fusion_blue Nickli Üyeden Alıntı
Şöyle söyleyeyim, 9-3'ler tip olarak evet 9-5'lerden daha çekici geliyor. Tasarımı eskimiyor. 2004 model bir 9-3'ün tasarımı güncel bir çok modele taş çıkartacak kadar çekici hala. Saab Türkiye grubunu kurduk 2 sene olacak. 1 senedirde sosyal platform üzerinde devam ediyoruz. Artık Saab sahipleri daha bilinçli ve araçlarından hiç bir şekilde vazgeçmiyorlar. Yanlış fiyatlandırma ile ilanda olan araçlar satılmaz. Doğru fiyatlandırma ile ilana koyarsanız satarsınız. Örneğin benim önce ki aracım herkesin korktuğu 9-3 2.8 V6 idi. 250 beygirlik bir araçtı. Ben ilana koyduktan 4 gün sonra sattım. Keza 9-5'lerin alıcı kitlesi farklıdır. Benim önce ki iki aracım 9-3'tü. Şu an 9-5'e geçtim ve ciddi farklı. Bir daha alırsam yine 9-5 alırım. Ses yalıtımı, ses sistemi, konfor, süspansiyon, yol tutuş, güç hepsi bir arada. Bir de bakımsız ve bol kazalı Saab'lar var. Bunları satanlar ise işin üçkağıtçılığında olduğu içinde satamıyorlar. Şu an ilanlarda bir tane 9-3 var. Aracın sahibi bir iki rötuş boyası var diyor. Aracın plakası trafikte kayıtlı bile değil ve ağır hasar kayıtlı bir araç. Saab'ın gücüne kaptırıp gazlıyorlar. Bu sefer fren mesafesini hesaplayamayınca bir yerlere bindiriyorlar. Hasarlı Saab'ların %99'u önden kazalıdır. Çünkü durduramamışlardır araçları. Şu an 3. Saab'ım. Bundan sonra ki tercihim yine Saab.