iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı beşiktaş bayrağımı o ustundekı Cuma Gençler vs Trabzon maçına bilet aldık ama herzaman Çarşı
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
XoR Nickli Üyeden Alıntı sen gelme rica edicem Ömer sen doğmuşsun sana yürüteç yerine 6hp Junior Karting vermişler maaşallah çok iyi kullanıyosun bu işin bide sonrası var over 180hp edit: 1180hp yazar gıbı havalı yazmısım
XoR Nickli Üyeden Alıntı sen gelme rica edicem Ömer sen doğmuşsun sana yürüteç yerine 6hp Junior Karting vermişler maaşallah çok iyi kullanıyosun Sağol abi. iddialıdeğilim ya sonuçta kötü bir araba gelir şans işi.
Azim Oto Özel Ford Servisi http://www.azimfordservisi.com/
OmerRS Nickli Üyeden Alıntı Sağol abi. iddialıdeğilim ya sonuçta kötü bir araba gelir şans işi. senle gidebilmem için benim sağlam hafifletme yapmam gerekiyo
evet ömer çok hafifsin yaaa
ibo over 180 olduysa vay halimize...
izo Nickli Üyeden Alıntı ibo over 180 olduysa vay halimize... karing diyoruz olm sen orayamı takıldın
izo Nickli Üyeden Alıntı ibo over 180 olduysa vay halimize... Çift don giy izo, ibo bu sefer feci geliyo
yemişim kartingi....ibo bekle beni avans vura vura geliyorum
izo Nickli Üyeden Alıntı yemişim kartingi....ibo bekle beni avans vura vura geliyorum sana biraz avans veriyim o zaman ben. over 180 dediysek under 1000kg şu an
kadir abiyle deneyin de ona göre bakalım duruma
izo Nickli Üyeden Alıntı kadir abiyle deneyin de ona göre bakalım duruma Bana göre değerlendiriyosan işin yaş
bende gelıırım ama o kartıng arabasına sıgamıyorum napacaz
İbo aradı sağolsun gelmeye çalışcam
R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Uludağ meydanda tam yanlarken Erkini gördük
İbo ekle beni de Herkes kilosunu da yazsın da kategoriler belli olsun 72kg
boye giderse ıkı ayrı grup yaparız galiba
baya eğlenceli olucak gibi buna yarıştan sonra donan burun sıvısıda dahil...
chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Bana göre değerlendiriyosan işin yaş hayırdır seni dee mi geçiyo
izo Nickli Üyeden Alıntı hayırdır seni dee mi geçiyo he izo araya bi kaç tane tır sığıyo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları