User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
27 sonuçtan 20 ile 27 arası

Konu: Orj. Anahtarın İmmobiliser Kodu değiştirilebilir mi ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Paranoyaklığın lüzumu olmadığı gibi yalancılığın, üç kağıtçılığın da lüzumu yok. Olmayan anahtara "var" demekle, ağır hasarlı arabaya hatasız demenin de farkı yok.

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    paranoyaklığın lüzumu yok bence. esnaf ne yapsın sizin yedek anahtahtarınızı , olsa verirdi elbette adam. ne yapacak gelecek arabanızı mı çalacak ? öyle olsa bile ki 2016 yılındayız abiler *** ister öyle işler artık her yer mobese her yer kamera. boşuna kafanızı kurcalamayın. büyük ihtimalle yedeği eski sahibinde kalmıştır galericide malı satabilmek için muameleden yedek anahtarı var demiştir. %100 eminim.
    Evet her yerde mobese var ama hırsızlık oranının azaldığı yok. 2016 yılındayız her yer mobese her yer kamera millet arabadan inip kavga edebiliyor, vurup kaçtığında bulunamayabiliyor.(!)
    Ayrıca galerici bu yalan söylemiştir normal düşüncesi de yaşadığımız hayatı özetliyor zaten.

D.Demir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayır tabi ki bunu düşünmedim. Ama benim aracıma ait bir anahtarın bir başkasında olması fikri hoşuma gitmiyor.

Aynı durumda sen olsan, bir araç alsan ve verileceği taahhüt edilen anahtar verilmese (araç aynı il hatta aynı ilçe de) "aman dursun ne olacak" diye mi düşünürsün ?

Yukarıda da belirttim, içim rahat etmesi için anahtar değiştirmek istiyorum.
    sonuna kadar haklısınız...

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yorum yapan arkadaşlar keşke tüm mesajları okuyarak yazsalar.

Paranoyaklık bir durum yok. 2 defa belirttim gözden kaçmış sanırım.

İçimizin rahat etmesi adına ve yedeğimizde anahtar olması için yeni bir anahtar yaptırmak istiyorum.

Bu cümleden "galerici arabayı mı çalacak yeaa" yorumunu çıkaran arkadaşları dışarı alalım mümkünse Mevzu çok başka çünkü.

Anahtar zaten eski sahibinde, galerici anahtar bende demedi, satış zamanı noter de teslim edeceğim dedi ve etmedi.

Ben de karşılığında ödeyeceğim miktardan bir bedel kestim. Yani bana bir zararı yok, fazladan 100 TL verip yeni anahtar yaptıracağım.

İyi niyetli yaklaştığım için de 2 ay bekledim, 3 defa aradım dönüş alamadım. Dolayısıyla uğraşmak istemiyorum.

Galericinin esnaflığıyla ilgili de sattığı maldan bir memnuniyetsizliğim yok ama esnaflık bir malı satana kadar değildir verdiğin sözün arkasında durmaktır.

Benim iş'e ticaret'e bakış açım bu ve yanlış olduğunu düşünüyorum. Yorum yaparken az empati yapın güzel insanlar

Yorum yapan diğer arkadaşlara da teşekkür ederim. İyi sabahlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunda paranoyaklık bir durum olduğunu düşünmüyorum. 3-4 ay kadar önce ben de bir araç aldım ve yedek anahtarına ulaşamadık. Gittim 2nci bir anahtar yaptırdım, dünya hali belli olmaz elimdeki tek anahtar kaybolur daha büyük problem olur, araç çalınır kasko çift anahtar ister gibi düşüncelerle.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dolandırmadan cevap veriyorum sektörden biri olarak.
    Evet değişebilir.
    kumandanın frekasıda değişir, immoda değişir.
    anahtarlar kapıyı açtığı anda alarmın devreye girmesini(30 sn de kontagı çevirmezse) sağlayabilirsiniz.
    yetkili servisler bunu halleder.

Ama herkesin kaçırdığı bir nokta var yetkili servisler dışarıda anlaşmalı oldukları oto anahtarcılara bu işi yaptırıyor. bizim onlara yaptığımız fiyatın x2-x3 katı fiyat yazıyorlar.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lnd_samet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dolandırmadan cevap veriyorum sektörden biri olarak.
    Evet değişebilir.
    kumandanın frekasıda değişir, immoda değişir.
    anahtarlar kapıyı açtığı anda alarmın devreye girmesini(30 sn de kontagı çevirmezse) sağlayabilirsiniz.
    yetkili servisler bunu halleder.

Ama herkesin kaçırdığı bir nokta var yetkili servisler dışarıda anlaşmalı oldukları oto anahtarcılara bu işi yaptırıyor. bizim onlara yaptığımız fiyatın x2-x3 katı fiyat yazıyorlar.
    O zaman soru gelsin, servisten yedek anahtarı alıp sana göndersek çip/frekans her ne ise değiştirebilir miyiz ?

Maliyeti nedir bu işin. Ya da servis bunu yedek anahtar alalım dediğimizde kendiliğinden yapar mı ? (Pek sanmıyorum açıkçası)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araca bağlanmak gerekiyor.
    servisle muhabbetiiz nedir bilmiyorum sonuçta ama yedek anahtar yaptırmak ve eski kaybolan anahtarımıda sildirmek istiyorum diyin. hallederler.
    çok elzem bir iş değil.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)