User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
124 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Polisin yetkisi nedir ?

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Durduğun yer ve saat itibariyle Torbacı tanımına giriyorsun. Bu sebepten cüzdanına kadar bakmışlardır.
    Belliki arkadaş o muhiti iyi biliyor ve bu açıklama bana çok mantıklı geldi.

Tabiki yaşanan olay hiç hoş değil,kimse başına gelsin istemez ama olayları farklı bakış açılarıyla değerlendirmek lazım.

Birde ben bu maaşın benim vergim lafına kaba tabiriyle ayarım.

Polislik askerlik heleki bu bir fiil sahada görev yapan kısım olarak öyle parayla maaşla karşılığı ödenecek meslekler değil.

Düşünsene her an ölüm tehliken var ve belkide bu "arama yaptığı bir kişi" tarafındanda olabilir özellikle şu anki ateş çemberi düşünülürse tüm coğrafyada.

Yine söylüyorum tutum yanlış ama birazda kendimizi polisin askerin yerine koyalım şu siyasi görüş vs hikayelerini bir yana bırakarak.

Amerika fransa vs gibi yerlerle bizim polisin muamelesini kıyaslıyorum da bence biz çok şanslıyız hemde bu kadar karışık bir bölgede olmamıza rağmen.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Polis herşeye hakkı var 2002 den beri.

Istikrar ve iktidar sevenlere gelsin bu konuda...

Mübah müstehak herşey bu ülkede yaşayanlara
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı halilcakir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Belliki arkadaş o muhiti iyi biliyor ve bu açıklama bana çok mantıklı geldi.

Tabiki yaşanan olay hiç hoş değil,kimse başına gelsin istemez ama olayları farklı bakış açılarıyla değerlendirmek lazım.

Birde ben bu maaşın benim vergim lafına kaba tabiriyle ayarım.

Polislik askerlik heleki bu bir fiil sahada görev yapan kısım olarak öyle parayla maaşla karşılığı ödenecek meslekler değil.

Düşünsene her an ölüm tehliken var ve belkide bu "arama yaptığı bir kişi" tarafındanda olabilir özellikle şu anki ateş çemberi düşünülürse tüm coğrafyada.

Yine söylüyorum tutum yanlış ama birazda kendimizi polisin askerin yerine koyalım şu siyasi görüş vs hikayelerini bir yana bırakarak.

Amerika fransa vs gibi yerlerle bizim polisin muamelesini kıyaslıyorum da bence biz çok şanslıyız hemde bu kadar karışık bir bölgede olmamıza rağmen.
    Bakın pek çok kişi de belirtti ben tekrar belirteyim.Ben polis görevini yapmasın demiyorum usülüne uygun yapsın, ego tatmini etmek için yapmasın daha insancıl ve saygı çerçevesi içerinde yapılsın diyorum.Herkesin görevini suistimal ettiğini söylemiyorum.Arada işini gerçekten yapan kişilerde vardır.Ama çoğunluk olarak (yorumlardan da okursanız görebilirsiniz bunu sadece ben belirtmiyorum) kafasına göre iş yapan çok kişi var.Böyle bir durum karşısında ben bir yuttaş olarak ne gibi haklara sahip olduğumu öğrenmek istedim.Vergi maaş ikilemesine gelince böyle bir durumda kalmayı ben haketmediğimi düşünüyorum kendime yediremiyorum sonuçta bu birim benim güvenliğim için orada ama rencide ediliyorum.
    Bende bu ülkenin ekmeğini yedim , suyunu içtim , topraklarında nefes aldım.Yarın korumak için askere gideceğim belki şehit düşeceğim.Ülke olarak kötü bir dönem içerisindeyiz kimse bu durumdan hoşnut değil ama bu derece bir yaptırıma maruz kalmak zorunda değilim.Ve konuyu siz çok başka yere çekmişsiniz biz vatan haini değiliz kaçakçı değiliz terörist değiliz.Yarın gerekirse gözümüzü kırpmadan öleceğiz hatt-ı müdafaa değil sath-ı müdafaa edeceğiz.
    Madem bakın beni şüpheli gördü tamam donuna kadar ararım diyor tamam o zaman buyurun karakola gidelim.
    Polis en fazla beni gözaltına alabilir.Daha ilerisi için beni mahkemeye sevk etmesi gerekir.Ben böyle biliyorum yanlışım varsa düzeltin.
    Yani direkt benim cebimden cüzdanımı alıp arabamın anahtarını alıp arama gibi bir hakkı var mı ? Varsa bile bakın hadi diyelim var neden bunu insan gibi yapmıyor.Şimdi vatandaşına nasıl davranacağını bilmeyen bu kişilerin maaşlarını vergilerle alıyor olduğunu söylemem mi ağır geliyor ? Kendimi polisin yerine koyuyorum karşımda sorduğum soruları cevaplayan A'dan Z'ye taradığım ve üstelik karakola gitme teklifinde bulunan birisi var.Adam birde bana karşı çıkıyor bana işimi öğretme diye ben bir birey olarak özel hayat gizliliği ilkesine sahip bir anayasası olan ülkede yaşıyorum ama adam benim donumu arayabiliyor bakın onuda geçtim adam bana gelen bir telefon çağrısına bile yanıt verip veremeyeceğimi kendisi belirliyor.Burada polemik yaratmak amacında da değilim belirttiğim gibi sadece yurttaşlık haklarımın bilincinde olmak istedim.Bugün bana böyle yapılabiliyor ise bilinçsizliğimden kaynaklandı yarın daha farklı olacaktır.Sağlıcakla kalın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konunun tümünü okumadım, olay hakkında bir yorumda bulunmayacağım ama dün (25.02.2016) her yerde çok sıkı denetim ve çevirmeler vardı. Şüphelendiklerini didik didik arıyorlardı, ciddi trafik kuyrukları oluştuğu halde göndermiyorlardı. Muhtemelen ihbar, istihbarat falan almışlardı.

Insigna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar. Bir hışımla Polisi şikayet edeceğimize bir 5 dakika oturup mantıklıca düşünelim. Eğer halâ bu başlığı açmaya niyetliysek ülkede son zamanda olan bitenden, bombayla, silahla ölen sivil-askerlerimizden haberdar değiliz demektir.

Durum o kadar vahim ki sadece dün haberlerde dahi görebileceğin şu bilgi paylaşıldı: "aynı elden 4 adet araç bombacılar için temin edilmiş, 3'ü bulunmuş biri aranmaktadır" ayrıca bu araçların İstanbul'da olduğu, popüler ya da kalabalık mekanların tehlike arzettiği vb.

Yapacağınız şey şu kardeşim; sakince söylenenleri yapmak, polise yardımcı olmak. Kendinden eminsen böyle bir şeye canın neden sıkılıyor ki, sabredecek yardımcı olacaksın. Onları da anlayacaksın. Ülke İsveç değil. Asayiş berkemâl değil. Diken üstündeyiz. Herkesin canı burnunda. Polis'te bıktı. Tabiki şüphe ile yaklaşmak durumundalar! Sen de olsan aynını yaparsın. Beni de didik didik aradılar. Gecenin 1'iydi. Sadece yardımcı oldum. Sorularını makul bi'şekilde yanıtladım Özür dilediler, anlayışıma teşekkür ettiler, iyi geceler dediler gittiler. Uzatmaya gerek yok. Vatandaşlık şu anda bunu gerektirir. Partiyle siyasetle işim yok. Canlar gitmesin, yeter.

Sevgiler

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    böle polisler hep istanbuldamı olur,,,ankarada okadar çevirmeye girdim yunuslar vs ,gbt kontrolu hiç böle sinir bozucu polislere denk gelmedim,,adamlar bi yandan arabayı arıyo bi yandan araba hakkında sohbet ediyo velan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bazı arkadaşlar, mağdur arkadaşımızın maruz kaldığı durumu ülkemizin içinde bulunduğu nahoş ahvalden mütevellit ( haksız değiller ) teğet geçmişler..
    peki o halde ; ingilterede ıra yokmuydu.. yada ispanyada eta..
    bu konjönktür vatandaşın derebey üslubuna maruz kalmasının meşruiyetimidir..
    bence değildir ve olmamalıdır..
    yaşadığım benzeri bir olayı aktarayım okuyucuların affına sığınarak ;
    arkadaşımı evinin önüne bırakmak için tam durdum ki, sanki bin ladin i kıstırmış swat edası ile, maksimum frenaj, önümde bitiveren ekip otosunun içinden inen polislerimizce ablukaya alındım.
    ilk bir kaç saniye şaşkınlık var tabi..
    araçtan inmedim camı açtım buyurun memur demeye kalmadan; ( diriliş izleyenler bilirler ) banco noyan yüz ifadesi ile ''arabadan in'' emir kipini duydum..
    bunu duyar duymaz arkadaşıma telefonun kamerasını açmasını söyledim hemen açtı..
    aşağı indik.. ben ; bırakın emretmeyi sen değil siz diye hitap ederseniz daha şık olur.. dedim
    hikayenin devamı uzun gider şimdi burada tamamını anlatmayım.. lakin netice hem bizim hemde kıymetli polis ve emniyet mensubu arkadaşlarımız için müspet oldu.. ancak vatandaşa asgari nezaket marjları içinde davranmaları gerektiğinide düşünmelerine vesile olabildik diye umuyorum
    bence bizlerinde dahli var bu muameleye maruz kalmak adına.. zira ; özellikle genç arkadaşlarımız polisimize hitaben abi jargonuna girmeden nezaket sınırları içersinde dik durabilmeli..
    naçizane...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EMRIX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam burada kastım bu birimin var oluş amacına değinmek.Polis vatandaşın huzur ve refahını sağlamakla görevli bir devlet birimi değil midir ? Bakın yanlış anlaşılmak istemiyorum benim dediğim her şeyin bir uygulanış biçimi tabiri caiz ise rajonu var değil mi ? Adam beni arasın , sorgulatsın eyvallah ama bunu keyfi biçimde ve rencide edici şekil de yapmasın çok mu şüpheli duruyorum gidelim karakola daha detaylı inceleneyim en azından insani şartlarda olur .
    Sanırım böyle bir olay başınıza hiç gelmedi umarım gelmez de.Gerçekten herkesin kaldırabileceği bir durum değil adam sizi orada bildiğiniz sabır testine tabii tutuyor.
    Kolluk kuvvetleri güvenliği, refahı sağlamakla yükümlü tabiki. Bu yüzden bir ihbar olmuş olabilir dedim farklı ihtimaller elbette vardır fakat içerisinde olup, daha önce tecrübe etmediğimden şu an birşey diyemiyorum. Sizin başınıza gelen olay elbet üzücü, şahsım adına bende hoş karşılamazdım. Tekrardan geçmiş olsun.

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyi sen bilirsin kardeşim.

Bir daha ki sefere çek lan elini sen kimsin maaşını ben ödüyorum falan dersin o zaman , ne diyeyim.

Söylemiştim tavır hoş değil diye ama polisin halka anlayış göstermesinden çok halkın polise anlayış göstermesi gerektiğini düşünüyorum heleki günümüz şartlarında.

Basit bir örnekle bir polis arama yaparken genelde hayati tehlikesi olan polistir aranan kişi tarafından hele ki bu şartlarda

Dediğim gibi Xor konuyu net açıklamış aslında muhit ve saat nedeni ile torbacı muamelesi görmüşsün diye.

E doğal olarak adam torbacı sanarken seni beyfendiciğim diye hitap edemezdi yada bir torbacıya böyle hitap etse herhalde polisi zil takıp oynatırlardı

Her konuyu bu kadar kişiselleştirmemek bence en doğrusu.

Ben bu halkımızdaki "bana yapılamaz" fikrine de karşıyım. Gayet yapılır kardeşim yarın benimde evime pat diye aramaya gelebilirler yada arabadan indirip arayabilirler. Ha ben mümkün olan en ılımlı şekilde davranırım uzatmamak için bir an evvel konu kapansın diye kendimden eminsem. Kanunsuz ve haksız bir uygulama olduğunuda düşünürsem yine madem kanunu baz alıyorum , kanun ile hakkımı ararım.

Herkes eşit bu ülkede de tüm dünyaya da. Bu nedenle hem iyi olarak hem kötü olarak herşey herkesin başına gelebilir. Konuyla ilgisiz oldu ama şu kendimizi dünyanın merkezi gibi görme kafasından çıkmak lazım.Altı üstü bir karıncasın tüm evrende. Bu nedenle bu kadarda dert etmemek en iyisi.

Özetle adam seni torbacı zannetmiş gibi ve ayrıca sen ondan değil o senden korkarak geldiği için agresif tavırla davranmış ve tekrarlıyorum olmaması gerek ama tüm coğrafya ve ülke bu haldeyken buna şükür kendimce. Birazda mevcut şartlara ayak uydurmak gerekiyor maalesef.

drivertech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu zamanda şehitlerimizin olduğu şu vakitte ne polise ne askere vatandaşa bile sorgulama yapma vicdanım el vermez , polisin tutumu ayrı bir konu . Arasın tabi arasın ki nerde bu polis nerede güvenlik güçleri demeyelim , art niyetli olanlarıda haklarımızı bilerek farkındalıkla başa çıkabiliriz , ben kesicide çevirmeye girdiğimi biliyorum ceza kesmeyen polisler oldu , kesen de oldu . Yani hakkını biliyorsan kuralları çiğnemeden ya karşı çıkacaksın ya da ben öyle yaparım , ne güzel buyrun tabi arayın derim hatta yardımcı olurum.
    Vtec

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Halbuki polis kardeşimiz adam gibi gelse kardeşim ihbar var ortalık da karışık bi arama yapayım dese eyvallah donuma kadar arasın demek istiyor herkes.

Valla fazla karalıyoruz polisleri bence. Ben de çok polise denk geldim hiç kötü muamele görmedim. Ama görevini hakkıyla yapanlar, hakkıyla yapmayanların yanında azınlık demek bence büyük konuşmak olur kendi deneyimlerime göre konuşuyorum tabi ki.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne olursa olsun arkadaşın yaşadığı olay bence polisin aşırıya kaçtığı bir durumu çağrıştırdı.

Polisleri de anlıyorum bir nokta da ülkenin içinde bulunduğu durum, her an hedef olarak etrafta dolaşmanın oluşturduğu psikolojik baskı, sağlıklı düşünmeden hareket etmelerine sebep olabilir.

Fakat bu durum yapılan eksikliği meşrulaştırmıyor benim gözümde. Çok zor bir meslekleri var evet, itiyle uğursuzuyla uğraşıyorlar.

Ama sana bana bu şekilde davranma hakları yok. Senin durumunda şüphe etmiş olsa zaten sena temas etme hatasında bulunmaz.

Çıkartır dışarı, kaldırır elleri yatırır yere, aramasını yapar. Biraz ego tatmini olmuş.

vergi muhabbetine girmeye gerek yok ama yurttaş olarak herkesle eşit haklara sahibiz. Ve insan gibi muamele görmek hakkımız.

Şunu da tavsiye ederim, görev başındaki memura iyi niyetli ve yardımcı olma odaklı yaklaşırsanız (karşıdaki o.ç değil ise) herşey çok kısa sürede çözülür.

Dün akşam durdurdular, buyrun memur bey dedim, sormadan verdim ehliyeti bakındı anladım ki tc arıyor. Kimliğim yok ama meslek mensbu kartım var TC mevcut dedim çıkardım verdim. Baktı, yürü git hadi dedi gülerek. İyi mesailer dedim bastım gittim. Herşeyin başı iyi niyet...

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Foruma da uye 2 3 arkadasimla yaklasik 2 ay evvel bucada durdular bizi de arac bmw diye utanmasalar motor no sase no kontrolu yapicaklardi. Ben durumu kurtaririm edasıyla asker cocuguyum abi dedim demez olaydim. Polis beni bi itin gotune sokmadi. Dokuz eylulun az yukarisinda torbaci gibi her tarafimizi aradilar. Adama abi ana cadde ustundeyiz herkes bize bakiyor rahatsiz olduk desekte fayda etmedi cevap vermedi. Gbtleri kontrol ettikten sonra da hadi binin gidin arabaniza diye bi de posta koydu.
    Demem o ki o insana duzgun yaklasan uniformasinin etkisine kapilmayip ezmeyen polis devri coktan bitti. Hicbirini sevmiyorum sevmiycem de. Size de gecmis olsun.
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hersey gecti sokakta gordugunu arayarak bombalari tespit etmeye kaldik.. Once calinti ihbari olan arabalari bulsunlar ornegin 06 kkk 36 diger konuda gecen.. Bu ulkede memur gucunun yettigine guc gosterisi yapiyor, hani bir arkadas tepki gormus ya tanidiklarla dize getiririm diye, sonuna kadar katiliyorum, cok defa sahit oldum meslegimi soylemedigimde yapilamayan isin, meslegimi soyleyince olabilir oldugunu, yasadigim bir darp olayinda hastane polisi olayi gecistirecekken, meslegimi soyleyince bir anda yardimsever oldu..

SinanAdalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G.U.Z. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hersey gecti sokakta gordugunu arayarak bombalari tespit etmeye kaldik.. Once calinti ihbari olan arabalari bulsunlar ornegin 06 kkk 36 diger konuda gecen.. Bu ulkede memur gucunun yettigine guc gosterisi yapiyor, hani bir arkadas tepki gormus ya tanidiklarla dize getiririm diye, sonuna kadar katiliyorum, cok defa sahit oldum meslegimi soylemedigimde yapilamayan isin, meslegimi soyleyince olabilir oldugunu, yasadigim bir darp olayinda hastane polisi olayi gecistirecekken, meslegimi soyleyince bir anda yardimsever oldu..
    Bende sizin söylediğiniz gibi böyle dönüşlerin hastasıyım.

Bu tamamen eğitim ile alakalı bir durum.. Hangimizin karşısına gelip bir memur ''beyefendi arabayı ve sizi arayacağız durumlar karışık'' dedide biz izin vermedik ? bundan bi kaç sene önce tabi o zaman bu kadar ortalık karısık değildi Düz yolda giderken 2 motorlu yunus ekibi arabayla giderkern durdurdu tamami ile keyfi olarak kız arkadasımın yanında arayacağını söyledi. Ne için arıcaksınız dediğimde ''sus şimdi dayaktan öldürürüm'' seni lafını duyduğum anda 4 kişi polisim diyosunuz yapabildiğiniz 1 kişiyi dövmekle tehdit etmekmi ? Böylemi örnek olacaksınız dedim. Dövebiliyosanız 1 dakika durmayın hadi yapın dedim. Aradan bitanesi akıllı çıktı aldı beni ya kardeş kusura bakma tehditler oluyo sende bizi anla dedi. Tamam kardesim ben anliyim bu olay nedir dedim yola devam ettim. Velhasıl kelam, sen kalkıp sana oy verdi diye hayatında adam akıllı eğitim almamıs adamı 2 sene okutup beline silah-rozet koyup dokunulmazlık verirsen işte ülkenin hali böyle olur. Çingeneye beylik vermişler sözü tamda bu. Önüne gelene posta koyar çevirir tehdit eder. Kendi sokağımda olay oluyor 155i arıyorum ortalığın a.. koydular 3 sokak ötede emniyet hala geliyoruz diyolar. Siz gelmezseniz ben yapanları yakalayıp merkezin önüne atarım dedim en son. Bizim ülkedeki şehir polisi olay biter öyle gelir. Olay anında gelenini yada olay yerine 1 saatten önce gelenini görmedim. Sonra efendim sokakta polislere niye saldırıyolar. Hepsi bir değil tabiki ama kötü olanları o kadar çokki iyileri göremiyoruz. geçmiş olsun kardesim.
    İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecende camlica giselerinde heo polis duruyor biliyordur orayi kullananlar. Cekti beni kenara arac vito filmi falan arka gozukmuyor. Polis hic bisi demedi onde kizkardesim arkada annem var. cami actim arkayada bak skinti yok dedim. Adam tedirgin gibi davrandi anlam veremedim. Hicte konusmadi bakti arkasidatemiz git isareti yapti. Hic konusmayincada degisik oldum anlamveremedim

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gectigimiz yillarda Ist da Findikzadede yururken kolumdan bir polis cekip direkt kimlik sormustu. Abd kimlik kartimi verdim anlamadi tabi, sonrasinda tc kimlik numarami verdim. Beni ekip otosuna goturdu, bekletti tuhaf birkac soru sordu sonra hadi git dedi.... Arasin, kimlik sorsun eyvallah ama karsindakini insan yerine koy be adam ki karsindakide sana saygi duysun.

painkller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu devlette vatandas haric herkesin yetkisi sinirsiz. Her isin bir kulbu var, yoksada uydurulur. Rabbim meslegini hakkiyla yapanlarla karsilamamizi nasip eylesin.
    TR - B13

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir kişinin bilinç altında eziklik, yitiklik gibi duygular yer etmişse, bu kişi gücü elde ettiği zaman işte öyle karşısındakini rencide edici şekilde davranır. Bir polis memuru da eğer bilinç altında bu duyguları yaşatıyorsa o da işte sırtını makul şüpheye dayayarak, devletin ona tanıdığı imkanlara dayayarak rencide edici şekilde davranır. Bu gibi durum karşısında ne yazık ki devletimiz bize onurumuzu koruma şansı tanımıyor şu an için.
    Polis dediğimiz memurların ciddi eğitim seviyesine, ahlaka ve sabırla sahip olmaları gerekir. Buna paralelde bir yaşam standartları olmalı o da ayrı bir konu.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)