Porsche çok güzel ama yüzü çok eski durmuyor mu ?
350Z olabilir aslında hem değer kaybetmez vergisi desen 12-15 yaşa giriyor artık çok fazla değil ama baktım uçurulmuş fiyatlarda var gibi... uygun olan şu gözüküyor bu aracı bilen varmı ??
Nissan 350 Z 3.5 Coupe 2004 Model 113.000 TL Galeriden sat
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
yeni sti ların (2008 ustu) içleri hiç fena değil, bence düşünün.
Abi valla prosche veya m3 benim tercihim olurdu şuan cooper s kullanıcısıyım scrocco alıcaktım ama iyiki cooper s almışım diyorum hafta sonu kullanmaya scrocco değmez bence cooper s de tadına bakılcak arabalardanmış aşırı derecede memnunum şuan allah bozmasın biraz nazlı araçlar miniler biraz ilkten üzebilir ama sonra gönlünü almayı biliyo sahibininama ben olsam hardal sarısı bir e46 m3 isterdim ki şuan harıl harıl ilanlarına bakmakla meşgulüm önümüz deki sene geçmek istiyorum e46 ya
![]()
100k civartında alacağın Porsche 996 olacaktır. 996larda intermadiate shaft (IMS) sorunu var. Krankın altındaki bir şaft uyarı vermeksizin kırılıp çok büyük sorunlara yol açabiliyor ( 996 Turbo hariç ) . Bunu göz önünde bulundurmalısın.
onu araştırdım kırılan shaft değil burç muş.. Yada şaftın burcu... Onu upgrade edip saglamlaştırıyormuşsun... Us fiyatı 450 dolar mesela
http://www.vertexauto.com/ShowItem/2...nal%20Fix.aspx
bu videoda da o burç kırılmasının genel problem oldugunu söylüyor ve araç aldıgınızda veya motor rektifiye ettiğinizde kesinlikle yenileyin o parçayı diyor
https://www.youtube.com/watch?v=ERtwVAy_4H0
porsche alırsam o parçayı hemen değiştirtirim.
1- 1999-2000 porsche 911 carrera cabrio
2- E46 M3
3- 2008-2010 Audi TTS
Benim sıralamam böyle. Diğerleri listeye bile girmemeli..
Carrera çok güzel tabi ki ama o yaşta bir spor araba bence üzücü olabilir... Sıkıntısı çıkabilir, araçtan soğutmasın sonra markaya küsmeyin...Audi TTS bence en mantıklı seçenek bu araçlar arasında. Kalite, 4 çeker, model yılıda daha yüksek...
ben tt alirdim sanirim
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
o zaman porsche u eleyim haklısınız 1 kere alıp uzun süre sorunsuz binmek istiyorum ayrıca verdiğim para benim için üst düzey limitimin üstünde bi para zaten başka masraflar üzer beni... o zaman en mantıkklı TTS diyebiliriz... TTS in fiyatına çok diyenler olmuş ama 100 altı olanların hepsi TTS değil TT 220 lik olanlar.. TTS 280 olan.. onu belirteyim...
TTS ve 350Z arasında gidip gelicez o zaman... 350Z de beni üzecek bir araç değildir herlade ?? Trabzonda siyah 50.000 km de olanı bilen varmı ?
Clk 55 amg var bir tane ilanda, 8 tokmaklı olması ses açısından yüzü güldürür, benim gözümdeki 2 dezavantajı;
*mercedesin yavaş kalan şanzımanı
*1700 kilo ağırlık sürüşe yansır ve çevik hissettirmez.
Bunlar dışında gürleye gürleye gezen çok keyifli bir makine olur diye düşünüyorum.
Mercedes - Benz CLK CLK 55 AMG 2003 Model 127.500 TL Galeriden sat
///M Rulez...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)