Örnek bir konu olmuş, tebrik ederim.
Printable View
Örnek bir konu olmuş, tebrik ederim.
Siz fazla iyi niyetliymişsiniz geçmiş olsun
örnek teşkil eder nitelikte. Geçmiş olsun, ayrıca duyarlı davranıp paylaşım yaptığınız için sağ olun.
Ben sırf bi miktar dövebilmek için İzmirden Ankaraya yeniden giderdim. Sinir oluyorum arkadaş bu tip adamlara. Herkes birbirine yaslama derdine. Arkadaşımdan başka bir arkadaşıma alıcaz. İkisi de yakın arkadaşım. O bile araba mızrak boyasız dio. Servise bir soruyoruz ön takımda 2-3 binlik masrafı var salıncaktan dolayı. 30 bin hasar kaydı var. Lan hani boyasızdı diosun 3 parça değişen var önde. ben değişensiz demedim boyasız dedim dio. Ondan sonra da arabanın fiyatı bu zaten satılık değil diyo. Ulan arkadaş dediğim bunu yapıo bana. Bi de ailecek görüşüyoruz yani. Arkadaşın olmasa git sopa at.
keşke ismini silmeseydiniz açık açık verseydiniz..
Hakli olup, Hakkini arayan insanlari cok severim. Araciniza masallah, yaptiginizi taktir ediyorum
Öncelikle geçmiş olsun, Hakkınızı aradığınız içinde tebrikler örnek konu ve yapılması gerekeni naif tutumunuzla güzel açıklamışsınız.
Araç satmaya çalışırken en ince ayrıntısına kadar anlatıyoruz neden çünkü alıcının aklında soru işareti kalmasın problem olmasın, baktırsın benim söylediklerimin haricinde araçta herhangi bir problem çıkarsa expertiz ücretini karşılarım diye belirtiyorum. Takdir karşı tarafa kalmış kimsenin vebalini alıpta arkadan küfür ettirmek karaktere sığmaz.
Hem geçmiş olsun hem tebrik ederim.
Gerçekten örnek davranış.. Sizin gibi insanları görünce iyi insanlar, hakkını sonuna kadar arayan da var diyorum..
Çok geçmiş olsun.Üzücü bir durum.Bu zamanda kesinlikle kimseye güvenilmez.
Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler. Olay çözüldüğü için şahsı afişe ederek suçlu duruma düşmemek adına ismini ve diğer bilgileri paylaşamıyorum. Zaten benim ciddi olduğumu anlayınca iş değişti.
saab 9-3 en iyisi.. 9-5 müşterisi cidden yok denicek kadar az. ancak koyu sizin gibi saab hastası alabilir ..
saabın hastasıda olunsa bence 9-3 ü geçmemek lazım. 9-3 ün bir ikinci eli alıcı kesmi var. 9-5 de bu yok.
bir ara ciddi kafayı yorduğum bir araçdı donanım takıntılı biri olduğum için koltuk soğutma ghost ride falan araçda yok yoktu çok ilgimi çekmişti.. ama ikinci el özel saab servisi tanıdıklar bile uzak dur dediler..
illa alıcaksan 9-3 den şaşma demişlerdi.. bizde müşterilerin 2-3 senedir satılıkta olanlar var demişlerdi.. onu duydum zaten sildim listemden yoksa baya bir kafa yormuşdum ..
arkadasım benım arabamı alcaktı yok kanka sana gelmez bu dedim ona ragmen aldı dısardakıler cokmu iyi diye :D
arkadaslıktan arkadaslıga fark var işte :)
Geçmiş olsun. Bu yazıyı daha önceden başka biryerde paylaştınızmı. Sanki okumuş gibiyim
Çok geçmiş olsun, bir çırpıda okundu her şeyi açık ve düzgün Türkçe ile yazılmasından dolayı. Bu şekilde sonuçlanması en güzeli olmuş, en azından artık kafanız rahat olacak.
Bu arada, bu olayın size maliyeti oldu mu? Dava dosyası hazırlama, avukat ile görüşme gibi vs.
valla bende okudum :D
geçmiş olsun üzücü bir durum ama zorla da olsa çözülmesi iyi olmuş
Türkçe'yi çok düzgün kullandiginiz icin okudum.Tebrik ederim.Uğrastiginiza değmiş.Geçmiş olsun.
Aslında her ay en az 1 kere dolandırıcılık konusu okuyoruz bunun sabitlenmesi yararlı olabilir belki..