Yahu biz niye tartışmayı beceremiyoruz. Dünkü konuyu da okudum adam % 1000 haksız ama kalkıp ta o yaşta bir insana "yavşak" demek yakışmamış.
Yaşlı insanlar çok alıngan ve fevri olaibliyorlar, keşke yazdığım amacını aştı kusura bakma deseydin bu yazışmaları okumasaydık.
Ayrıca o kimliği kaldırt bence kimin oğlu olduğun önemli değil, ağzından çıkanın sorumluluğu sana ait. Amcanın da senin de yaptığın hoş olmamış.
Hakaret etmeden karşındakinin fikrine saygı duymadan tartışma = kavgaya dönüyor.
Konuya dönersek kiziroğlu nun her seferinde yaptığı gibi çıkıp kimlik tespiti yapması şaşırtmadı.
O koltukta oturmanın sorumluluğu olayı olmadan önce çözecek önlemleri almak ama farkında değil.
Üzülerek yazıyorum ki, ölen öldüğüyle kalacak. Yarın seçim olsa ben siyasi tercihin değişeceğini düşünmüyorum, çünkü "gemisini kurtaran" kaptan olduk toplum olarak.
Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın modundayız. İnsanların görmediği şu o yılanlar senin mevcudiyetinden daha fazla olmaya başladı, ve sana/bana/bize dokunması çok ta uzak değil.
Beyzbol maçına promosyon bilet aldığı ortaya çıkan bakan'ın istifa ettiği bir dünya da ölen nicelerinden sonra "asla geri adım atmayacağız" modunda takılan insanlar tarafıdan yönetiliyor olmak bir bana koyuyor sanırım.
Ayrıca amcaya da çok geçmiş olsun, rabbim acil şifalar nasip eylesin.