User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
29 sonuçtan 20 ile 29 arası

Konu: Fakir Ama Umut Dolu Günlerden , Herkese Merhaba ! Turbo RWD Araç H.K ?

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mertypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk seçenek şahin/doğan alıp motora iyi bir bakım stock motorda küçük bir turboyla 0.5 bar basılsa gayet yanlarsınız. Diferansiyele bir kilit iş görür bu şekilde. Bunun için min. 20 bin lira gider ama. Alternatif olarak 190D olabilir, istanbulda örneği var bad benz diye bakarsanız görebilirsiniz bu da mantıklı fakat parça maliyetlerini düşünmek lazım. Bunların haricinde e21de olabilir yanlarsınız ama profesyonel olarak drift için swap gerekecektir. Bu da yüksek maliyetler demektir. Bu yüzden tofaş en mantıklısı gibi görünüyor. Yine de daha bilgili kişiler yorumlar yapacaktır.
    Telden gidiyorum yazdım fakat onayliyana kadar online suresi doldu tekrar giriş yapamadım. Yazımda Takur works (Mehmet onur Takur)un bad banz ornek olarak vermistim. Mercedes dolu olarak süper bir tercih fakat parça ve usta sıkıntısı hele ki ben Balıkesir / dönemde yaşıyorum merkez Balıkesir 130 bursa 130 km alternatif olarak bursa parça ve usta olarak en iyi tercihim işin ehli ustalar var. Örn. CM motorsport barı araç alıp yapmisken birazda gösterge ve iç kamera duble din ekran değişik istiyorum. BMW de güzel ama BMW ve mercedes işin içine girdim mi ABS sunrof klima olsun istiyor gönül buda ister istemez maliyeti yükseltiyor. Belki stok olarak turbolama olasılığı daha II

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Misal ucuz bir Tofaş alsam karbirator olarak turbolasak gerekli ekipmanlar neler cooler kullanmak gereksinim mi var mi ve defi egt tarzı göstergeler i çalıştırabilirsiniz. Projeck carsta süper doğan proje var yiğit arkadaşımızın sanirsam 96s Doğan 4 nokta ms2 beyinli çok güzel fakat yapılan masraf 12 bini geçmiş sanirsam Bugün bir 98 yüksek göğüs doğan 10-12 arası

Emre-Dylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motorsuz bi e30 alıp ufaktan toplarım 8 10 liraya içine m54b30 attık mı 25e 27ye tertemiz çıkar diye düşüyorum. TURBO=SÜRPRİZ MASRAF demektir bütçe yoksa atmo yürütün. 10k 11k e30+ m54b30 komple tesisat 8 9k+ işçilik konusunda net bir fikrim yok... Aşağı yukarı 25k - 27kya denk gelir veya hazır araç almak lazım bütçe çok kısıtlıysa düşük model e30 bakınılmalı 320 325 sonra stroker ile 20ye yakın olur yine maliyet m20 motorunda turboda verimi iyidir ilerde birde turbo tamamdır...
    AC/DC Back In Black
    1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp

Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    200sx ler 1.8 Turbo (s13 (180sx)) ve 2.0 Turbo (s14(200sx)) olarak ikiye ayrilir ve fabrika cikisi turbodur zaten. Siz s13 lere (1.8 Turbo) mantikli fiyatlar verirseniz kabul edeceklerini dusunuyorum. Yanliz birisi e34 demis cok cok mantikli,525 falan gelebilir ve cok guzel yanlar gibime geliyo. Tofastansa turbo olmasa bile m50b25 oldukca keyif verecektir. Tip olarakta cok tatli bi araba bence
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    turboyla niye uğraşıcan onun masrafını cebine koy 6 silindir bmw alıp arkasına kilit tak bitti gitti
    e34 güzel fikir temizi e30 e36 ya göre daha ucuz kasa da büyük çok dötü başı dağıtmadan gelir arkası

Wankel Batu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nissan diyenler olmus.

Eger gencliginin elinden kayip gitmesini istemiyorsan , ocagina incir agaci dikilmesini istemiyorsan nissandan uzak dur
    Gerisi bir türlü halolur
    Best German Engineering

Vorsprung durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet arkaradaşlar konuya olan ilgi ve alakadan dolayı herpinize çok teşekkür ederim.
    Bazı arkadaşlar nissandan bahsetmiş üstteki arladaşın da dediği gibi günümüzde nissan orj turbo rwd olarak güzel fakat günümüzde parça ve fiyatlar nissanı listeden çıkartıyor.
    bad-benz takur'un mercedesi örnek fakat mercedesteki parça ve bu parçalar genelde modifiye parçası olarak az vede pahali ekonomi olarak ağır gelir .

Bazı arkadaşlar v bahsetmiş sadece yanlamak işçin ideal fakat benim tercihim birazda turbo blow of sesi sadece blow of sesi icindeturbo deeyin replika alıp tak v.s

Bmw e30 stok olarak 3.25 ve 3.28 ii fakat o fiyatlara e36 almak daha mantıklı . . .
    e34 mantıklı e30 ve e36 gore doluluk ve fiyat olarak temizini araştrıcam. zaten bmw grubuna grince orj. doluluk olarak insanı cezbedyor. Abs, Sunrof,klima

Doğan sxl boş fakat fiyat olarak artıkpek cazibesi kalmadı. Aracı yaptımıza deysin ve doluluk olsun istiyorum. Abs olmasda sunroff double ekran kamera gösterge v.s
    Ateş eder cinsten . hayırlısı ile bakalım e34 ile doğan üzerinde alternatif fikirlere yoğunlaşıcam
    Turbo olmazsa olmaz gibi ama hayırlısı . Birazda işin içine aliyet giriyor ,
    Sierra günümüzde gerek modifiye parçası gerek piyasada azlıgından temiz bulmak sıkıntı . . .Şimdi sıra bir turbo maliyetine geldi . . .
    Herkese iyi forumlar telden girdiğim için takip ediyorum fakat yorumlarda geri kalıyorum kusura bakmayın

bartworkz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaşlanmış ama düzgün bir e21 alıyoruz, m10 motoru güzelce söktükten sonra şaseyi güçlendiriyoruz. Kaportasını güzel bir işçilikle düzeltiyoruz. Yakın çevreden bir m50b25 motor+şanzıman+tesisat bulup löööönks diye oturtuyoruz. Üzerine biraz baharattan sonra tadından yinmez oluyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bartworkz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaşlanmış ama düzgün bir e21 alıyoruz, m10 motoru güzelce söktükten sonra şaseyi güçlendiriyoruz. Kaportasını güzel bir işçilikle düzeltiyoruz. Yakın çevreden bir m50b25 motor+şanzıman+tesisat bulup löööönks diye oturtuyoruz. Üzerine biraz baharattan sonra tadından yinmez oluyor.
    Forumda Biri satıyordu Almadığıma Pişamanım Geçen sene Yanlış Olmasın 318 motoru mu ne vardı hafif restore görmüştü çok iyi di çok uygundu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)