bu adam gelmiş geçmiş efsanelerden biridir ya bazı dusunce ve yaptiklarini idol olarak benimseyebilirim bile 😎
bu adam gelmiş geçmiş efsanelerden biridir ya bazı dusunce ve yaptiklarini idol olarak benimseyebilirim bile 😎
olm Paço dopingmiş lauhasuhasuhasuh
O değilde 3. sezon 2. bölümü dün bitirdim, netflix'den izliyorum.
İnanın, ilk sezon ilk 2 bölüme geri dönüp izleyesim geliyor 10 dakkada bir![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
sen çok dolusun ya tartılar yetmez doluluğuna hadi kardeş forumda saçma sapan muhabbetlerle uğraşma bak işine gereksiz amaçsız konuşmalara girip senin gibi gereksizlerle vakit kaybı yaşamak istemiyorum.
Arşivlemek için 1. sezondan itibaren indirmek istiyorum. Varmıdır bildiğiniz indirme sitesi ?
Netflix dizileri, izleyicilerin beğenilerini kazanmaya devam ediyorlar. Son yıllarda Türk seyircileri de etkilemeyi başaran online medya sağlayıcısı Netflix, yeni dizileriyle de fark yaratacak gibi görünüyor. İşte ne izlesem derdine son veren en iyi Netflix serileri: Netflix Dizileri: En İyi 30 Dizi Listesi ile Ne İzlesem Derdine Son! | Paratic
2 gün önce 3. sezonu da bitirdim.
Tamam kötü değildi ama beklentimi karşılamadı diyelim![]()
4. Sezonu bekliyorum ama bildiğim kadarıyla Pedro Pascal olamayacak. Bir de Meksika'da yer araştıran dizi görevlisini öldürdüler, 4. sezon için biraz erteleme olabilir![]()
Galiba baştan izleyeceğim.
Dizinin yeni sezonu güvenliğe bağlıymış...
Pedro Pascal: Can guvenliğimizi sağlayın dizi devam etsin
Trafik sigortası, kasko, dask, sağlık sigortası ve tüm sigortacılık işlemlerinizde hizmetinizdeyiz. Dm atarak iletişime geçebilirsiniz.
Sezon 4
Melih Gokcek - Narcos | 59saniye
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)