Hazır konu varken sorayım turingden ehliyet için işlem yapmadan gidip yurtdışında araç kiralamak istesek kiralayabilir miyiz? Oldu kiraladık polis çevirse nasıl bir sorun ile karşılaşırızbilen var mı acaba?
Hazır konu varken sorayım turingden ehliyet için işlem yapmadan gidip yurtdışında araç kiralamak istesek kiralayabilir miyiz? Oldu kiraladık polis çevirse nasıl bir sorun ile karşılaşırızbilen var mı acaba?
Bilal ne işin var italyada felan ya![]()
bas git ring'e kirala bitane clio Rs mis gibi 1 hafta gazla gazla gel![]()
Roma - Termini her yerin merkezi.. Hızlı Trenler, metrolar, otobüsler..
Roma'dan Venediğe hızlı Trenle 3,5 saatte gidebilirsin mesela.
Uçakla gitmeye kalksan havaalanından Venedik merkeze 2. bir ulaşım yapman gerekir mesela; tren seni venediğin göbeğine çıkarıyor tabiri caizse.
Roma içi ulaşım da son derece kolay, her yere metro / otobüs var. 3 günlük ya da 1 haftalık kartlar alıp sınırsız kullanabilirsin
Roma - Venedik - Napoli ve Pompei'yi bloğumda yazdım. Oku istersen.. epey bir ayrıntı var özellikle Roma'da..
http://gezikosesi.net/
Konu dışı olacak ama Gaziantep gezisiyle ilgili yazını okudum, Bir Antepli olarak tespitlerini beğendim Abi.
Bir şeyi düzeltmeni isteyeceğim ; Koçaklı Baklava değil Koçak Baklava olacaktı muhtemelen
Piyasa az çok isim yapan tüm baklavacılar İmam Çağdaş'tan yetişme, bazı noktalarda boynuz kulağı geçiyor![]()
geldim
Bilal gideceğin tarihleri önceden haber ver bana. Eğer o tarihlerde italyada olursam seni kolay kolay kimsenin giremeyeceği yerlere götürebilirim.
Pagani Lambo Ferrari vs üretimi. Özel koleksiyonerlerin müze ve garajları vs. zaten çalıştığım yer de öyle fabrikalardan birtanesi.
Ancak işim gereği çok aktifim. Söz vermiş olarak anlama, En kötü araba kiralayıp gitmişsen birilerine yönlendiririm.
la napcan romada amsterdama git
oyle detaylı fabrıka gezdırmıyolar dıye bılıyorum kanka muze falan fılan işte![]()
İlker G.
Romayı gezeceksen tarihi olarak yürüyerek gez. Ben ki yürümekten nefret ederim aldığımız Roma Pass kartları ki 3günlük bu kartlar müze girişi vs.vs. dışında nerdeyse hiç kullanmadık. Gayet yağmurlu bir sezonda bile yürüyerek adım adım gezilecek bir şehir.Fabrika turları için tekrar gidebilirim tabi.
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
@merttepe EB110'a bindireceksen ben ben bittiği gün günübirlik oraya gelebilirim.
Roma ve Floransa icin restorant, pizza , makarnaci, her turlu bar tavsiyesine acigim![]()
Hahahh valla biz gittiğimizde zaman dardı pisaya yola çıkmamız gerektiği için. Ya pompeiye gidip orayı gezicektik ya da burası ve kaleyi gezecektik , tabi ki benim hain planlarımdan haberleri olmadığı için gözlerini pizzacının önünde açtı arkadaşlarımYanlış hatırlamıyorsam kapıda 1.5 saate yakın sıra bekledik sonrası zaten *****
![]()
Napoli - L' Antica Pizzeria da Michele eğer napoliye gidilecekse kesin gidilmesi gereken bir yer. Pariste antrikotçu gibi kapısında sıra var. Sokağın başında başlıyor sıra. Sırayı görünce bi mok yiyecez heralde diye bekliosun. Harbiden de beklediğine değiyor. Ben ahanda geçirmasyondur kesin dedim öyle esnaf lokantası yerlerden tırsarım. Hesapta para değil. İtalyada dominos var mı bilmiyorum ama kesin buradan daha pahalıdır.
Roma ya tarih gezisi yapıcaksan 4 gün min. Heryer tarih ve yürüyerek. Biz tur almadan gittik. Policilinico da çok ucuza çok kaliteli bi otel buldum HRS den. Internetten VIP araba ayarladım havaalanından otele bıraktı. 2 gün gezdik ertesi gün otelden aldı Cruise un kalkacaği liman yakınında bir plaja götürdü denize girdik. oradan gemiye bıraktı. 1 hafta sonra gemiden aldı otele bıraktı. 2 gün daha gezdik gene yürüyerek. Sonra da Otelden aldı alana bıraktı ve ciddi ucuz paralara mal oldu. Roma da tur almana gerek yok. Çok sıra beklersin. Spontene işi bilen rehberler var. Zırt zırt aradan alıolar ve ciddi ciddi ilgilenip en ince detayına kadar anlatıolar. Benim yanımda kitap vardı kitapta olmayan ayrıntıları ve bilgileri söylüyorlar. Çok kalabalık grup almadıkları için ciddi zevkli oluo. 10 kişiyi alıo gezdirio nerede ne yenir tavsiye edio vs. Tamamen kapıdan spontane rehber pazarlıkta yapabiliosun. Ama söyliim ciddi yorucu geçio. 1 hafta da dinlenmek için izin alman lazım.
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)