dragon Nickli Üyeden Alıntı
4 yıl önce ünlü bir kadın şarkıcıdan 98 model 5.28 Bmw almıştım.Hem eksiklerini giderir,hem binerim,satarken biraz da para kazanırım ( zarar ettim ) diye.3 ay kadar sonra satmaya karar verdiğimde Maslak'ta ki sevdiğim bir boyacı abime gittim,satıyorum abi haberin olsun dedim.Araç tavan dahil temizlik boyalı ama kazasız. Ertesi gün telefon çaldı,açtım.Antalya'dan bir esnaf.Boyacı ..... usta bir araçtan bahsetti,fiyatı nedir? dedi.Kısa bir pazarlık ardından anlaştık ve O hiç tanımadığım adam paranın tamamını 5dk sonra havale yaptı bana.Akşam bir arkadaşım gelip alacak,Pazartesi de satışı alırız dedi. ( günlerden Cuma ) Arada ..... usta var diye tamam dedim.Akşam biri geldi ve aldı arabayı.Pazar öğle vaktı Antalyada ki esnaf aradı; Yavuz kardeş selamun aleyküm.Bu senin yaptığın çok ayıp oldu birader.. ! Hayırdır dedim. Sen bize tavan boyalı arabayı boyasız diye sattın demez mi!! Ki arabayla ilgili para hariç tek kelime konuşmadık,sormadı da. Meğer bizim meşhur ..... usta 250 lira avanta için 30 yıllık arkadaşına,komple boyalı arabayı boyasız demiş. Böyle karakterli!! insanlar da var maalesef. Pazar akşamı araba geri geldi,Pazartesi adamların parasının büyük kısmını,10 gün kadar sonra da kalanını anlaştığımız şekilde yollamıştım.