-
Canım memleketinde ambulanstan önce yayın yasağı geliyor. Bizim bir halttan haberimiz olmazken tüm dünya canlı yayın yapıyor. Ülkemde olan biteni öğrenmek için alman-ingiliz-fransız kanallarını izlemek gerekiyor. Facebook ve twitter erişimi kapalı. Dns değiştirmeden açılmıyor. Farkettiğim kadarıyla face anasayfamda yer alan olayla ilgili içerikleri göremiyorum. Anasayfa tertemiz.
Şu terörü lanetleme/kınama olayına da hastayım zaten. Biz kınıyoruz herşey değişiyor.
Başkanlık referandumunda milliyetçi kesimin oylarını alabilmek için terörle mücadele ediyormuş ayağına yatıp vatan evlatlarını hiç ediyor ka*peler. 80 milyonluk ülkeyiz bir avuç o.çocuğunu temizleyemiyoruz ne hikmetse.
Milletin G*tündeki donun renginden bile haberi olan MİT'in ne hikmetse terörle ilgili hiç bir olaydan haberi olmuyor.
-
allah rahmet eylesin ... cok sehidimiz var cok...
kan ihtiyaci yok deniyor watzuptan istek yagiyor askeri personelden. yayin yasagi geliyor. hastaneler telefonlari kapatiyor. birilerinin siyasi cikari icin baska birilerinin kahpece olmesi gerekiyor bu aq. memleketinde.
http://www.hizliresimyukle.com/image...217-WA0038.jpg
-
Tam askeri konvoyun çıkış vaktine denk geliyor.. Ve tuhaftır,Türkiye'nin başkentinin kalbinde oluyor bu patlama. İstihbarat nasıl haber alamiyor,ne yapıyor anlamak güç. Paristeki olaydan sonra ders almak,denetimleri sıklaştırmak yerine uyumuşlar resmen.
Simdi ne olacak peki diye soruyorum kendi kendime,yayın yasağı var,gene ekranlarda kınıyoruz mesajları.. Bıçak kemiğe dayandi gibi klasik laflara alisir olduk.. Birilerinin bu soruna çözüm bulmasi lazim! Bu ulkede pkk ya da herhangi bir terör örgütünü destekleyen,söz eden,Türkiye Cumhuriyeti bayrağından baska bayrağı savunan kim varsa cezasini verecek ki biseyler olsun.. Ama ne yazikki biz daha pacavrasini eline alanlarla anlasma yoluna gitmiş bir toplumuz.. Simdi teror orgutlerinden herhangi biri gelip dese ki silah birakicaz,hemen anlasma yapar bizimkiler.. Iste taviz burda meydana cikiyor.. Vermeyeceksin...
-
Nerdesin atam :( Bu günleri görseydin kim bilir ne derdin...
http://www.hayativebiyografisi.com/w...urk-kimdir.jpg
-
İnterneti yavaşlatın o.çocukları, yavaşlatın da kimse paylaşmasın. Böyle bitecek terör.
Şerefsiz köpekler ne istihbarat bıraktılar, ne komşuluk bıraktılar, herkese düşmanız herkes başımıza bela.
-
-
referandumla başkanlık onaylanır artık.
ne desem boş. çok kızgınım ben bu millete. yazıklar olsun bu millete.
-
Patlatılan Eskişehirden bi yakınımızın bindiği servismiş. Bugün mesaiye kalmış babam yeni ulaşabilmiş daha.
-
üstteki whatsapp konuşmasını görünce olay tahmin ettiğimdende büyük oldu..
-
-
Ameka teroristleri sirnaktan cikacagimizi mi sandilar misli ile bu gece saldirilsin devlet e dusman kim varsa TC ibaresi zoruna giden herkes gebertilsin yasasin Turkiye Cumhuriyeti
-
İçim yanıyor şerefsizim. Hele brde ölenlerin askeri personel olması 2 kat daha derinden yaraladı beni. böyle kaphece böyle kancıkça ölmeyi hak etmemişti onlar. birilerinin siyasi çıkarları uğruna sadece 1 yıl içinde yüzlerce ocağa ateş düştü , yüzlerce çocuk öksüz yetim kaldı , yüzlerce insan aslan gibi evladını toprağa verdi. ne uğruna , neyin uğruna ? insan düşündükçe çıldırıyor. tam bir orta doğu ülkesi olduk şehit haberleri , patlayan bombalar falan sıradan geliyor artık kulağımıza. eserinle gurur duy sayın erdoğan.
-
168i aradım ben. 0+ kanım herkese verebiliyorum, gerek yok dediler. İbni sinaya gittim sonra orada da sordum orada da gerek olmadığını söylediler. Çevresinde ankarada yakını olup kan ihtiyacı olan ulaşsın.
-
Aciz devlet, aciz yönetim. Ve sonucu da bu.
-
Daha dün ***** partiye laf attım diye forumu ayağa kaldıranlar vardı.
Yazık size...
-
Eksi sozluk vs gibi yerde pkk sempt. Ortaya cikmis semmamme esliginde yoresel halk dansi yapacak moda gelmisler twitter kapali olmasa daha nicelerini gorurduk
-
Cumhurbaşkanı çıkmış mülteci vb sorunundan bahsediyor,
Senin ülkende senin milletin mülteci olmuş sen neden bahsediyorsun.
Kimse kusura bakmasında kendi ülkemde 2. sınıf vatandaş olmaktan daha büyük hangi sorun olabilirki.
Senin ne işin var Suriye"de orada burada.
-
Bu ülkede ****** çocukluğu meslek olmuş.
Allah tez zamanda bu ülkeyi bu hale getirenlerin sürünerek ölmelerini bize gösterir inşallah
-
Suriye sinirinda kurt devleti tamamen kurulunca o zaman olaya bak