Dou korhanmı birolmu desem hangisi daha iyidir kuzenimin 106 ya yaptırmayı düşünüyoruz gerek ses gerek işcilik hangisini tercih edelim adanalı olarak sizin tecrübeler daha fazladır
Dou korhanmı birolmu desem hangisi daha iyidir kuzenimin 106 ya yaptırmayı düşünüyoruz gerek ses gerek işcilik hangisini tercih edelim adanalı olarak sizin tecrübeler daha fazladır
Arkadaslar öncelikle selam yorum yapan arkadaslara çok tsk ederim Adana içi ve Adana dışı Adanaya yolu düşen arkadaşlari gerek çay içmeye gerek is icin herkesi beklerim varex konusunda istediginiz zaman yardimci olurum
Kendi aracım saxo vts facebook profilimde videolar ve fotograflar var bakabilirsin .
Güncel olsun,yeni konu açmak istemedim aradan 3 yıl geçmiş ama olsun, konu kalabalığı olmasın.
Aracım 1.4 tsi 140 mk3 leon fr. Ortaya replika varex gerisi düz boru olucak. Kimi tavsiye edersiniz.?
Sahibindende 300-350 liraya bi hayli var. Aracı geri düşürücek/açıkken dahi sıkıcak ve rüzgar titreşim gibi sesler yapıcak absürt bişey olmasın yeter bu paralara tabi miltek kalitesi beklemiyorum![]()
korhana uyguna yapar işinin ehlidir kefilim nasıl istersen warex'in içini öyle ayarlar. Videoyu şırnak silopide çektim buraya yapıp kargoladı. Araç sahibi polis ve burda bile trafik polisleriyle sıkıntı yaşaması sonucu tekrardan korhana sesi kesmesi için orta susturucu yaptırıp kargolattık yine istediğimiz gibi oldu tok yırtık ve biraz daha az
VID_20190228_145430 - huseyinkarlilar
https://huseyinkarlilar.wistia.com/medias/rmkizifze0
Şahsen bende adana da Downpipe Varex almıştım, tek sorun yaşadığım konu warex te oldu onuda geri gönderdim.
Açılıp kapanmasın da sorun vardı ayrıca açık haldeyken sesi tam net vermiyordu.
Sanırım malzeme kalitesinden dolayı öyle oldu.
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)