Lumar ahmet'te bagaj camı ve sunroof 6, arka camlar 5, ön yan camlar 4, ön cam 3 yaptırdım.
Öyle bir alıştımki filmsiz arabada resmen rahatsız oluyorum(hiçbir sıkıntı yaşamadım polis ve görme olarak)
Ben de konuya kaynak olup bir soru sıkıştırayım.
Aracımda yan camlar 1 arka cam 2 numara ön cam filmsiz şekilde çevirmeye girdim bugün ve yalvar yakar başka bir şeyden ceza yazdırıp devam ettim ama her çevirmede acaba bu sefer filmden ceza yiyecek miyim korkusu ile gezmek rezillik resmen. Cam filmsiz akvaryum gibi de gezmek çok rahatsız ediyor, var mıdır öneri sunacak birileri? Takmatik perdeler hakkında yorum yapabilecek birileri varsa sevinirim.
bugün gündüz test ettim dışarıdan sadece aynaya taktığım kokuhiç bir şey görünmüyor tam istediğim gibi oldu cidden
polisin yanından falan geçtim kaç defa dönüp bakmadı bile ama çevirmede puştluk yapılacak olursa yaparlar da annemin araba derim artık babam katil olmamak için film çektirdi derim
![]()
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
solarguard on cam %35 yanlar ve arka %25 olarak dısardan hıcbırsey gorunmuyor guneste dahı yanına gelıncede, bebek olduktan sonra kafa boyle rahat ettı.
tanzer için soruyorsanız, araca gore değişiyordur ama, ben 3 cama 350tl civarı vermiştim +- olabilir faturasını bulamadım
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
İşinin ehli bir usta işinizi halleder sadece ton değilde arabanın iç döşeme rengi sunroof cam tavan vs iç kısımın ne kadar karanlık olacağını etkiler,
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)