Merhaba Dostlar;
Bugün işten çıktığım gibi fokus bilgisayara gittim.
Satış danışmanı arkadaş sağ olsun ilgisizliğin dibi dibine vurdu. (Aynı zamanda ben servis danışmanıyım bir otomobil firmasında bende hergün kaç türlü müşteriyi nelere rağmen güler yüzlü ilgili davranıyorum)
Cihaz almak istiyorum dedim form doldurun dedi standa ki makineden siteyi açtı. Biraz acelem var proesedürü geçebilir miyiz dedim." Form doldurmadan cihaz alamazsınız ?!" İskonto durumları nedir dedim pazarlık heryerde sünnettir tabi edeple söylenir "bizde fiyatlar böyledir değişmez olacak fiyat budur v.s "
Çanta hediye ediyor musunuz? 2 arkadaşım hediye almıştı ki gerçektir. "Bu model de hediye vermiyoruz yok v.s ayrı bir tavır." Neyse eyv ödemeyi verdim. Salı günü gelecekmiş çıkışta dedim oyun hediyeniz varmış 3 tane hangi oyunlar ? "dedi kod yolluyoruz. "oyunlar neler ? "kod göndericez" peki ne oyunu ne ne ? bişi demedi. masasından bile kalkmadı yüzünü masasında ki diğer müşterimi ya da başka kimseye döndü. 3500 TL'lik cihaz alıyorumm bilmem ne etmediği kaldı. o kadar para verip birde trip yedim acayip tavırlar gördüm ya ticarette müşteri memnuniyetinde bambaşka bir noktaya geldik teşekkürler monster. Cihazdan memnuniyeti belirtemiyeceğim daha elime gelmedi ama müşteri memnuniyeti şuan için sıfır benim için memnun kalmadım. Alıacak arkadaşlar sinirlerini aldırıp öyle gitsin derim ben. İsmide nurkan mı neydi galiba mümkünse girerken benimle kendisi muhattap olmayın diye belirtmenizi tavsiye ederim.