User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
57 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Kıbrıs, Azerbaycan yada Gürcistan da yaşamak

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Parayı bulduğum an Barselonaya yerleşicem eşimle kararım

bu sene gittik aşık oldum denizde mis gibi

insanlar kalite

madrid ise istanbuldan beter allah oranın belasını vermiş

bende diyorum barselona neden özerklik istiyor.her iki bölgeye gidince anladım

biri bağcılar birisi bebek mübarek

10 ay kadar ispanyada yaşadım, madride gitmeyi düşünen herkese aynı şeyi söylüyorum ama anlatamıyorum. =) Barcelonaya da madride de kaldığım sürede 2 kere gittim, fırsatım olsa her ay barcelonaya gitmek isterim, ama madride hayatım boyunca bir daha gitmesem de olur. =)

Deniz olarak çok güzel yerlere ulaşım imkanı var ispanyada. Formentera, minorka, cabo de geta(benim yaşadığım yere yakındı) , las palmas tabi herkesin bildikleri mallorca vs.
    Instagram: mutusgarage

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Parayı bulduğum an Japonya"dayım açık ve net
    Artık kimse kimseyi kendi ülkesine almak istemiyor.
    Ülkesine gelen adamında karınca-arı gibi çalışmasını istiyor, haklıda.
    Ülkemizde rafahın huzurun olması için polisimize yetki verilmesi lazım, polise taş atan adamın ***** copu sokmazsan ülkende ne refah ne huzur kalır.
    Kimse kusura bakmasın ülkende herşeye izin verirsen milletde böyle gidecek yer arar, sonrada insanlar niye ülkeden gidiyo.
    Yakında savaşada gireriz, ülkemiz klasik ortadoğu ülkesi oldu zaten.
    Daha dün kanallarda a haber çıktı tesadüfen, biraz bakıym bunlar ne ayak dedim.
    """"Size yemin ediyorum"""" adam çıktı teknoloji olarak insansız hava aracı üretiminde tüm dünya ülkelerinden ilerideyiz dedi.
    Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kariyerimle ilgili 30 yaşıma kadar koyduğum hedef var kafamdakileri gerçekleştirip ve gelir düzeyimi istediğim seviyeye getiremezsem.

Bende kanada veya amerikaya gitmeyi düşünüyorum. Burada 20 sene tırmalamak yerine orada 10 sene dişimi sıkar geri gelirim.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    10 ay kadar ispanyada yaşadım, madride gitmeyi düşünen herkese aynı şeyi söylüyorum ama anlatamıyorum. =) Barcelonaya da madride de kaldığım sürede 2 kere gittim, fırsatım olsa her ay barcelonaya gitmek isterim, ama madride hayatım boyunca bir daha gitmesem de olur. =)

Deniz olarak çok güzel yerlere ulaşım imkanı var ispanyada. Formentera, minorka, cabo de geta(benim yaşadığım yere yakındı) , las palmas tabi herkesin bildikleri mallorca vs.
    tibidabo ya her hafta sonu çıksam bana yeter
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi maddi birikimde varsa Amerika yada Kanada dusunseneze Gurcistan, Azerbaycan nedir.

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi maddi birikimde varsa Amerika yada Kanada dusunseneze Gurcistan, Azerbaycan nedir.
    Sen özelden onların şartları bir atıversene, yalan yanlış sitelerde gezinmeyeyim (gelmeden de bir haber et )

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yusuf başkan bir PMde ben alayım sağolsun tarık ne sorsam yardım ediyor bide sen anlat

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya geçen aylarda forumda sagolsun birisi greencard basvurma linki paylasmisti da, basvurmustuk. Ne zaman aciklaniyo sonuclar

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amerika yada Avrupa ülkesi düşünmüyorum. Kendim Almanyalıyım zaten bilmediğimiz yer değil. Çok düzenli, ama bize fazla düzenli

Bu ülkeler ise gelişime çok ama çok açık yerler. Birde son dönemlerdeki gereksiz itiş kakışla pek alakaları yok.

Türkiye nin ipini bildiğiniz çektiler. Hem Rusya hem Avrupa birliği hem Amerikaya nasıl karşı olabiliyor gerizekalı yÖnteim anlamıyorum.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Amerika yada Avrupa ülkesi düşünmüyorum. Kendim Almanyalıyım zaten bilmediğimiz yer değil. Çok düzenli, ama bize fazla düzenli

Bu ülkeler ise gelişime çok ama çok açık yerler. Birde son dönemlerdeki gereksiz itiş kakışla pek alakaları yok.

Türkiye nin ipini bildiğiniz çektiler. Hem Rusya hem Avrupa birliği hem Amerikaya nasıl karşı olabiliyor gerizekalı yÖnteim anlamıyorum.
    Tarkan'ım o saydığın ülkelerde Kıbrıs zaten sorunlu ve kaynakları kıt. 25-26 sene önce orada TR'de bulamadığın şeyleri bulup alabiliyordun ama şu an benim gözümde içki ve kumardan başka gelirinin olmadığı bir ülke izlenimi veriyor.
    Azerbaycan ve Gürcistan'ın da ipini her an Rusya çekebilir. Azerbaycan'ın kaynakları oldukça iyi ve şu anki modern ve bağımsız hali de eminim başta Rusya olmak üzere diğer kocabaşlarında dikkatini çekiyor ve muhtemelen canını sıkıyordur.

Ben işin açıkçası bu saatten sonra huzursuzluk yaşayacağım veya buradaki gibi paranoyak bir yaşantı süreceğim ülkede olmak istemem, istemiyorumda. Finlandiya desen peşine takılırım onu bilesin

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendimden örnek vereyim... Ben geçen sene Filipinlere kaçtım... 3 ay hong kong 6 ay Filipinlerde konakladım üstelik Filipinlere oturum vizesi bile aldım. Bu süre zarfında Endonezya ve Taylanddada bulundum aklın varsa Avrupa'yı(almanyada büyümüş biri olarak söylüyorum) ve Türkiye çevresini unut... Maddi imkanın iyi ise Kanada veya Amerikaya gitme yollarını ara.. param az veya macera ruhluysan gamsız ve marjinal bir hayat istiyorsan güneydoğu Asya'ya gideceksin... vize derdi yok, özgür ve ucuz memleketler ve insana çok daha fazla saygı ve sevgi var. maddi yönden fakir ama manevi yönden zengin ülkeler özellikle Filipin insanı ayrı bir mutlu ve güzel bir memleket hong konga her gidişimde o suratsız ruhsuz ikiyüzlü çinlileri görünce filipinlere gittiğim her an direkt pozitif enerji ile doluyorum... ama mallesef fakirlik çok fazla var ama fakirlik nerede yokki... şu anda Türkiyedeyim bazı belgeleirm için kısmetse haziranda tekrar gideceğim uzakdoğuya bu sefer kamboçya ve vietnamı tavaf etmeyi planlıyorum...
    1991 HONDA CRX - TOTALLED
    1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
    1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
    1990 HONDA CIVIC EF - SOLD

85-92 OLDSKOOL COMING SOON

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen özelden onların şartları bir atıversene, yalan yanlış sitelerde gezinmeyeyim (gelmeden de bir haber et )
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yusuf başkan bir PMde ben alayım sağolsun tarık ne sorsam yardım ediyor bide sen anlat
    Alıntı MBuğra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya geçen aylarda forumda sagolsun birisi greencard basvurma linki paylasmisti da, basvurmustuk. Ne zaman aciklaniyo sonuclar
    Ben immigration avukati degilim herkesi pm ile tek tek bilgilendireyim alinacak vize e-2 ve tum sartlari immigration sayfasi uscis de yaziyor . Artik uzun uzun yazmiyorum bu tarz konularda, ozellikle o greencard konusunda sacmasapan sekilde Tr dusmanligi ile suclanmistim

Year One - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilişim veya tıp ile uğraşan varsa Yeni Zelanda öneririm. Özellikle doktor açığı çok fazla... Bazen MR çekimi için bile Çin e sevk veriyorlar. Çine bedava uçak ile gidip MR çektirip dönüyorsunuz. Hastahaneler havada kapar çok da iyi maaşı var. yalnız evler genelde çok eski. ısıtması yok. Isıtma olan bi eve bakmaya gittiğinde arkadaşıma elektrikli battaniye göstermişler gerisini siz düşünün. Fakat dediğim gibi bilişim veya tıp ile alakanız var ise. Kralsınız ötesi yok diyebilirim. Yabancılara karşı gayet pozitifler. yalnız uçak işi çok sıkıntı. direkt uçuş yok ve gidiş dönüş normal zamanda 5 bin TL civarı... ama mesele değil. Türkiye ile bağınızı bitirdiyseniz zaten zerre aramazsınız gözden de ırak olursunuz bayağı bayağı.. son olarak sebze meyve herşey var. yalnızca domates aşırı pahalı. zengin yiyeceği diyebiliriz. 1 kilo domates alacağına git araba al daha iyi o derece.

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    vallah okul konusunda umduğumu bulamazsam dil kursuna gidip almanca öğrenip almanyaya halamın yanına yerleşmeyi düşünüyorum bende aşırı derecede bir tek dil konusunu dert ediyorum kendime onuda çözersem gidicem vallah.
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

ugurcan52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seceneklerınıze baknca Gürcistan demek batum demek değil ; gecen yaz Tiflis'te 15 gün kaldım ; kesinlikle öneririm
    Ama avrupa abd imkanları varsa iş değişir
    EE 2100 Modus 1.5 dCi -->
    BZ 9640 Fiesta 1.4 TDCİ-->
    DK 9104 Megane 1.5 dCi 105 -->
    D 6222 Megane 1.6 dCi Gt-line Energy

ulas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir süre Norveç ve İsveçte bulundum. İmkanı olan herkes gidip orda yaşamalı diyorum.
    TAM 35
    UK986 6R GTI
    UK987 w204 C250 Coupe AMG

emrah-ışık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki abilerim yurt dışı tmm. Örneğin, amerika veya herhangi bir ülkeye gitmeyi basardık.Ben oto tamir teknisyeniyim. 2 yıllık diplomam +eğitim sertifikalarım hepsi mevcut.(amerikada bu diplomaların işe yaramadığını orada tekrar eğitim almamız gerektiğini biliyorum)Amerika veya diğer ülkelerde iş konusunda mesleğimizle alakalı neler yapabiliriz.Örn;merak ediyorum servis olayı felan nasıl yetkili servis felan vardır gidip çalısma olasılığımız nedir.Veya otomotiv sektörü nasıl, işi bildiğimizi ve tecrübeli olduğumuzu göz önüne alırsak iş bulabilirmiyiz bu gibi ülkelerde. Olumlu veya olumsuz tecrübelerinizi aktarırsanız bizim için sevinirim.(Green card,dil.oturma izni harici)
    PERFORMANCE GARAGE
    12.1:1 Cr Ek4 Civic V-TEC VTİ

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emrah-ışık Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki abilerim yurt dışı tmm. Örneğin, amerika veya herhangi bir ülkeye gitmeyi basardık.Ben oto tamir teknisyeniyim. 2 yıllık diplomam +eğitim sertifikalarım hepsi mevcut.(amerikada bu diplomaların işe yaramadığını orada tekrar eğitim almamız gerektiğini biliyorum)Amerika veya diğer ülkelerde iş konusunda mesleğimizle alakalı neler yapabiliriz.Örn;merak ediyorum servis olayı felan nasıl yetkili servis felan vardır gidip çalısma olasılığımız nedir.Veya otomotiv sektörü nasıl, işi bildiğimizi ve tecrübeli olduğumuzu göz önüne alırsak iş bulabilirmiyiz bu gibi ülkelerde. Olumlu veya olumsuz tecrübelerinizi aktarırsanız bizim için sevinirim.(Green card,dil.oturma izni harici)
    Ben kendimden örnek vereyim size;Geçen yıl Türkiye"de Cumhuriyet Üniversite"sinde bilgisayar programcılığı okuyordum.
    Yurt dışına yerleşmeden üniversiteyi bitirecektim aslında ama burada bizim ülkemizin diploması bir işe yaramıyor.
    Şirket üzerinden değilde tek başınıza geldiğiniz sürece üniversite meslekleri pek bir işe yaramıyor.
    Yurt dışına yerleşmek için şu anda bir üniversite mezunu öğretmenden daha değerli bir mesleğiniz var.
    Eğer özel servislerde çalışırım diyorsanız güzel bir dil eğitimiyle 1700-2100 euro arası fiyatlara çalışabilirsiniz.
    İlerde kendinizi geliştirerek ciddi manada paralar kazanabilirsiniz.
    Daha hiç buradaki otomobil servislerinin boş olduğunu görmedim desem haklı sayılırım.
    Bu arada bu dedikleri herhangi bir avrupa ülkesinde yapabilmeniz için "kesinlikle ve kesinlikle" kağıt-kürek işlerinden anlayan bir tanıdığınızın olması gerekir.
    Kağıt işlerinden anlayan bir tanıdığınız yoksa kolay kolay hiçbir haktan yararlanamazsınız.
    Benimde kağıt-evrak işlerinden anlayan pek bir kimsem yok, 1 senedir iflahım *****.
    Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaklasik 4 aydir Kanada'dayim egitim icin,insanlar haddinden fazla kibar ve saygili,trafik kusursuz ve yollar kusursuz (Vancouver sehrinde ikamet ediyorum)
    Surekli yagmur yagiyor,ama yagdigi zaman 10-12 dereceyi goruyor hava.Hic oyle su meshur fikradaki gibi kar falan yok burada,o biraz ust taraflarda
    Gelelim sikintilara,asiri pahali bi sehir,sadece tek bir odaya en az 400-450 dolar kira isteniyor.
    Turk pek yok ogrenciler haric,ancak her kulturden insan var.Bazen kazara Asyaya mi geldim acaba diyorum kendime, o derece,Japon, Koreli ve Cinli var.
    Ogrenciyken Calisma vizesi alirsaniz haftada 20 saat calisma hakkiniz var.En kotu iste 12-13 dolar veriliyor saatligine,garsonluk veya bulasikcilik yapip aylik 1000-1200 dolar kazananlar var.Yalniz bu parayla gecinmek sikinti olabilir.
    Araba ve benzin ucuz,kimse v6dan asagisina binmiyor.Lakiiiiin 1000 dolarlik bir araba bile alsaniz burada Kanada ehliyeti alacaginiz icin ilk kademeden sigorta odeyeceksiniz.Bu da demek oluyor ki aylik en kotu 200-250 dolar sigorta odemeniz olacak.3 ay sonra arabanin fiyatini amorti ediyor sigorta. )

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)