İstanbul Kozyatağı Carrefoursa gel diyorum
veya burda benden özür dile..
Kara senin yoksa ankaraya ben geliceğim
Printable View
konuyu saptirmayin ozelden cozun sorunlarinizi..
bir asker mensubu oğlusun sanırım ama bu bir açık tehdit gibi olmuş.
Kim banladıysa eline sağlık...
Amcayı biri hayrına Suriyeye göndersin tatile, rahatlar barut havası alır gelir.
Benim babamda asker , görevi dolayısıyla tüm güneydoğuyu görmüş bulundum ve gitmeyen varsa inananın mükemmel yerler , şırnaga girdiğimde ki ilk manzara kurşunla taranmış evlerdi , durmadan kalkan helikopterlerdı tank atışlarıydı.
Hep derdım terör olmasa belki dünya nın turizm cenneti olurdu diye.
Yahu biz niye tartışmayı beceremiyoruz. Dünkü konuyu da okudum adam % 1000 haksız ama kalkıp ta o yaşta bir insana "yavşak" demek yakışmamış.
Yaşlı insanlar çok alıngan ve fevri olaibliyorlar, keşke yazdığım amacını aştı kusura bakma deseydin bu yazışmaları okumasaydık.
Ayrıca o kimliği kaldırt bence kimin oğlu olduğun önemli değil, ağzından çıkanın sorumluluğu sana ait. Amcanın da senin de yaptığın hoş olmamış.
Hakaret etmeden karşındakinin fikrine saygı duymadan tartışma = kavgaya dönüyor.
Konuya dönersek kiziroğlu nun her seferinde yaptığı gibi çıkıp kimlik tespiti yapması şaşırtmadı.
O koltukta oturmanın sorumluluğu olayı olmadan önce çözecek önlemleri almak ama farkında değil.
Üzülerek yazıyorum ki, ölen öldüğüyle kalacak. Yarın seçim olsa ben siyasi tercihin değişeceğini düşünmüyorum, çünkü "gemisini kurtaran" kaptan olduk toplum olarak.
Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın modundayız. İnsanların görmediği şu o yılanlar senin mevcudiyetinden daha fazla olmaya başladı, ve sana/bana/bize dokunması çok ta uzak değil.
Beyzbol maçına promosyon bilet aldığı ortaya çıkan bakan'ın istifa ettiği bir dünya da ölen nicelerinden sonra "asla geri adım atmayacağız" modunda takılan insanlar tarafıdan yönetiliyor olmak bir bana koyuyor sanırım.
Ayrıca amcaya da çok geçmiş olsun, rabbim acil şifalar nasip eylesin.
Amcayı kim imha ettiyse allah razı olsun.
Beyin ölümü gerçekleşmiş bir tek beden kalmış.
Siteye uye olurken iq testimi koysak acaba bunun gibileri temizlemek icin
Arkadaş sadece yer altı kaynaklarına değinmek istemiş heralde. Evet ülkemizin yer altı kaynakları çok fazla. (Daha niceleri var.) Elimizle vermezsek eğer. Kara kaşımız kara gözümüz için değil yapılanlar. Uyanık ve tek yürek olmamız gerekiyor. Yeterince birbirimizi yiyoruz zaten. Acımız çok büyük.
Adam pişkin ya bu olay bizim yaptığımız işlerin başarısını gösteriyor dedi resmen bu mu lan başarı ? 28 ölü diyor dün 31 değil miydi ? 3 ü bi anda yaşamaya mı başladı diğer açıklamayı senin bakanın yapmadı mı ? 30 yaralı diyor dün 54 değil miydi bu ? ypg yaptı dediğiniz adamlar konvoylarla davullu zurnalı türkiyeden geçmedi ? Yok arkadaş yok kaptan reisimiz durmadan biryerlere çaprıyor gemiyi ama batmadan çıkmayacak dümenden çünkü o dümeni seviyor onu dümenci yetiştirdiler ki adı o yüzden reis....
arkadaş adam bilgisayarı açmayı öğrenmiş, internete girmeyi öğrenmiş, forum kullanmayı öğrenmiş ama lozanın 2023te bitmediğini öğrenememiş... hala sanıyor ki tüm dünya bir araya geldi tek dertleri güçlü türkiyenin oluşmasını engellemek...
şu ülke işte bu yüzden bitik, eğitim sistemi düzeltilip hakikaten okuyan, her okuduğuna inanmayıp araştıran, araştırdığı konudan anlamlı sonuç çıkarabilen bireyler yetişmediği sürece ortadoğu ülkesi olmaya devam edeceğiz...
Koltuk kaybetme korkusundan yalamalık yapanların sayesinde bu günlere geldik,
Merak ediyorum patlamada hükumetin suçu yok diyen insanların eşi çocuğu veya akrabası olsaydı ?
VW Sricco kiralamışlar.Firma kiralandık'dan sonra araç ile bağlantısı kopmuş çalıntı ihbarı yapmışlar 5 gün sonra patlama olmuş.
Polis tabi şüphelenmedi scirocco klasik çalıntı ihbarı diye peşine düşmemiştir.
Ülkenin durumu amerikadaki gazeteden öğreniyor...
http://www.nytimes.com/2016/02/18/wo...explosion.html
Şuan içinde bulunduğumuz savaşın özeti
http://www.nytimes.com/interactive/2...yrian-war.html
Alıntı yapmak için aradım ama bulamadım, bir arkadaşımız uzun uzadiya yazmış, özeti de "Türkiye 2023'de kendi bor, petrol vb. madenlerini çıkartabilecek o yüzden dünyanın en zengin ülkelerinden birisi olacak"
Birincisi uluslararası antlaşmalarda 2-3 ülke arasında gizli madde olmaz, olsa bile bu denli lozan antlaşmasını geçersiz sayabilecek maddeleri içeremez yürürlüğe konulamaz.
Hadi siz pek okumayı sevmiyorsunuz, dinlediğinizi anlamıyorsunuz ama biz anlatalım da belki deniz yıldızı hikayesinde ki gibi bir katkımız olur.
İkinci sorum, bu 2023'de bizi dünyanın en zengini yapacak madde eğer gerçek olsa bile "bizim güçlenmemizi istemeyen" dış güçler ile imzaladığımız bu antlaşma sadece bize fayda sağlayan mı bir madde içeriyor? Siz gizli maddeleri herkesten iyi bildiğiniz için soruyorum.
Son olarak üniversitede bir ders için sizin Lozan Antlaşması diye bildiğiniz asıl ismi Treaty of Lausanne olan antlaşmanın tam metnini okuduk, yorumladık, inceledik.
Okumazsınız ama atıyorum, alındığı yer Harrold B. Library.
http://wwi.lib.byu.edu/index.php/Treaty_of_Lausanne
Hepsini okumayacağınız için metin içerisinde ctrl+f ile arama yaparak 2023 yazın.
Eğer bu attığım metine "paralel güçlerin oyunu", "bizi kandırmışlar" derseniz edu.tr uzantılı bir mailiniz varsa gerçek belge halini görüntüleyebileceğiniz academic resource sayfasını sizinle paylaşabilirim.
Okumadan, araştırmadan, kulaktan dolma bilgilerle inandıklarınızı techturkey'de savunmaya kalkmayın burada gerçekten okuyan, araştıran, yorumlayan insanlar var.
Ha birde siz belki bakkal yönetir gibi devlet yönetmeye alışmış olabilirsiniz ama sizin "dış güçler" dediğiniz yerlerde bunların bir hukuku, şeffaflığı var yabancı kaynaklara ulaşırsanız kafanızda oluşmaz ama belki oluşursa o soru işaretlerini giderebilirsiniz.
ne sizi tanırım nede beyamcayı serhat..
lakin;
konuyu tamamı ile okumuş birisi olarak diyorum ki ;
( rakamlarla gelin diyen y..klar vardı ) ifadenizin salt o kişiye atfen olduğuna ( hatta atıf ifadesi soft kalır direkt diyelim ) ,bu konuyu birazcık okumuş herkesin güneşin varlığı kadar aşina olduğunu biliyorken...
ismini vermedim neden üzerine alındın demeniz amiyane ifade ile tatlı su kurnazlığından fazlası olmamış maalesef..
ilaveten sözlerinizi kınıyorum!!
bu arada hiç akp li olmadım.. hiç akp ye oy vermedim
ammaaaaaaa ; yamyam partisi olsa ve bizatihi bir idiot olsam ve o partiye oy versem bu demokratik hakkımdır kimseyide bağlamaz diye düşünüyorum..
sağlıcakla
edit; serhat yazmışım sert@ç rümuzlu üyemizin yazısına cevabendi
2 bombalı saldırı 2 aynı açıkla verilmesi gereken cevabı vermişler ama anlayacağını sanmıyorum....
http://i.hizliresim.com/kn2k7v.png
Acımız ortak. Fakat benim tek takıldığım, eğer ortaya bir idda atılıyorsa ve burada üstüne basa basa dış mihraklar 2023 e kadar bizim gelişmemizi istemiyor, işte onun nedeni de bu anlaşma yüzden deniyorsa 100% kanıtlayıcı bilgilerle bunu burada açıklaması lazım. Öyle çok gizli diyerek geçiştirmek olmuyor. Hepimiz okuyan araştıran adamlarız, kulaktan dolma bilgiyle insanlara düşünmeden "yahu görmüyormusunuz bu anlaşmanın ömrü 100 yıl demek kolay".
Bu arada benim mesajım silinmiş sanırım, mesajıma geri döndüm bulamadım.
Amcayı hedef almayan hatta onun mesajlarını okumadan yazdığım 2 gün önceki konuda kendisi saçma sapan birşeyler yazmış ve kaale almamıştım
Sonrasında yazdığı mesajları okuyup işine gelmeyenlere cevap atmadığını fark ettim
Bugünkü mesajımdada direk onu hedef almamıştım çünkü onla aynı düşünceyi paylaşan 3-4 kişi daha yazmıştı ama sadece gaza gelip mesaj atan kişi amca oldu
Siyasi görüşüdür birşey diyemem ancak artık konuda bahsi geçen para değil insan hayatı ve ordaki insanlar babamın eski arkadaşları devresi ve meslektaşları
Eğer hala şehitlere sebep olan kişileri hala savunuyorsa cevabım asla değişmez
ben beyamcayı müdafaa etmek gailesi ile yazmamıştım ki ..
x yada y kişi veyahut z..
aynı düşünceyi paylaşan 3-4 kişi demişsiniz;
yahu bende yamyam partisini tutsam, minicik aklımda olsa o akıl ile yaptıklarını beğensem hakaretleremi maruz kalmalıyım
kurbağayı hükümdar etsen ister ki tüm ülke bataklık olsun.. kötümü yapar kendince ? hayır !
bunun önüne geçmenin yolu küfür kafir hakaret değil .. meramım bu idi
sözüm kıymet bilene.. naçizane.............
Yanlış anlaşıldım heralde ben size amcayı müdafa ettiiniz demek istemedim
Haklısınız bunun önüne geçmenin yolu küfür hakaret değil ancak bunları yazmamın sebebi güzel bir atasözüyle "Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdirden anlamayanın hakkı kötektir"
Birde bazı şeyleyi hakkıyla söylemek lazım trajikomik Can Yücel hikayesi
https://eksisozluk.com/can-yucelin-got-davasi--1722110
Vallah ben bu sal AK lar yüzünden sırf yurt dışına çıkmak için bir tarafımı yırtıyorum seçim günü oy ver ertesi gün gelir ağlar para yok iş yok diye bir tanesi gelir gram iş yok batıyorum diye ağlar 5 dk sonra vergisini ödediğim dükkan önü tekrar paralı olsun arabamı çekcek yer bulamıyorum der kafayı yedirtiler bana...
Masum insanlarda bunlar yüzünden evlerine sevdiklerine kavuşamaz allah rahmet eylesin bir yandaşlarıda çıkıp demiyo lan geçen ay istanbul patladı ondan sonra her gün kaçtane şehit verdik şimdi başkent patlıyo noluyo anasını satim demiyo
Susayım diyorum, küfür etmeyeyim diyorum ama yok beceremiyorum.
Şu durumu kabullenebilmek, hiç bir şey yapmamak, anca sosyal medya'dan kınamak için insanın ŞEREFSİZ olması gerekiyor. Lan *** kılı Dünya'ları kazandın yetmedi, oğluna gemiciklerden donanma kurdun yetmedi, memleketin en değerli arazilerini akrabalarına yandaşların peşkeş çektin yetmedi, gezi'de aramızdakileri 'sırf senin gibi düşünmüyor' diye katlettin yetmedi, oy verenlerin 'karımı da al' dedi yetmedi, evli kadınlar 'haremine bile girerim' dedi yetmedi, tecavüz edilen kadınlar için 'kendi istekleriyle yapmışlardır' dedirttin yetmedi, küçücük kız çocukları için aşağılık fetvalar verdirttin yetmedi, memleketin içine etmen yetmedi gittin komşularını karıştırdın binlerce insan öldü YETMEDİ, iç güvenlik yasası çıkarttın ki sana karşı ayaklanamasınlar yetmedi, *** kılları yollarda döner bıçağıyla gezdi ses etmedin ama yine yetmedi, yerin bilmem kaç metre altında ekmek parası için hayatını ortaya koymuş adamlar öldü yakınlarının sesleri çok çıkıyor diye tartaklattın yetmedi, son 2 ayda 500'den fazla şehit verdik yetmedi, Atatürk'ün bıraktığı güzelim memleketi orta doğu cehennemine çevirdin yetmedi, yetmedi, yetmedi.
Neyin peşindesin? Memleketin anasını siktin farkında mısın? Dışarı çıkmadan önce insanlar ölür müyüz diye düşünüyor farkında mısın? Tabii ki değilsin. Yola çıkacağın zaman *** korkusundan 100 tane koruma aracıyla çıkmandan belli, yolları kestirmenden belli. Korkak nedir diye bana sorarsanız, 'o' derim. Atamız mezarında ters döndü ve biz hiçbir *** yapamıyoruz.
Şimdi siktir olup gidip profil picture'larımızı falan siyah yapalım, terörü lanetleyelim, akşama Survivor izler unuturuz nasıl olsa dimi?
Şırnak'ın İdil ilçesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan bir asker ve bir polis kurtarılamayarak şehit oldu.
http://www.hurriyet.com.tr/idilden-a...ryerelhaberler
durmuyorlar,yazık oluyor ülkeye ,soy kırım şart.
Ülkede yas ilan edilmiyor yas .
Söylenecek çok şey var ama bence en anlamlı olanını Suriye'li bir mülteci söylemiş; "Ülkemizde ara sıra bombalar patlıyordu, aldırış etmiyorduk. Ta ki uçaklar evimize bomba yağdırana kadar!"
gezi parkında insanları kutuplaştırıp az kalsın sag sol çatışması çıkmasına sebeb olmaları,,,polisi askeri görevden almalar,,terör örgütü yandaşı partiyi gelin dagda siyaset yapmayın mecliste yapın deyip bunları meclise almaları,terörle masaya oturmaları,,,kutularla para aşırmaları,,mit müşteşarının akpden millevekili adaylıgına kalkışması sonra başbakanın görevden alacag yere gec yerine otur demesi,,,diktatörlük havasına girip insanlara baskı yapması gözaltı vs,,,işini yapan savcıları görevden alma mahkemeleri iş yapamaz hale getirmeleri,,,daha birsürü şey say say bitmez,,,bu partiye iyimser yaklaşayım diyom olmuyo
Bu ülkede artık;
Kalabalığa gidersen bomba patlatılır, tenhaya gidersen tecavüz edilirsin.
Bu kadar net
Biraz önce işid denen oç lerin paris saldırıları yüzünden "Türk" ehliyetim iptal oldu.
Oturum sürelerine kısıtlama gelmiş, olan benim ehliyete oldu.
Sizin suriyenizide mikeyim, esedinizide, ortadoğunuzuda.
Saldırıda hayatını kaybedenler için başımız sağolsun, Allah milletçe hepimize sabırlar versin, yaralılara da acil şifalar..
Okadar diyecek şey var ki ama değmiyor artık, kısacası hala caddelerde oralarda buralarda son ses bangır bangır müzikle gezen gençlerimiz var, görüyorum ki dünü unutmuşlar belki sorsak bilmiyorlar bile, ne var ki ne oldu ki diyecekler..
Aile, birlik, beraberlik çekirdekten yetişir derler, bizim hala bir o kadar da duyarsız vatandaşlarımız, amaçsız nefes alanlarımız var ki... kaldı ki malesef bu kişilerin çoğu kardeşlerimiz olan gençler.. daha fazla söze gerek yok.
Vatanına, çevresine, herşeyden önce insanlığa duyarlı olan herkese saygım sonsuz, çok teşekkürler.
Hele birde gerek iş için, gerek aş için para hırsı hep daha fazla para için kendi vatanını satanlar sağda solda yorum yapmıyor mu.. diyecek hiç birşey yok..
Olanlar yine arkada kalan ana baba eş ve çoluk çocuğa oldu aklıma geldi nette gördüm suriyeli mülteci demiş bunu biz arada sirada bomba haberlerini tv'den duyuyorduk taki tepemize düşene kadar diye 2.side yugoslavya parcalandiginda halk demiş biz evimizde tv dizi izliyorduk bizim hiç bir şeyden haberimiz yok diye