kanka spesfik hesaplamalar yapıyor her firma maalesef bi formulu yok biz hesaplayamayız yani
2 yıldır eşimin olan araç için 2002 crv trafik sigortası en uygun 1900 çıkıyor.Acaba kendi üstüme mi alsam aracı?
Trafik sigortaları iyice sasırdı bugun bu 37 yasında bi abime 93 mazda 323 hb sattım adamın ilk arabası diye aracın plakası 17 olmasına rağmen 2900 tl sigorta cıkardılar. Eskiden aracın modeli eskiyse sigortası düşük oluyordu şimdi tam tersi yuksek oluyor. Satılıkta 6 tane aracım bar hiç birine sigorta yaptırmadım yaptıramam bu fiyatlarla
Babam 61 yaşında, geçen 2005'den beri 34 plaka 2004 CR-V kullanıyor, trafik cezası şimdiye kadar enfazla 2'dir, herhangi bir kazası yok. Kasko 550 TL çıktı. Trafik sigortasını hatırlamıyorum.
Kasım 2015te kız kardeşime araba aldık (Hyundai i10), omu da babamın üzerine yaptırdım, 34 plaka araç, 370 lira trafik, 1000 lirada kasko çıktı.
2. Araç olunca 1. Arabadaki indirim sirayet etmiyormuş. Trafik sigortası neyse de, kaskonun ileri ki yıllarda düşmesini umut ediyorum.
geçen yıl 6 bu yıl ise 7. basamak (en ust ) ındırımım olan sıgortayı gectığımız sene 260 tl bılındık fırmalardan bırıydı , bu yıl ıse doğa sıgorta dıye en dandık fırmaya 440 tl ye yaptırdım ,
fıyatlarda artıs yok dıyen neye gore soyluyor anlamıyorum
Murat 124 aracıma geçen sene 600 lü rakamlardan fiyat veriyorlardı 2016 da suan en düşük 1500 tl teklif aldım şaşkınlık içindeyim
Geçenlerde,30 yaş altı ve 60 yaş üzeri daha yüksek çıkıyor,dedi sigortacı.
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
Şirketlere kesilen trafik sigortlarında nasıl oluyor peki? Arabaları şirketin üstüne almayı düşünüyorum.
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Eğer aracın üzerine kayıt varsa o aracın fiyatı yüksek olarak değerlendiriliyor. 98 gc8 de aldıktan sonra plaka değişimi sırasında fiyat 400tl farketti 900tl ödedim 1300 yerine. Bugün içinde clio 1.2 2012 model araç için 1360tl ödedim. Şirketlerde biraz daha yüksek oluyor eğer araç kaza yaptı ise satıp aynısını almak malesef çok daha faydalı bence sadece bu yüzden personelin verdiği hasarı cebimden karşıladım sigorta daha pahalıya mal olduğu için.
gecen sene kasım ayında fn2 typer aracıma 380 tl'ye yaptırdığım trafik, 1 sene sonra 890 tl cikti. arada kazamda yok. nasıl iş anlamadım. %100den fazla zam ödedik...
34FN222
FN2 TYPE-R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)