facebooka erişim engellendi
Printable View
facebooka erişim engellendi
facebook twitter iptal suan
ankaralılar kan lazımmış ibni sina numune güven hastanesine
Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum..
VPN siz facebook çok yavaş...
Kızılay herhangi bir acil ihtiyaç olmadığına dair açıklama yaptı. Yine de aralıklarla kan vermekte fayda var arkadaşlar. Sağlık açısından da iyi.
Olayla ilgili ise sorumlu her kim varsa öbür tarafta cezasını çekmesi dileğiyle. Artık bu tarafla ilgili umudu kestim ve herhangi bir şey beklemiyorum.
Normalde Facebook ve Twitter kullanmıyorum ancak yazılanlardan sonra denedim gayet hızlı ve sorunsuz bir şekilde bağlanabiliyorum.
Sadece Ankara İstanbul gibi şehirlere uygulanan bir durum olabilir mi ?
son fotoğrafları gördüm de :( yazacak bir şey bulamıyorum!!!
Merasim sokakda yolda 10 saniye durunca askeri silahlı araba gelip sizden hesap sorar
Nasıl böyle birşey olabiliyor anlayamıyorum
Sınırlardan herkes elini kolunu sallayarak giriyor, amerikanın onun bunun gazına gelip birde başımıza ışid belasını aldık.
Sonrada bizi satıp herkes kendi başının çaresine baksın dediler.
Sınırlar kapatılmadığı sürece böyle olayların yaşanmaması zor.
Edit;
18 kişi ölmüş 45 kişi yaralanmış.
Tekrardan "ALLAH"tan rahmet diliyorum.
anında yayın yasağı gelir, istihbarat zafiyeti yoktur denir, kürsüden de bi güzel kınanır istikrar devam eder. ALLAH'tan Şehitlerimize rahmet dilerim.
habertürn internet sitesindeki haber..
Ankara'da askeri lojmanların olduğu bölgede şiddetli bir patlama meydana geldi. Ankara Valiği, 18 kişinin hayatını kaybettiğini, 45 kişinin yaralandığını açıkladı
haber link: http://www.haberturk.com/gundem/habe...-olu-10-yarali
Annem geldi şimdi o taraflardan taksi otobüs hiç birşey yokmuş ne 5'i ne 10'nu diyor heryer kıyamet gibi olmuş. Vefat edenlere Allah rahmet eylesin. Bunları yapanın Allah belasını versin göz yuman devletinde...
Facebook ıptal şuan
şu o.ç lerden bir kurtulamadık lanet olsun
Babamlar heyet ile oraya geçmişler valilik sanırım birazdan açıklamayı yeniler 30+ ölü olduğu tahmin ediliyor yaralı bilgisi de yanlış verilmiş büyük ihtimal , haberciler ve yayın araçları bölgeye 1 km'den itibaren alınmadığı için net bilanço gece ya da sabaha doğru açıklanır . Bölge yarın da trafik akışına kapalı olacakmış
41+ şehit deniyor