İlk sattığımız crx imizi ne satılık ilanını görebildim nede haberlerıne denk gelebildim pert olmuştu200sx ede sahibindende denk gleiorum arasıra dışardan büyük ölçüde aynı şekil duruyor.
İlk sattığımız crx imizi ne satılık ilanını görebildim nede haberlerıne denk gelebildim pert olmuştu200sx ede sahibindende denk gleiorum arasıra dışardan büyük ölçüde aynı şekil duruyor.
DR. OWL
Son aldığım Tempra'mı istemeyerek de olsa sattım. Geçenlerde Ordu'da gördüm ve içimin acıdığı ender anlardan birini yaşamıştım.
BMW E90 320d LCI
Sattıklarımın hepsine pişmanım en çok üzüldüğüm eski kondisyonunda olmayan sierramdı. e34 525 ım ve kahve 328ım şuan çok daha iyi durumdalar bu da teselli oluyo en azından.
250binde sattığım honda civici uzun yıllar sonra 145binde ilanda gördüğümde neler düşündüğümü sizde hayal edebilirsiniz.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
hissetmiyorum ama görüyorum ,
milletin ne kadar yalancı olduğunu ,
galericilerin tam bir sahtekar olduğunu
2 parça boyanın avuç içi olduğunu
çarpmalı vurmalı kazanın sürtmeden olduğunu
benim ilk sahibinden alıp sattığım arabanın yine ilk sahibinden olduğunu..
yazarım yazarım bitmez..
.
Şu hayattta sadece ilk aracım olan unoya ilk arabam olduğu için birde 106 ya çok üzüldüm ... 106 da sağolsun harun gözü gibi baktı üzülmemin tek nedeni bir daha öyle bi 106 istesem bulamayacak olmam ve çocukluk hayalim olmaası![]()
AP Type-R
ben görünce hiç üzülmğyorum giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir...
ağlatır nu konu sigara içmiyorum biri benim yerime yaksınBi gün cok param olduğunda sahip olduğum tüm araçları geri almayı planlıyorum
Lupo Gti ve Turbo Civic'e inanılmaz bağlanmıştım.. cok pişmanım sattığıma ama emin ellerde olduğunu bilmek ve satılacakları zaman ilk bana sorulması şartıyla sattığım için içim azıcık rahat![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Bugüne kadar sattığım ve sattığımız otomobilleri hiç göremedim. Buharlaşıyorlar mı nedir![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)