User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
59 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: 06 KKK 36 SCIROCCO GTS Dolandırıcılık

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dayı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gerçi olay 2014 yılında olmuş, büyük olasılıkla yakalanmıştır.
    Yakalanamadı. Dava hala devam ediyor. Aracı kullanım hakkı gerçek sahibine verilmiş mahkeme tarafından ancak araç bulunamadığı için hala yakalama kararı var.
    Ayrıca satış yasağıda olduğu içiin olay tarihinden beri dolandırıcılar tarafından devredilen bir kadının üzerine şeklinde duruyormuş.

Gearbox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah sahibine sabir versin. Umarim kisa surede bulunur..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun. Ben hiç kendim alış-satış yapmadım hep babamın üzerine oldu araçlar ve hep babama, katiyen ama katiyen parayı almadan arabayı vermemesini söylemişimdir ki oda o şekilde bi satış yapmazdı. Yani 300-500 lira olsa tamam da ucuz şeyler değil araçlarımız yıllarca emek veriyoruz bi söze güvenip de tamam diyemem.

Umarım araç bulunur bir an önce

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çelik don giyip gitmek değil çelikten komple zırh giyip gitmek lazım herhalde böyle işlerde.
    Aslında adamları yakaladıktan sonra komple egzozu alıp götüne sokacaksın, sonrasında da bakacaksın kesicide nasıl ses veriyor diye!
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O zaman etrafımıza dikkat edelim, dediğim gibi bu araç Çayyolu nda da geziyor.

Alıntı Sezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yakalanamadı. Dava hala devam ediyor. Aracı kullanım hakkı gerçek sahibine verilmiş mahkeme tarafından ancak araç bulunamadığı için hala yakalama kararı var.
    Ayrıca satış yasağıda olduğu içiin olay tarihinden beri dolandırıcılar tarafından devredilen bir kadının üzerine şeklinde duruyormuş.

oKsEAt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Babam arabamı satın almak istesin, hesabımda meblayı görmeden satış vermem.

Bu olayın yolu da usulü de budur.

Araç bulunur inşallah.
    '01 VK 106 GTI
    '17 B Fiorino Premio
    '98 AY 106 GTI
    '97 LC Civic 1.4 IS
    GNL Garage

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Araç şu an polis tarafından bulunduğu takdirde en yakın yediemin otoparkına çekilip bana teslimi yapılcak. Hakim 5000 TL teminat ve dolandırıcıların verdiği 65.000 TL lik senedi istedi, bunun karşılığında aracın kullanım hakkını bana verdi.
    Şahıslar bu ve daha önceki olaylarından dolayı tutuklandılar bir müddet ceza evinde kaldılar fakat sonra ağır ceza mahkemesi şahısları serbest bıraktı. Ülkemizdeki adalet sisteminin nasıl işlediğini tahmin edebiliyorsunuzdur. Şahıslar dava sonunda ceza alırlar gibi bir hava hakim ancak ülkemizde ki adalet sistemi ***** nasıl karar verileceğini tahmin etmemiz mümkün değil. Ceza almazlarsa bizim gibi onlarca insanı dolandırmaya devam etcekler.
    Davaya şahıslar ilk başta cezaevinde oldukları için zorla getiriliyorlardı yani katılıyorlardı fakat serbest bırakıldıktan sonra (haftada 2 kez en yakın karakola imza karşılığı serbest bırakıldılar) sadece bir duruşmaya katıldılar. Bundan sonrada katılacaklarını düşünmüyorum, muhtemelen şuan bile en iyi bildikleri işi yapmaya devam ediyorlardır.

Dava süreci iki aşamalı;
    1. Aşama;
    25 mağdurun şikayetleri üzerine savcılar örgüt kapsamında iddianame hazırlayarak ceza muhakemesi sürecini başlattılar. Bu dava ağır ceza mahkemesinde devam ediyor, bu davada tüm sanıklar örgüt kurma vb. konulardan yargılanıyorlar (davaya bakan mahkeme belki bilirsiniz gezi olaylarından ethem sarısülük ün öldürülmesi olayına bakan ağır ceza mahkemesi). Bu dava sonunda sanıkların hapis cezası alması bekleniyor ancak bu mahkeme sanıklara al sana arabanı geri verdim diyemiyor, bu mahkemede sanıklar sadece ceza alıyorlar.
    2. Aşama;
    Her bir mağdurun aracını geri alabilmesi için Asliye Hukuk Mahkemelerinde açtıkları dava. Bu mahkeme mevcut senetli alacak verecek ilişkisini değerlendirip ona göre aracın kime verilmesi gerektiğine karar veriyor. Ama bu mahkemelerde %90 ceza mahkemesinin sonucunu beklemeden kesin karar vermiyor. Benim asliye hukuktaki davamda şuan bu durumda. Ağır cezadaki davayı bekletici mesele yapıp onun bitmesinin ardından karar vereceğini açıkladı, ancak daha önceden bahsettiğim gibi mahkemeden aracın yedi emin olarak kullanım hakkının bize verilmesi kararını almıştık.

ALINTIDIR
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bikaç tane anıda benim var... Bundan 6 sene önce Vw Scirocco marka aracım var. Neyse Antalyadayım arac serviste sol attan küçük bir ezik var aracım sanayide bakabilirsin dedim. Adam araca baktı mı bakmadımı bilmiyorum.Tamam ben bu aracı alıyorum dedi. Tamam abi dedim kapora at araba senindir 1 hafta sonra geleceğim adam 2000Tl civarı geçmiş zaman kapora yolladı. benim telefon bozuldu antalyadayım adam istanbulluymuş 1 hafta hattı 5 dakika ondan 5 dakika ondan kullanıyorum. adamın numarasıda yok. 1 hafta geçti ben ankara'ya döndüm. Adama bu sefer dedim abi benim aracın satışı verilmiyor. durum böyle antalyada telefon bozuldu adama izah ettim ne kadar kredi göndereyim dedi 40 küsür liraydı adam hesabıma yatırdı. ben krediyi kapattım. adam 2 gün sonra geldi arabasını aldı. İnşallah kazasız belasız kullanıyordur. Bunun gibi 2 3 örnek daha var biz hata yapıyoruz cok güveniyoruz 40.000 i alıp kaçsam ne yapacak ? gerçi ben simit çalsam yakalarlarda =)) neyse dikkatli olmakta fayda var
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok geçmiş olsun allahtan araç bulunmuş,,araç satışında al gülüm ver gülüm dışında yapılan satışlarda sıkıntı çıkar,,,,

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dahan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok geçmiş olsun allahtan araç bulunmuş,,araç satışında al gülüm ver gülüm dışında yapılan satışlarda sıkıntı çıkar,,,,

Araç bulunmamış, sadece görgü tanıklarının çektiği fotoğraf sanırım o.

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu aracı ben Cebeci tarafında görmüştüm.Hatta eski aracımın plakası kkk 55 ti yolda karşılaşmıştık.plakayı satarmısın diye sormuştu.25 yaşlarında kirli sakalalı 25-26 yaşlarında birisiydi

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecmiş Olsun trafikte dolanan bir araç nasıl bulunamıyor anlamadım. Makif84 abi Plakanı özellikle istediyse Sonu 55 oLmasından dolayı samsunlu bi sahıs sanırım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende trafikte bir kaç kez gördüm.Numara varmıdır görürsek arayalım sahibini?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanırım Ankara Çayyolu'da gördüm aracı bir kaç kez plaka çok tanıdık geldi. Gözüm açık gezeceğim bundan sonra.

Mikrop_Ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç halen siyah mı araba tekrar kaplama yapılmış olabilir mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben aracı gördüğümde siyahtı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Varsa araç sahibinin teli isterse konuya yazsın tekrar gören olarsa haber verelim

fuatozkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet iletişim numarası verirseniz görür görmez irtibata geçeriz. Ve şu şaşmazda ki dükkanı pm atarsanız sevinirim. Yanlış adamlarla iş yapmak istemem.
    -_-_-_-

oabayram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    caydırıcı ceza yok!! ben anlamıyorum adam zaten bir defa yakalanmış, neden,hangi akıl, hangi zihniyet? göz göre göre bu şerefsizlerin aynı suçları tekrar edeceğini bile bile bunları dışarı salar??????
    leyleğiz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)