Şu mit'in bütçesini diyanete versinler, bir halta yaramıyor boşuna vergi veriyoruz. Yapabildikleri tek şey, twitter'da uzuna kim küfretmiş onu takip etmek, o kadar bütçeye ne gerek var? Diyanete lazım o paralar.
Printable View
Şu mit'in bütçesini diyanete versinler, bir halta yaramıyor boşuna vergi veriyoruz. Yapabildikleri tek şey, twitter'da uzuna kim küfretmiş onu takip etmek, o kadar bütçeye ne gerek var? Diyanete lazım o paralar.
diyanette o kadar parayı alsın vere vere öz kızla ilgili fetva versin
bugunde yalandan teroru lanetleyen hukumet yanlisi sevimliligiyle uyandim gunaydin.
Artık polis önemsemedig çalıntı oto olaylarını dikkate alır herhalde,saldırı pkk işi gibi bi nevi misilleme artık suriyeye yapılan top atışlarının mı yoksa cizre ve surunmu bilmiyom,sen pkkyla senelerdir mücadele ediyon neyin sınırı tamam sınır dan giren cıkanın haddı hesabı yokta pkk ülkede senelerdir bomba eylemleri yapıyo,sanki pkk yeni çıktı
Bu arada saldırı emirlerini veren pkk üst duzeyi kişileri yakalayıp öldürmedikce böle hep yerinde sayarsın başarısız olursun ,kaç sene olmuş bi tanesi yakalayamamışın,nası olsa asker savaşır eli silahlı cahil sürüsüyle,bizim akpli taraflı mit müşteşarı istifada etmiyo ne yüzsüz heriflermiş arkadaş,
Pkk olduğu ne ***** ? Adam her önüne gelene atar gider yapıyor neyine güveniyorsun diye sorarlar adama ? Amerika senin ortaya attığın pyd'yi terör örgütü olarak kabul etmek zorunda mı ? Hatta adamlar sana laf sokuyor ''onları da anlıyorum kardeşler arasında böyle dargınlık olabilir.'' diye . Sen onların ve diğer dünya ülkelerindeki terör olaylarındaki örgütleri terör örgütü olarak kabul ettin mi ?
Milletin de nasıl hoşuna gidiyor amerikaya atar yapıyor ulan helal olsun beee ,esad'a posta koyuyor suriye ile savaş çıkartacak hey gidi padişahım benim.
Ulan kapıları zamanında açtın ülkeye girmeyen pkk'lı kalmadı. Suriyelilere kapını açtın ülkeye girmeyen ipsiz sapsız adam kalmadı başımızdan bela eksik olmadı. Sonra kalkıp suriye sınırına asker çıkartıyosun terörü bitirmek için ? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu .
Canlı bomba listesi elimizde var ama bulmamız için kendilerini patlatmaları lazım diyen adamlardan ne bekliyoruz arkadaş.
koltuk sevdasi ulkemizi ne hale getirdi yazik..Adam cikmis hala sinirda 1 milyon suriyeli var onlarada kapilarimizi acabiliriz diyor.Amma suriye meraklisi, sevdalisi bir yonetim var arkadas..
Şimdide Diyarbakır Licede askeri araç geçerken el yapımı bomba patlatılmış.İdam gelmedikçe bi halt olmaz.Anca kum üzerine isim yazmaya benziyor bu durum.
henüz manşetleri okuyamadım ya başkanlık ya kaos tribine girildi mi ?
Dur Anıl daha sınırı dağı taşı kimsenin olmadığı sikimsonik yerleri göstermelik f16- fırtına/obus atışına tutucaz hatta gece tutmuşuz galiba;)
Suriyeye girmek için ortam oluşturuluyor.
Pkk yandaş sempatizan kim varsa Meclisteki Ücretli fuhuş yapan aile çocukları dahil herkes alınmalı.Anayasa temel ilkesi olan Vatanın birlik ve bütünlüğüne aykırı davranmaktan gereken en ağır işlemler yapılmadıkça.dağ taş bombalamak sadece ego tatmininden öteye gitmez
Çocukluk arkadaşım Genel Kurmayda askerlik yapıyor 100 metre gerisinde olmuş olay onlarda konvoyun içindeymiş akşam konustugumuzda ortalık çok karışık Birliğimize bile giriş yapamıyoruz dedi Ortalıgın çok kötü oldugunu söyledi.Ölenlere Allahtan rahetm geride kalanlara başsağlıgı diliyorum.
Koray Pehlivanoğlu @korayphlvglu şimdi38 saniye önce
Başbakan Davutoğlu: 'Ankara'daki saldırının YPG ile irtibatı ortaya konmuştur'
Eylem PKK eylemi... T
Fırat Haber Ajansı’na açıklamalarda bulunan Bayık, “Saldırıyı kim yaptı bilmiyoruz Ama Kürdistan’daki katliamlara bir misilleme eylemi olabilir” dedi.
s.n. isimli o.ç. suriyeden mülteciler ile içeri girmiş ank o kapıyı açanların
diyarbakırda askeri araca mayınlı saldırı oldu yarım saat önce.
çok sayıda şehit ve yaralımız var deniyor.
Terörü sen kınarsın ben kınarım.
Yürüyüş düzenleyip kınarım tepki koyarım, facebookta orda burda yazı yazarım içimi döker terörü lanetlerim.
Ama.... "DEVLET" terörü kınamamalı sabrımızı sınamasınlar dememeli! Daha önce aynı şehirde bomba patlamadı mı bu ülkede? Önlem al,doğunda asker teyakkuz halinde mi? Batısında güneyinde kuzeyinde kırmızı alarma geç. İstihbaratın çalışsın,kolluk kuvvetlerin eli tetikte olsun, tükürdüğünü yala daha önce terörle savaşıp içeri attığın komutanlardan paşalardan ders al,muhtarlarla konuşma onlarla görüş.
Terörü ben kınarım bırak, Vatan sağ olsunda..Vatan-daşta sağ dursun.
okudukça yazmaya calıstıkca içimdeki kin,nefret,öfke artıyor
Ne oldu bizim ülkemize,ne hale geldik,neler görüp neler yaşıyoruz..Koltuk sevdası,oy derdi,başkanlık idelojisi ne hallere soktu bizi...biz böyle değildir böyle olmamalıydık..Yazık güünahh.Ülkede ne huzur kaldı ne refahlık ne de güven..
Oy düşüncesi,başkanlık sistemi bizi nerelere götürüyor..Allah bunlara sebep olanların,fırsat verenlerin belasını versin..ne acıdır ki daha da kötüye gidiyoruz...
Az önce patlama anını gösteren video izledim, araç net beyaz scirocco.
David çıkmış faili bulduk diyor iş yapmış gibi. Bu nasıl bir genişliktir arkadaş biz nasıl bir ülke olduk.
C.B. "sabrımızı zorluyorlar" demiş. Daha kaç can gitmeli ? 3 saatte şam'a girip cum'a kılıyordun, ülkeni kan götürüyor haberin yok.
David Kiziroğlu "Asla geri adım atmayacağız" demiş. Hangi ileri adımı attın ? Ülkeyi adım adım bataklığa sokuyorsunuz haberiniz yok.
Stratejik derinliğiniz sayesinde 7 düvel ile düşman olduk. Hırsız araplara incirliği açar olduk.
Efkan da çıkmış "olayı kınıyorum, ülkemize yapılmış bir saldırıdır" demiş. Biz papua yeni gine de oldu sanıyorduk olayı sağ olsun aydınlattı bizi.
Forum olarak istifamızı veririz artık, o koltukta oturmamamız lazım, efkan dursun rahatsız olmasın.
Bakıyorum olay yerinin etrafını çarşafla sarmışlar. Hangi çağda yaşıyorsun arkadaş sen ya sosyal medya /iletişim araçları bu kadar gelişmişken neyi örtüyorsun.
Şahsi görüşüm bu ülkede her yer her nokta hedeftir artık. Uzun zamandır kalabalık ortamlara girmiyordum bu satten sonra ...ler gitmem hiçbir yere.
El birliği ile ülkenin anasını bellediler, emeği geçenlere açılım da açılım diyerep sokak sokak dolaşanlara buradan selam olsun.
http://d.sokakmedyasi.com/gallery/853_19.jpg
sanarsın 10 yasında cocuk,ülkeyi yöneten kafaya bak amk,tasolarını çalmışlar sanki
Yapılan yanlışı kabul etmek erdemli insanladan,
İstifa etmek ONURLU/ŞEREFLİ insanlardan beklenen bir davranıştır..
https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net...5b&oe=57239FA0
bu araçtan herkes sağ çıkmış öylemi ? 7 şehit şu an.
benim silah arkadasimdan sadece yüzü kaldi geriye...
sabir yaziyorlar hala sabriniza sokayim sizin.
fotograf +18. bu tur oalylar uzakta olunca kimse etkilenmiyor maaelesef. ölumun derin soguklugu yakinlarimizdayken hissettiriyor kendini sadece.
IMG 20160217 WA0039 - hızlı resim yükle resim upload yükle çoklu resim yükleme sitesi
Bu fotoğrafın altında eziliriz abi
Millet olarak hepimizin başı saolsun fakat nereye kadar bu temenniler? 162 deki fotoğraf başınızı ağrıtmasın?.Lütfen yanlış anlamayın sadece zarar görmenizi istemediğimden uyarmak istedim.
Başın sağolsun başımız sağolsun abi,
Eray Yümsel abimiz de hükümeti suçlamayın isimli bir yazı yazdı facebook da . At gözlüklerini çıkarın diyor çıkaralım valla böyle göremiyoruz .
O resimi gördüm görmez olaydım insan düşündükçe çıldırıyor artık politasında ekonomisinde vs hiç bişeyinde değilim şu milletin başına dağı taşı gezmiş osman paşa gibi biri gelsin şu iti köpeği temizlesin başka bişey istemiyorum yazıktır günahtır ayıbı örterek bu işler son bulmayacak yayın yasağı herşeye yayın yasağı akşam yetenek sizsiniz sabah evlendirme millette çıkıp demiyor ki bunlar bizden ne saklıyor tv kanallarını geziyorum olay sanki uganda sınırları içerisinde geçmiş bi eğlence programları bi boynuzlamalı diziler yazık be abi bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı ile nereye kadar bilmiyorum.... Eskiden ailece 97 98 de sofraya otururduk annem babam kardeşim atalarım tv da yaşlı kadına araba çarptı yaşlı kadının evi soyuldu dolandırıldı ervinde ölü olarak bulundu dediler mi bizimkiler kaşığı elinden bırakır pür dikkat izlerdi yemeğe küselerdi üzülürdü hepsi şimdi haberler 30 sn kim ölürse ölsün 30 sn kafanı kaldırdığın anda haber bitiyor ne olduğunu anlamıyorsun bile gözlerimizi başka şeylere odaklamamızı istiyorlar neymiş efendim bu seneki survivor listesi belli olmuş yok işte o dizide o onun oğlu öbürünün kızı çıkmış kızını gibmiş falan filan bir kanalda çıkıp kan uykusu belgeselini göstermez çünkü reyting almaz... Müslüman 3 kuruş fazla veriyor diye evini hristiyana devlet 5 kuruş fazla verdi diye ihaleyi israile rusyaya (çoğu devlet kurumu artık t.c ait değil) versin haberlerde sirkteki maymun şehit haberinden uzun olsun sonra bu memleket nasıl düzelecek diye kahve köşelerinde sohbet döner millet vatan millet kurtarır....
Vatan millet oy attığın partiyi değil ülkeni korumaya çalıştığın zaman kurtarılır... Yazık günah ki patlama sonrası ankara radyo kanallarını gezdim bilgi alırım diye gerzek bi dj sulu sulu şaka yapıp yok bu şarkı kime gelsin yok anketimiz var en son ne zaman seviştiniz diye konuşuyordu hadi o gerzek yapıyorda arayıp katılanlar hiç bişey olmamış gibi takılanlar herşeyi görmezden gelip eğlenenler akşam dizilerini izleyenler haberleri moralim bozulur diyerek izlemeyip milliyetçi takılanlar var bende onları görmezden gelmek istiyorum ama gelemiyorum....
Birazdan beyaz tvde gördüm;
Neymiş efendim ***** çocuğu ypg ile ***** çocuğu paralelin bağlantısı iyice araştırılmalıymış.
Edit:
Bu ypli ***** ele geçirdikleri havaalanını ismini ***** çocuğu apolu mapolu bişey yapmışlar.
Yönetimin başındaki puştta dolansın sağda solda paralel diye senin olmayan aklını...
Ulan bi insan bu kadarmı salak olur. Ülkene giren çıkan belli değil.
Acaba bugün başka bir ülkede neden patlama olmuyor, çünkü 3 kuruş için sınırı sonuna kadar senin gibi açmıyorlar.
sinan yazdıklarını sen mi sansürlüyosun abim, yapma okuduğunu zor anlıyorum.
hangi amaç uğruna ölüyor bu yiğitler
Çok şey yazmak istiyorum ama içime atıyorum. Şehite kelle, onları şehit edenlere sayın diyen zihniyeti destekleyenlerin hala terörün kökünün kazanabileceğini düşünmesi kadar komik bir ideoloji anlayışı olamaz arkadaş. Bi düşünce anca bu kadar kendiyle çelişebilir. Neresinden bakarsan bak mantıksız neresinden bakarsan bak manasız...
adamlar 1 km kablo cekıyorlar ve patlatıyorlar saka gıbı aklım almıyor hıcmı goren olmaz hadı goren olmadı bunu nerden nasıl alırlar nasıl bır ıs nasıl bı memleket