User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
58 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Monster Fokus Bilgisayar Müşteri İlgisizliği Rezaleti

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Monster Fokus Bilgisayar Müşteri İlgisizliği Rezaleti

Merhaba Dostlar;

Bugün işten çıktığım gibi fokus bilgisayara gittim.

Satış danışmanı arkadaş sağ olsun ilgisizliğin dibi dibine vurdu. (Aynı zamanda ben servis danışmanıyım bir otomobil firmasında bende hergün kaç türlü müşteriyi nelere rağmen güler yüzlü ilgili davranıyorum)

Cihaz almak istiyorum dedim form doldurun dedi standa ki makineden siteyi açtı. Biraz acelem var proesedürü geçebilir miyiz dedim." Form doldurmadan cihaz alamazsınız ?!" İskonto durumları nedir dedim pazarlık heryerde sünnettir tabi edeple söylenir "bizde fiyatlar böyledir değişmez olacak fiyat budur v.s "
    Çanta hediye ediyor musunuz? 2 arkadaşım hediye almıştı ki gerçektir. "Bu model de hediye vermiyoruz yok v.s ayrı bir tavır." Neyse eyv ödemeyi verdim. Salı günü gelecekmiş çıkışta dedim oyun hediyeniz varmış 3 tane hangi oyunlar ? "dedi kod yolluyoruz. "oyunlar neler ? "kod göndericez" peki ne oyunu ne ne ? bişi demedi. masasından bile kalkmadı yüzünü masasında ki diğer müşterimi ya da başka kimseye döndü. 3500 TL'lik cihaz alıyorumm bilmem ne etmediği kaldı. o kadar para verip birde trip yedim acayip tavırlar gördüm ya ticarette müşteri memnuniyetinde bambaşka bir noktaya geldik teşekkürler monster. Cihazdan memnuniyeti belirtemiyeceğim daha elime gelmedi ama müşteri memnuniyeti şuan için sıfır benim için memnun kalmadım. Alıacak arkadaşlar sinirlerini aldırıp öyle gitsin derim ben. İsmide nurkan mı neydi galiba mümkünse girerken benimle kendisi muhattap olmayın diye belirtmenizi tavsiye ederim.

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben almazdım. Başka yerde de satılıyordur illa.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gelsin iade edeceğim zaten. başka yer kısmı sıkıntı butik çalışıyorlar bunlar biraz.

alihan_27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok özel bir modelmi veya başka yerde satılmıyormu? Ben kavga etmeden çıkamazdım galiba, klavye bile almazdım.
    Aldın diyelim yarın birgün servislik işin olsa daha kötü olabilir bu kafadaki işletmeyle çalışanla.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adamina gore muamele yapsa da iyi saticiymis. Emek harcamadan cantayi da vermeden satişi yapmiş
    Keşke ürünü almak yerine şikayet etseydin Bilal.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şikayetvar ve donanımhabere gerekli konuları açtım. Dönüşlerini bekliyorum ama iade edeceğim. Üzerine 1 daha koyup MSI v.s alırım yine bunlara para vermem.

Özelliği şu daha özgün konfigürasyon ve muadillerine göre fiyat uygundu

AliDogukan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba Bilal arkadaşım.Ben de bu ara gaming-pc bakıyorum,araştırıyorum.Monster notebookları f/p olarak çok uygun,özellikle GPU'da cömert davranıyorlar ancak mavi ekran sorunu yaşayan kullanıcı oldukça fazla.Aldığın model fiyattan yola çıkarak Abra olmalı.Tam model kodu ile birlikte internette detaylı araştırma yapıp kronik sorununun olup olmadığını araştırmanı tavsiye ederim.Varsa yüzünü güldürmez,yoksa hayli uzun süre kullanırsın.Ayrıca Monster kullanıcılarının ortak cümleleri kasanın dayanıksız olduğu yönünde.Bunları da göz önünde bulundurmalısın.Başka forumlarda Fokus (Monster) Bilgisayarın yetkilileri aktif olarak müşteri sorunlarıyla çok hızlı ilgileniyorlar.Servis olarak bir sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum.Zaten gerekeni yapmışsın,bunun üzerine senden çok yüksek ihtimalle özür dileyip çantayı da hediye edeceklerdir.Şahsi kanaatim eğer aldığın modelin herhangi bir hastalığı yoksa iade etmemen yönünde.Kolay gelsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cihazin ozelliklerini yazar misin bilal? Bi bakim hpde o parcalar var mi. Varsa sana ozel config yapar, yurtdisinda urettiririz. Hatta garanti vs de ekler bozulursa falan 1 gun icinde gelip evinde yapmak zorunda olurlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.monsternotebook.com.tr/ab...A5-V5-2-1.html extradan tek ssd ekletmiştim cihaz bu.

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 kuruşluk şey alıyor diye satış görevlilerine şekil şukul yapan insanlara sinir olurum ama itin g*tüne sokulmayı hak edende çok var gerçekten.Para iadesi şansın varsa at kafalarına malı al paranı bence..

qatrio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yani şimdi vatan pcde kasada pazarlık yapabiliyormuyuz ? hayır monsterdada yapamazsınız. Ordaki bir çalışanın tavrı yüzünden direk markayı bitirmeyin monster pc gerçekten güzel ürünler çıkarıyor fıyatlarıda digerlerine göre uygun. Hemen yarın arayın ve şikayet edin sizinle ilgilenen kişiyi. Ben ve etrafındaki kişilerin total alışverişi 20 bin lirayı rahat rahat geçmiştir hiç bir sıkıntı yaşamadık. ayrıca garanti serviside aşırı iyidir. Dedigim gibi hemen şikayeti basın.
    Yüce F.U
    PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki gün önce Vatan'da Macbook Air için pazarlık yaptım, gayet güzel indirim yaptılar

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende daha once alisveris yaptim. Servis konusunda comertlerdi. Incelemeye gittigimde de gayet yardimci olmuslardi. Konustugunuz kisiyle alakali olabilir belki. F/p olarak monster baya basarili. Kasa kalitesi gunu kurtariyor. Abra da hoparlorler biraz kisik kaliyor. Mavi ekran hatasinida son bios guncellemesi ile duzelttiler. Bende sadece cs:go oynarken veriyordu eski surumde. Guncellemeden sonra bir daha denk gelmedim

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu ilgiyle daha pahalıya alırım başka yerden alırım haketmediği için o kişinin kazanmasını istemem açıkcası

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Emre-Dylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O laptopu saygı değer arkadaşa montelerdim bizzat, yanlış yapmışsınız bence de iade edin derim...
    AC/DC Back In Black
    1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp

220T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben alırken de servisleri çok övülüyordu.Bu sebeple Monster tercih etmiştim.Lakin bazı konuları okuduğumda,sanki firmada iki ayrı grup var izlenimine kapılıyorum.Bazı kişiler aşırı memnun,değişmeyecek parçaları bile ücretsiz değiştirmişler;bazı kişilere de problem çıkarıyorlar.
    Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.

qatrio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ufuksaracci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İki gün önce Vatan'da Macbook Air için pazarlık yaptım, gayet güzel indirim yaptılar
    tamam yapılıyor abi aldıgın ürün güncel modelmi acaba ?
    Yüce F.U
    PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG

Aranel Ciryatan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yıllardır bilgisayar sektöründeyim. Kesinlikle uzak durmanız gereken firmalardan biridir. İlla oyuncu laptop'u alacaksanız MSi ve Asus bu konuda iyidir. Fakat şahsi görüşüm masaüstü toplanmasıdır.

Black Friday günü kendime masaüstü topladım. Türkiye'de toplasam 3500 civarı tutacak olan bilgisayarımı Amazon'dan 2500 TL'ye çıkardım. Sıvı soğutmasından fan kontrolcüsüne kadar ne ararsan var 2 tane SSD falan.

Ayrıca birde kız arkadaşıma oyuncu laptop'u aldım. Asus'un i7 işlemcili 4GB ekran kartlı. 2500 TL oda. 5 aydır sorunsuz kullanıyor. Şimdiye kadar oynadığı oyunların hepsini high ayarlarda takılmadan oynadı. (GTA 5, Assetto Corsa, Dirt Rally)

Monster Türkiye'de yaptığı internet reklamları sayesinde bir isim yaptı ama uzak durulması gereken bir markadır.
    SimRacersTR.Net
    Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası

Aranel Ciryatan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada benim masaüstünün özellikleri

Aerocool GT-A Kasa (Aerocool Kırmızı Led 12cm intake fan + Zalman Silent 12 cm top fan)
    Gigabyte 990FXA UD3-R anakart
    AMD FX9590
    8x2 Kingston Fury 1866Mhz
    Gigabyte G1 Gaming GTX960 4 GB (3 fanlı versiyon)
    2x240GB Sandisk SSD
    1 TB Seagete HDD
    Xigmatek 800W 80Plus
    Dark W120 Aqua Sıvı soğutma (2x12cm radyatör fanı)
    Bitfenix Recon Fancontroller

Kasa,anakart ve Sıvı soğutma dışında diğer her şey amazondan alındı.
    SimRacersTR.Net
    Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)