Sevim koş ulkenin anasini bellediler ve halada bikmadan bellemeye devam ediyorlar. güzelim vatani gravyer peyniri gibi delik deşik oldu. Firsati bulmaya calisan arkasina bakmadan gitmek peşinde ki bende dahilim buna girtlagina geldi milletin artik
Printable View
Sevim koş ulkenin anasini bellediler ve halada bikmadan bellemeye devam ediyorlar. güzelim vatani gravyer peyniri gibi delik deşik oldu. Firsati bulmaya calisan arkasina bakmadan gitmek peşinde ki bende dahilim buna girtlagina geldi milletin artik
taç yada brillant marka kefenini giyip gezen arkadaşların bu sorunu çözeceğine inanıyorum.
Allah şehitlerimize rahmet eylesin...
Yaralılarımızda kısa sürede şifa bulur inşallah.
arkadas 6 ayda 6 tane canli bomba patladi, ulkenin baskentinde 2. bombali saldiri oldu, genelkurmayin neredeyse önünde otobusu ucurdular hala ulkenin mit baskani ayni, genelkurmay baskani ayni, icisleri bakani ayni. lan kimin sorumlulugunda arkadas bizim guvenligimiz tarim bakaninin mi ? aile bakanin mi ?
boyle aciz boyle halkini adam yerine koymayan boyle umursamaz boyle sorumluluk almayan yonetim mi olur... teroru kiniyoruz sabrimiz tasiyor, teroru ben de kiniyorum da arkadas yonetici olarak sen onlem almak zorundasin, daha istanbuldaki bomba patlayali 1 ay oldu baskentinde ikinci bombali saldiri oluyor, nerde istihbarat nerde onleme cildiricam arkadas, her hafta muhtarlari toplayip dunyaya sallayacagina ulkende guvenligi sagla arkadas...
onlarda o mesleği seçmeseydi,
abartmayın 3-5 kelle öldü diye meclis toplanmaz
askerlik yan gelip yatma yeri değil ,
bu işinfıtratında var,
hedef yıl bilmem kaç,
3.köprü ,
başkanlık,
suriyeliler,
esat kardeşim,
sıfırla bilal,
gemicik,
ayakkabı kutuları,
sınırda davul zurna karşılanan pkklılar,
ayyaş atatürk,
çapulcu halk ,
provakatörler,
kınıyorum,
sabrımızı sınamayın ,
yol yaptık biz,
kefenimizle geldik
bu yazdıklarımdan başka hiç bir icraati olmayan bir hükümet lanet olsunki yalaka ve destekçi muhalefetler yüzünden bu ülkede hala seçiliyorsa benim artık konuşmaya takatim kalmadı yeminle..
sadece utanıyorum, bu ülkeyi bin bir zorlukla kuran Atatürk ve arkasındaki halktan, pkk ile mücadelede şehit olan asker ve polisten onların yakınlarından utanıyorum, yüzlerine bakamayacak kadar çok utanıyorum.
berbat bi ülke olduk, kürdü türkü lazı çerkezi abazı hepsi bir diye diye ayırdınız paramparça ettiniz, yazıklar olsun
Ve evet hiçbir şeyin değişmediğini ve degismeyecegini anlayacagimiz yazılar yayınlanmaya başladı .
"Paris'te bomba patladı fransa bayrağı koydunuz şimdi hanginiz türk bayrağı koyuyorsunuz! !!!!! "
Oowww yeaaaah düz mantık styleeeee .
Söyleyecek ve düşünecek fikir sunacak bir vasfı olmayanların kaçış noktası.
Ulan güzelim ülkenin şeyine koydunuz bee
Su an aramizdan herhangi biri de orada olabilirdi ya da bir gun olmayacaginin garantisi yok. Ne aci bir tablodur bu icim aciyor icim...
Terörün bitirilme ve engellenme kaynakları;
-Yayın yasağı getirilmesi
-Facebook ve Twitter erişim engellenmesi ya da kısıtlanması
-Şiddetle kınıyoruz.
-Bunlarin kim olduğunu iyi biliyoruz .
-3. Köprü
-400 vermediniz ama başkanlık olsa böyle olmazdı.
-Terörün peşini bırakmayacağız
-Ve kapanış olarak survivor yılmaz Morgül ödül oyunu ..
Patlatılan araba beyaz scirocco çıktı.
İstanbulda da haftalardır emniyette beyaz golf alarmı var, aklınızda bulunsun şüpheli hareketler gördüğünüz beyaz bir golf olursa mutlaka ihbar edin.
Ek olarak;
-Paralel yapıdan büyük ihanet
-Yol yaptık
-Bizi hep kandırdılar
-Suriye"ye gireceğiz
-Ekonomiyi dünyada şu sıraya getirdik
-Ülkeye su getirdik
-Herşeyi yerli üretiyoruz(Bizim haberimiz yok tabiki)
-Hedef 2023 (***** partililerin büyük bir çoğu 2023"te ***** partinin bir proje yapacağını zannediyor, gerçek anlamını bilmiyor)
Artık söylenecek birşey bırakmadılar, Allah rahmet eylesin ölen vatandaşlarımıza. Sonumuz iyiye gitmiyor beyler..
Biz ülkenin a. koyduk ama siz susun demek için kapatılan sosyal medya hesapları. Ha birde telefondan giriş yapılabiliyormuş sosyal medyaya, tabi telefondan yapılan eleştirileri fişlemek daha kolay.
buda yeni haber;
Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan açıklamaya göre, Erdoğan, kanunları yayımlanmak üzere Başbakanlığa gönderdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayladığı kanunlar şunlar:
"6668 sayılı 'İnsan Haklarını ve Ana Hürriyetleri Korumaya Dair Sözleşmeye Değişiklik Getiren 15 Nolu Protokolün Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun', 6669 sayılı 'Kişisel Verilerin Otomatik İşleme Tabi Tutulması Karşısında Bireylerin Korunması Sözleşmesinin Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun', 6670 sayılı 'Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Somali Federal Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Savunma Sanayi İşbirliği Anlaşmasının Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun', 6671 sayılı 'Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Surinam Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Ticaret ve Ekonomik İşbirliği Anlaşmasının Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun', 6672 sayılı 'Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Morityus Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Yatırımların Karşılıklı Teşviki ve Korunmasına İlişkin Anlaşmanın Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun', 6673 sayılı 'Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Morityus Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Ticaret ve Ekonomik İşbirliği Anlaşmasının Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun', 6674 sayılı 'Türkiye Cumhuriyeti ile Şili Cumhuriyeti Arasında Serbest Ticaret Anlaşmasında Değişiklik Yapılmasına İlişkin 1/2013 Sayılı Kararın Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun', 6675 sayılı 'Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Cibuti Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Yatırımların Karşılıklı Teşviki ve Korunmasına İlişkin Anlaşmanın Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun."
surinam, morityus ve cibuti ile ekonomik işbirliği yapacakmışız. :)
Allah ölenlerin ailelerine sabır versin. eylemi yapanların da tez cezalarını versin inşallah.
Canlı bomabanın Suriye"li salih nacar adında bir şahıl olduğu iddia ediliyormuş, aracıda izmirden kiralamış.
Edit:
Kusura bakmayın yazım hataları için.
Bu arada iddia edilmekten çıkmış polis parmak izinden ulaşmış.
Sınırlar açık nede olsa canlı bomabasıda girer, cansızıda.
Belki şimdi arkadaşlar bana kızıcak ama acırsan acınıcak duruma düşersin kardeşim. Bir önceki bombalı eylemde canlı bomba suriyeden gelen sıgınmacının birisi patlatmıştı yanılmıyorsam. Söylenicek cok söz var bende asker cocuguyum gercekten zor ölenlere allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır dayanacak güc versin. Bu işden sorumlular tez zamanda hak etdigini bulsun demek istiyorum ama ne yazıkkı bulmuyor cok yazık...
Bu ***** pkklı ***** gazi mahallesinde Polis diye vatandaşımızın birini infaz etmişler.
Sizin bunları yapmanıza izin veren yönetiminde, sizinde *****.
Mustafa Kemal AtaTÜRK "milliyetçilik" ilkesini benimseyin diye boşuna dememiş zamanında.
Doğu temizleniyor da batı ne olacak, her yerdeler...