User Tag List

Sayfa 7/7 İlkİlk ... 567
124 sonuçtan 115 ile 124 arası

Konu: Polisin yetkisi nedir ?

arda35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi yazma mı diyecek mişiz. Kime diyecekmişiz

Trafikte yunuslarla münakaşa ettik gereksiz bir hadiseden ötürü. Eliyle ceza yazıyorum işareti yaptı (hatam yoktu). Hiç üşenmedim, hangi şubeye şikayet edeceğimi buldum. Amirlerine gidip durumu anlattım. Halden anlayan biriymiş, hem nasihat verdi hem olayı çözdü.

İzmir'in göbeğinde uzman çavuşla kavga ettik birliğin hemen önünde. Bizi misafir ettiler. Yine komutan vasıtasıyla olay tatlıya bağlandı.

Yani o rütbeler boşuna alınmıyor. Ankara'da defalarca şahit olduğum gibi; rütbe arttıkça insanlık artıyor. Sıradan memura derdini anlatamıyorsun. Haklıyken haksız konuma düşürüyorlar insanı. Biz burada vatandaşa tutumdan şikayet ediyoruz. Adam gelip terör olaylarıyla savunma yapıyor. Terörün sorumlusu ne batıdaki ne de doğudaki sıradan vatandaş değil. Bunu unutmadan kontrol yapsalar hiç sorun kalmayacak.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu konuda hala neyi tartisiyosunuz anlamiyorum

her sektorde oldugu gibi bu sektordede iyi poliste kotu poliste var

konunun acilis amaci zaten yaptikleri seye haklari varmi yokmu diye ogrenmek ki herseyin bi adabi yolu var burda o polislerin yaptigini hakli cikarmaya calismak anlamsiz

karsinizdaki poliste olsa hakkinizi aricaksiniz hepsi isini malesef dogru yapmiyor

bu zamana kadar hakkimi yedirmedim yedirmemde kimse kusura bakmasin yanlis yapiyorsa gorevini kotuye kullaniyorsa cezasini cektiririm

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba arda35 abi

O terör olayları tabiki sade vatandaştan başlamıyor fakat dışardan bakınca bir insanı terörist veya değil diye ayırabiliyorsanız size helal olsun.

Ben ayıramam çünkü ve sorumlu kişi bensem 100 kişinin 100 ünede bu gözle bakarım,

kusura bakmayın lütfen ama rütbe ile insani boyutu belirlemenizi ayrıca talihsiz buldum..

Bir cümle vardır polis vatandaş itmesi amir tepmesi ile çalışır diye, kimse oturduğu koltukta iyi insanı oynamasın, primde vermemek lazım.

Ha benimde başıma geliyor laubali, tepeden bi ukalalıkla konuşmalar vs. ama anlayışlı olmaya çalışıyorum..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı halilkarakas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    devletin hiçbir memuruyla işin olmayacak. rezil olursun zamanın boşuna gider kanser olursun. çünkü onlar senin işini canı isterse yapar canı istemezse yapmaz. lanet olsun bütün devlet memurlarına amin sübhaneke
    Bu yaziya verilecek cevap cokta iste ban olayi var lanet okuyan belasini bulur sen rahat olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı halilkarakas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    devletin hiçbir memuruyla işin olmayacak. rezil olursun zamanın boşuna gider kanser olursun. çünkü onlar senin işini canı isterse yapar canı istemezse yapmaz. lanet olsun bütün devlet memurlarına amin sübhaneke
    90ların zihniyetinden kurtulun artık. Sana da lanet olsun.

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

dragon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4-5 yıl önce İstanbul Gültepe'de ticari takside gidiyordum,önde oturuyordum sokağın birinden ana caddeye çıkarken ana caddede motosikletiyle seyir halinde ki polisle 2-3 saniye kadar gözgöze kaldık.Geri döndüler,aracı durdurdular.Kimlik ve gbt kontrolü yaptılar. 1 tanesi taksicinin yanına oturdu,sorular soruyor ve bir taraftan da taksiyi didik didik arıyor.Diğeri de benim üstümü arıyor,nerden geliyorsun,nereye gidiyorsun,ne iş yapıyorsun vs soruyor.Spor çantam vardı açtı.İçinde boks eldiveni vardı,çıkardı ve - B u ne diye sorunca o ana kadar olan sakinliğim bozuldu.Dalga mı geçiyorsunuz,derdiniz ne gibisinden çıkışmaya başlamıştım ki bir tane daha motorize ekip geldi Durum nedir diye sordu,ilk ekipten bir tanesi - Şüpheli şahıs dedi. Gelir misin üstünü arıycam dedi. Aradı arkadaşınız dedim. O benim gibi arayamaz dedi Adam kemer kısmından afedersiniz alt takıma kadar daldırdı elini Galiba memnun kalmadı ve bıraktılar beni Daha sonra bir arkadaşımdan öğrendim ki o sokak Gültepe'nin ticaret anlamında en hareketli sokağıymış!! Yani, Polis arar arkadaşım.İtiraz edersen bu duruma ne değişir bilemem.

KoramiraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Basın kuruluşunda çalışıyorum onunla ilgili aslında şöyle ilginç bir yönetmelik var bulunduğunuz bölge içinde arama izni olmaksızın üstünüzü aramayaz savcılık iznini sorduğunuzda size bunu göstermeleri gerekir kaldıkı gazete bunu yapan personel bile oldu yanımızda yok gibi bir takım polisten cevaplar geldi ama biz bekleriz buyrun getirtin bekleriz deyince baya bir bekleme oldu o yüzden genelde kimlik ve gbt eyvallah ama kalan özel eşyaları arama izni olmaksızın aramayamazlar belli ilçelerde uygulama olarak izin alınır u izinle toplu uygulama yapılır.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ben polis gördüm mu hemen kimligi hazirlarim.

Alsin g tune soksun diye.

Nasilsa ib.lik yapmiyoruz bu ülkeye.

Ama polislerin çoğu malesef kendilerini istanbul sefiri zannediyor.

Yunuslarin gunes gozluklerine bitiyorum ben asıl
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Durdurma kimlik sorma ve üst yoklamasi detaylari için google'a PVSK Madde 4/a yazarak aklinda soru isareti olanlar, kimlik gostermessem polis ne yapabilir diyenler cevaplarini bulabilirler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)