User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
23 sonuçtan 20 ile 23 arası

Konu: UBER icin arac secimi yardim. Cadillac Escalade, Chevrolet Tahoe, Mercedes GL550

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Valla ben bazen kullanıyorum Havaalanından eve gelirken İstanbulda Vito çeşitli indirimler kampayanlar vs olunca çok rahat ve güzel oluyor.
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Toyota sequoia var orada. Bildiğin taksiye çıkacaksınız, en az sorun çıkaran araç olması lazım.

Olaya bambaşka bir açıdan bakalım. İstanbulda taksiye çıkacaksınız, altınızda dsg tsi jetta mı olsun manuel benzinli corolla mı istersiniz? Aynı hesap.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

AHMET1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi baktım listeye, aydınlandım resmen

Japonlarda iki seçenek varmış UberSUV kategorisinde. Nissan Armada ve Toyota Sequoia.
    Floridada japon olarak sadece infinity QX56 ve QX80 veya Lexus LX kabul ediliyo
    I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words

AHMET1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozoozo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oralar da neler tercih ediliyor bilmiyorum ama california özellikle San Diego da Mercedes uberler çoktu. Bir ara çıkacaktım çünkü ciddi iyi para var Ayrıca almana binene "lüks" gözüyle bakıldığı için belki bazı ortam ve durumlar için tercih sebebi olabilir.
    Musteriler Miamide Escalade veya Suburbani daha cok tercih ediyormus, Q7 ile calisan bi arkadasim var insanlar arabayi gorup cancel ediyor diyor oda Suburbana gececek yakinda
    I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)