ikiside sektore ayak uyduramayıp kaliteden odun verip battı zaten :)
Printable View
Sony lenovoya ağırlık vermiyor muydu laptop sektöründe? Öyle bir şeyler hatırlıyorum.
Şu anda lenovo ve asus gerçekten iyi ürünler çıkartıyor... Monster kullananlar var çevremde memnunlar, bende lenovo almadan önce çok tavsiye ettiler bütçe yetmemişti. MSİ ise gerçekten pahalı ama özellikleride uçuyor haliyle...
dell ile 5. senem maşallah tık demedi daha. full şarjda kullanırım hep laptopu ama pill ömrü tükenmedi daha. şarjdan çıkardığımda hala 1 saat falan gidiyo meret :D arkadaşımda msi var 3700e falan almıştı 3 sene önce sanırım. onun pil ömrü çoktan doldu çıkardığı anda kapanıyo.
arkadaşım da sıkıntı yaşamıştı bu firmayla. monster siparişi veriyor ürün 6 ayda gelmiyor ki 3 aydan sonra parasını geri istediğini belirtmesine rağmen oyaladılar. ihtarname çektirerek almıştı parasını. illa monster alıcam diyorsanız hepsiburada.com üzerinden alın derim
Yaklaşık 6-7 yıldır Toshiba kullanıyorum, hepsindende çok memnundum ve hala memnunum.
Sonsuza kadarda memnun olucam :)
2-2,5 yıl öncede yeni Bir Toshiba aldım, sarjı dolu olmasına rağmen sürekli prizde kalıyor çoğu zaman.
Hala şarjı oyun oynarken 2-3, normal kullanımda 3-4 saat gidiyor.
Helali var yeminle, yakın zamandada yanına bir Sony Vaio alıp zirvede bırakacağım :)
toshibayı ocz satın aldı hdd olarak
lenovonun üst düzeyde ki kaliteli makinaları oyun için ideal diyiyorlar, arkadaş kullanıyor gayet de memnun + yazılımcı . 16gb ram var yetiyor bana diyo :)
bana kalırsa da oyun için alacaksan, masa üstü toplamak daha mantıklı..
ideal bir makina toplarsın gibime geliyor 3-4 bin liraya..
geçmiş olsun, umarım mağduriyetini karşılarlar ayrıca.
Olur da bozulursa sen o zaman gör eğlenceyi. Monster almak gibi bi hata yaptım ve abartısız 10 kere servise yolladım. Kırık ve değiştirmeleri gereken parçayı bantlayıp yollarlar bir de yağ gibi üste çıkarlar. Asla alışveriş yapılmayacak firmalardan biridir.
Internetten siparis vermistim, teslim tarihini 4 ay civari astilar bir de kasa temin edemedikleri icin farkli bir kasa getirteceklerini soyleyip siparis ettigim modelde degisiklik yapmaya calistilar.
Siparisi alincaya kadar aman efendim, mert beyler falan, odemeyi aldiktan sonra telefonlara cikmiyorlar.
Iade edip hp workstation aldim.
Focus bilgisayarla dukkanlarimiz capraz karsimda 15 yila yakindirda komsum ordan tanidigim kisilerde var ama kesinlikle indirim yapmiyyorlar degisik bi teknikleri var kapali kutu gibi alirsan al almssan alma seklinde
Bir kere telefon ile konuşup akabinde email ile haberleştim gün içerisinde. 2 adet acil workstation ihtiyacım vardı. Bilgisayar firması olduğumu söyleyip iskonto istedim. Tatmin edici bir iskonto yapmadılar. Toplam 13 bin TL tutan bir siparişti rakamı düzlemesini istedim ık mık etti ama kabul etti. Kredi kartına taksit için vade farkı istedi ama sitede son kullanıcıya vade farksız yapıyorlardı. İskonto var diye vade farkı istedi. Onun için ayrı savaştım. Akabinde motor kurye gönderip hemen aldıracağımı söyledim montaj biter bitmez. Ama kesinlikle gelen kurye'ye fatura verilmesin. Faturada yazan şirketimin adresine posta edilsin. Çünkü notebooklar doğrudan müşterime gidecek. Sakın faturayı vermeyin dedim. Sanki ben öyle dememişim gibi kuryeye faturayı vermişler. Kurye'de tabi müşteriye vermiş faturayı. Arayıp naptınız siz diyince bizden faturasız ürün çıkmaz diyip üste çıkmaya çalıştılar. Allah'tan müşteri 14 yıllık müşterimdi çok sorun olmadı. Satış ekibinden kimle muattaptım hatırlamıyorum ama satış hizmetleri berbat. Taktıkları SSD diskleri sistem 1 numaralı disk görüyor. Mekanik 1 TB diski 0 numara görüyor. En uyuz olduğum durumdur.
Bütçe daha yüksek olsa sırası ile HP / Asus / MSI alırdık ama 2 bin tl den fazla fark vardı.
la napcan laptopu kur saglam masaustu oyna işte enınde sonunda xxx sıtelere gırecek zaten pc :D
Bende monster aldım. Aldığım gibi ısınma sorunu yaşadım, geri göndermekle uğraşmadım. Kasa pc ile takasladım, şansıma da kar ettim. Oyun için laptopun yüzüne bakmam dahada.