herkez biliyor bakalim adalet olmasi gereken cezayi kesecek mi yoksa bir sekilde ustu mu ortulecek.

Takip edecegim...
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

Ssamet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trafik böyle boktan bişey işte. Suçun günahın yok. israfın biri gelip seni öldürüyor.

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Unlu bir insanin oglusun, paran var, taniniyorsun, tipin yerinde, altinda porsche, muhtemelen yurt disinda fln okumussundur yada TR de is yapacak bir egitimin vardir. Bir bireyin sahip olmak isteyecegi hemen hemen herseye sahipken alkolden bilmemkac kere ehliyet kaptirmak, kavgalar, trafik kazalari, tehditler vs..... Allah yeterince sans zaten vermis ama bundan sonrasi cok aci olacak muhtemelen.

Sosyla mesaj vermeden gecmeyelim. Arabaya binerken en kotu ihtimalle ailenizi dusunun. Bugun bir video seyrettim 22 yasinda bir genc motorla kamyonami ne carpmis kafasi kopmus vefat etmis. Babasinin o anki halini gosterdiler dayanilir gibi degil.. Siz yaparsiniz ama olan ailenize olur bunu lutfen unutmayin.

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/...sehit-1066085/

Rüzgar Çetin’in bugüne kadar toplam 28 kez trafik polislerine yakalandığı öğrenildi. Rüzgar Çetin’in 11 kez “emniyet kemeri takmadan araç kullanmak” suçundan ceza kesildiği belirtilirken, “ehliyetine alkol yüzünden el konulmuşken araç kullanmak”, “tehlikeli şerit değiştirmek”, “aşırı hızla araç kullanmak”, “ehliyetini üzerinde bulunmamak” suçlarının bulunduğu belirtildi.

ALKOL YÜZÜNDEN İKİ KEZ EL KONULMUŞ

Öte yandan polis kayıtlarına göre Rüzgar Çetin’in ehliyetine daha önce “alkollü araç kullanmak” suçundan 2 kez el konulduğu tespit edildi. 13 Temmuz 2006 tarihinde alkollü araç kullanırken yakalanan Rüzgar Çetin’in ehliyetine el konulduğu, ehliyetini 6 ay sonra geri aldığı tespit edildi. 9 Ağustos 2007 tarihinde ikinci kez alkollü yakalanan Rüzgar Çetin’in ehliyetini bu kez 730 gün sonra geri alabildiği öğrenildi.

EHLİYETİNE 2 YIL 8 AY EL KONULDU

Daha sonra 5 yıl alkollü araç kullanmadığı için sicili temizlenen Rüzgar Çetin’in bu kez de alkollü yakalandığı için ehliyetine 6 ay süreyle el konulacağı öğrenildi. Ancak Rüzgar Çetin’in alkolmetreyi üflemeyi reddettiği için 2 yıl, 100 ceza puanını doldurduğu için 2 ay olmak üzere toplam 2 yıl 8 ay ehliyetine el konulduğu öğrenildi. Rüzgar Çetin’in 28 Eylül 2018′e kadar ehliyetini geri alamayacağı belirtildi.
    İŞte bu yukarıdaki tablo kanunların ne kadar yetersiz olduğunu açıkca gösteriyor. Sen o kadar trafik kurallarını çiğnemene rağmen hala o direksiyona oturabiliyorsan bu kaza da olur. Allah rahmet eylesin.
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet3425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olen polise allahtan rahmet diliyorum Cok yazik olmus gercekten.

Ulkedeki adalet sistemini test etmeye yarayacak bi dava izleyecegiz. Sinan cetinin bastakilere yakinligini herkez biliyor bakalim adalet olmasi gereken cezayi kesecek mi yoksa bir sekilde ustu mu ortulecek.

Takip edecegim...
    Davayı uzatırlar da uzatırlar. Olayı yakınları dışında herkes unutur. üstüne 50 kere gündem değişir... sonu belli.
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zorunlu alkol ? Bobrek tasi mi dusuruyorsun ibo?

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yanlış anlaşıldım biraz herhalde. iş yerimle evimin arası 2-3 km. 2 bira içip eve yürümek zor gelir adama yorgun argın sakin sakin gidiyorum. ama kalkıpta bi büyük içip ilçe değiştirecek şekilde arabaya binmeye kesinlikle karşıyım.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

BarKing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya sosyal mesaji birakin burda herkes 2-3 bira yada 2-3 kadeh sarap ustund cakir keyif binmistir, ama boyle amg dagitip jager shotlari gomup direksiona gecmek bile bile lades,
    Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazik etti kendine.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mekan çıkışında abi taksi çağıralım istersen bi arkadaş arabayı bırakır demiş. Terslemiş kapıdakileri. Gazlayarakta mekandan ayrılmıiş. Polise ve ailesine acıdım. Porsche nin parasını bile aileden ister bizdeki yargı sistemi.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sinan çetin de oğlunu sevmiyor demek ki o kadar vukuatı olan adama en fazla i20 alırım ben.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sinan çetin de oğlunu sevmiyor demek ki o kadar vukuatı olan adama en fazla i20 alırım ben.
    Aracı kendisi aldı çalışıyor babasından ayrı emlak işiyle uğraşıyordu ailesinin araba alma gibi bir durumu yok.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)