İletişim bilgileriniz mevcut ise sizi zaten müşteri memnuniyeti için arayacaklardır. Orada olumlu düşüncenizi belirtip, puanlayabilirsiniz. Bu şekilde daha iyi olur.
Teşekkürler.
İletişim bilgileriniz mevcut ise sizi zaten müşteri memnuniyeti için arayacaklardır. Orada olumlu düşüncenizi belirtip, puanlayabilirsiniz. Bu şekilde daha iyi olur.
Teşekkürler.
60.000km bakımı için doğuş oto etimesgut'a bırakmıştım aracımı. Rutin bakımı hariç havalandırmadan gelen sesi de bulup, gerekeni yapmalarını rica ettim. Sesin kaynağını bulamadıkları için oraları temizleyip kapatmışlar.
2 gün sonra müşteri hizmetleri aradı. onlara da aktardım sorunu. sesin kesilmediğini, sorunun devam ettiğini belirttim. aradan 3 dakika geçmedi servis danışmanı aradı. hem getirin bakalım, memnuniyetiniz çok önemli bunu bulmamız lazım vs.
Henüz bırakamadım aracımı ancak böyle bir geri dönüş insanı memnun ediyor. Heleki müşteri memnuniyeti olarak VW'den bahsediyorsak.
Konusu açılmışken bende soyliyim yaklaşık 2 hafta ince vw scirocco aracımı ufak bir sesten dolayı servise götürdüm 2012 model bu arada hep servis bakımlı. Aracımın bilgisayara bağlandığında sesle alakasız olan egzantirik zinciri uzaması hatası vermiş ve turbodan sıkırti seklinde ses gelmesinden dolayı onada baktılar.
1 gun sonra beni arayıp iki paranında değişmesi gerektiğini egzantirigin 4500 turbonun 5500 lira oldugunu söylediler bunların iyi niyetten yapilicagini banada 550 lira dusucegini söylediler ve onay verdim yapıldı aracım ama ses hala devam ediyoroda manuel sanzimandan kavramanın orda bir yaydanmis ara sıra yapıyor zaten debriyaja basıp çekince kesiyor onemli degil takım halinde değişir dediler umursamadim
3 gun once arabamı sattım bir arkadasıma onada soyledim gerekenleri gayet memnunum alicaginiza vw servisinden.
VW'ci arkadaşlar beni taşlayacak ama, söylemeden edemeyeceğim.
Siz nasıl katlanıyorsunuz abi bu arabalara? Hangi VW sahibine sorsam ya DSG'si arızalanmış, ya motorunda bir şey var, ya aşırı yağ yakıyor, illa bir problem çıkıyor yani.
Bugün herşey güzel, çünkü servis-garanti karşılıyorda, 5-6 sene sonra yanından bile geçilmez bu arıza oranlarıyla.
http://www.techturkey.com/forum/sohb...ml#post8051138
doucum işte böyle katlanıyorlar.
3 yaşında 2 kere şanzuman değişimi gerektirmişse, bence sizden para almaktansa, sizi daha fazla memnun etmek adına, sonraki bakım ücretini vb.dahi almamalıdırlar.
yaşadığınız stres, zaman kaybı da cabası ...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Şimdi okudum, valla iyi sabır var millette. Mesela şikayetvar'da aynı şekilde VW şikayetleriyle dolu.
Türkiye'deki satış rakamlarını görünce daha da hayret ediyorum, resmen peynir ekmek gibi gidiyor VAG grubu araçlar. İnsanlar alıyor abi DSG'nin sorunlu olduğunu bile bile, fren balatası değiştirir gibi kavrama değiştiriyorlar sonrasında.
Burada emisyon faciasından ötürü VW'nin imajı baya lekelendi de, Türkiye'de kimse sallamaz emisyon muhabbetini. Fakat bizim halkımız genelde sorunlu arabalara uzak dururdu eskiden, nedense artık pek sallamıyoruz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)