User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
38 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Kaza esnasında hasar gören eşyalar?

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dkaya87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne yana gülüyorduk müdür?

bu arada geçmiş olsun, cana gelmemesi sevindirici. konuyu merak ettim takipteyim ben de.
    gülmek zorunda değilsin abi, cana gelmemiş olayda problemli kısma yardımcı olmak istedim ama olmadı, napim daha ? benim evde bunun yasını tutmam kadar senin benim yorumuma takılmanda saçma olmuş kusura bakma lütfen.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yucelebeci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında mantık olarak senin tüm zararını karşılaması gerekir, sonuçta karşı tarafın verdiği zarardır bu, ayrıca ayakkabı konusunda taşak geçen arkadaşların ekipman fiyatlarından haberi yok sanırım
    Emin olun hatırı sayılır ayakkabı lafını adamcağız kullandığına pişman olucak,

şaka hayatın içinde her yerde yapılır, kasmayın abi kendinizi. saygısızlık yaptıysam konu sahibine karşı kusura bakma abi

O hatırı sayılır ayakkabı mağazalarından birinin bayiside biziz ama daha insan hayatından pahalı olanı gelmedi bizim dükkana

yucelebeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İzzet Göçmen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Canınızdan önemliyse birsey diyemicem Hatırı sayılır ayakkabı alan bunuda alabilir
    Kardeşim sen çok yanlış geldin burda bir önem sırası oluşturmuyoruz! Sadece karşı tarafın sebebiyet verdiği bir zarar olduğunu konuşuyoruz, mesela ben snowboard yapıyorum benim board ayakkabım 1200 tl bir kaza sonucu benim ekipmanım zarar görüyorsa ben bunun tahsilini isterim, istemekte en doğal hakkım

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sinyal vermeyen nekadar sucluysa, en sinir olduğum sol şeritte benle kaldırım arasını darlayan veya sağda duran/park eden araçlarla ilerleyen/duran trafik arasından gitmeye calısan motorda bir okadar sucludur bence.
    Aynen sonuna kadar katılıyorum bazen döndürmeyip kazada yaptırıyolar. Ben öyle 2 kere refüja çıkıyodum.
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

_cAgdAsH_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tramer kusur durumunuz netleştimi? eğer şerit harici yani şerit ile kaldırım arasında ilerliyorsa kaza anında arkadasınız kusurlu bulunma ihtimali var, ayakkabı olayına gelirsek trafik sigortasından hasar dosyası yolu ile talep edemezsiniz,motor üzerindeki orjınal olmasa dahi hertürlü hasar gören aksesuar teminat kapsamındadır,ancak sahsi esya için trafik sigortasını ya da kusurlu tarafı direkt mahkemeye vericeksiniz orda talep edebilirsiniz ya da bir yol daha var,eğer sigorta bu talebinizi kabul etmezse tahkim komisyonunda bu zararınızın karsılasmasına ilişkin sulh talebinde bulunabilirsiniz

İzzet Göçmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yucelebeci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim sen çok yanlış geldin burda bir önem sırası oluşturmuyoruz! Sadece karşı tarafın sebebiyet verdiği bir zarar olduğunu konuşuyoruz, mesela ben snowboard yapıyorum benim board ayakkabım 1200 tl bir kaza sonucu benim ekipmanım zarar görüyorsa ben bunun tahsilini isterim, istemekte en doğal hakkım
    Ben aksini belirtmedim zaten motor ekipmanıysa amenna ama spor ayakkabıyla sürüyorsa birsey demiyorum dedim.

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar, öncelikle espiri yapanarkadaşlar, espirilerinizi paket yapında evde gülelim...

Bukadarıyla şükür etsin diyen arkadaşlar. Arkadşın canına bişey olmaması tabikide sevindirici bir haber, lakin daha 1 hafta önce aldığı ve neredeyse motorda çıkan hasarın yarısı kadar bir değeri olan ayakkabılarının peşine tabikide düşecek, bu sizdeki nasıl bir mantık anlamış değilim, ozaman motoruda kendi cebimizden yaptıralım...

Ayrıca, 7. Postu yazan berkay arkadaşım, tutanakları nceleyen bir trafik polisi bir sigorgatı suçun tamamen karşıda olduğu kanısına varmış, sen hangi sıfatla sağ tarafya kendi şeridinde gidwn mptorcuyu suçluyorsun bilmiyorum. Jazanın olduğu yol iki şerit. Motorcu arkadaş sağ şeritten, hanfendide sol şeritten gidiyor. Yani herkes kendi şeridinde. Sıkışturma falan söz konusu kesinlikle değil....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu insan hayatından pahalı olanı gelmedi ne demek. Ona bakarsan motorda insan hayatından pahalı değil. Nekadar saçma bir mantık yürüttüğünün farkındamısın? Adamın kolu bacağı koğsa tabikide ayakkabıyı boşverip canının dersine düşer. Burada kendini bilmez 3 5 kişiyemi kaldı ayakkabısının zararı... ya kolunda 10k lık bi saat olaydıda o zarar görseydi? Yine aynı mantıklamı yaklaşırdınız acaba olaya çok merak ediyorum...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrıca o dalga geçen arkadaşlar farkına varsın. Yarın öbür gün arabanızda çok değerli bi eşya taşırken. Kaza anında o eşya bi hasar görürse, aynı şekilde zararınızı tahsil edeceksiniz. Dalga geçeceğinize adam gibi takip edin konuyu...

alperaslann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun. Allah daha büyüğünde saklasın. Motorsiklet sürücü ekipmanları coğu zaman azımsanmayacak kadar yüksek fiyatlıdır. Örnek vermek gerekirse düzgün kalitede bir kask 2bin Türk Lirası.

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motor şerittemi gidiyormuşta sağa dönerken çarpmışlar arkadaşa ?

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazılana gore evet serıtteymıs,tutanakta arkadasın haklıysa ayrı dava acması gerekıyor,deger kaybı davasının yurutldugu gıbı ılerler hakıme baglı gerısı.dılekceyle halleder acsın davasını baska oluru yok sıgorta arac ıle ılgılenıcektır.ölum vs olmadıgı ıcın baska odeme sanmam yapsın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi netlipe kavuşturayım. Yol iki şerit evet lakin sağ şeritte araçlar park halinde. Ama buna rağmen sağ şeritte bir motorun rahat rahat ilerleyeceği mesafe mevcut. Kesinlikle aradan dereden geçme sıkışık ilerleme yok

Buyrun aşşadaki linkte kaza yerinin görseli mevcut. Orada görünen fiorinonun olduğu yerde hanfendinin aracı onun sağındada arkadaş motorla ilerliyor. Sağdaki park edwn araçlarla sol şeridin arasındaki mesafede gayet net görünmekte. Fiorinonun bulunduğu yerden hanfendi sinyal vermeden sağa dönüş yapmış, arkadaşta araca girmiş. Şuan olay netliğe kavuşmuştur umarım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

suk3b3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hatırı sayılır ayakkabıdan kastınız nedir ? Kırmızı tabanlı Christian Louboutin fln mı?
    http://www.brnmotor.com.tr/#product&id=3460
    Alpinestar dainese flansa iphone6 parası öyle deme
    SWAT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyide ben haklı haksız ayırıcak durumda değilim ki kaldı ki ilk postumda yardımcı olmak için uğraştım, sonrasında pahalı ayakkabı muhabbeti açılınca biri çıkıp siz pahalı ayakkabıyı biliyor musunuz tarzı bişey yazınca ona istinaden cana gelmemiş olmasına sevindiğimi ayakkabının isterse trilyon olsa candan değerli olamayacağını kastettim. ama heralde üzüntünüzden yanlış anlaşıldım.

neyse tekrar geçmiş olsun, saygılar

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayakkabıyla eşyayla dalga geçen arkadaşlar ne kadar genşsiniz yaa.
    Siz mahalle arası ufak kaza yapsanız far kırılsa tampon çizilse cana bişey gelmedi diyip devam edenlerden misiniz?
    Eminim ayna camınız kırılsa tahsil etmeden devam etmezsiniz.
    Yiğit geçmiş olsun son durum hakkında bilgi verirsen bizde öğrenmiş oluruz.

Bundan 5-6 yıl önce 1 haftalık hatırı sayılmaz 100liralık montumla kaldırımda elim cebimde giderken arkadan bir bisikletli koluma çarptı ve mont cepten öne doğru 10-15cm kadar yırtılmıştı. Herif özür dileyince önemli değil deyip yollamıştım. Sonradan aklıma geldi keşke tahsil etseymişim de p...nk bir daha kaldırımda bisiklet sürmeseydi.

dragon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam kaza yapmış,yolunda ilerlerken gerizekalının biri canına,malına kastetmiş,zarar vermiş.Haklı olduğu halde konu motosikletlilere uyuz oluyoruma gelmiş -ki soru çok net! 20 yıldır otomobil ve motosiklet kullanıyorum ama başıma böyle bir olay gelmediğinden ve duymadığımdan bilmiyorum.Sonucu takipteyim.Arkadaşınızı da geçmiş olsun.

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Yiğit, çok geçmiş olsun. Mantıken sigortalı olup zarar/hasar gören eşya, araç..vs karşılanır. Kasko'dan ayakkabı bedeli karşılanmaz. Karşı taraf ile uzlaşma yoluna gitmenizi öneririm, olmazsa hukuki yollara başvurulabilir ama birşey çıkar mı bilemiyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)