Merhaba arkadaşlar Eskişehir'de bildiğiniz işini iyi yapan bir oto yıkamacısı var mı?
Merhaba arkadaşlar Eskişehir'de bildiğiniz işini iyi yapan bir oto yıkamacısı var mı?
Deneyerek bulacaksın kardeşim
Ben kendim yıkıyorum bu yüzden.
e36 3.28 Coupe individualNaturally Aspirated FTW
Kız kardeşe sordum özdilek güzel yıkıyor diyo, bende yarın iyi bir yıkamacı bulmam lazım![]()
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
Özdilek fena değil ama basık araba sokması tam bir zulüm
Self yıkama olarak, çevre yolu hyundai karşsınd total in yanında, borsa nın orda yerler var![]()
bağlarda üni caddesinde osmanlının yanında bi yer vardı adını unuttum orası fena değil öğrenciyken orda yıkatıyorduk.
bizim memlekette eline 20 bin geçen oto yıkama işine girdiği için iyi mekan bulmak sıkıntı özdilekten memnunum ben güzel temizlik yapıyorlar
Eskişehirde oto yıkamaların yarısından fazlası arabayı götürdüğünüzden daha pis halde veriyor.
Çevre yolunda hyundai otosarın orada self servis tarzı yıkama var. Etrafta toz toprak yok yüksekliği gayet iyi. Üşenmiyorum derseniz gayet mantıklı.
Eskişehirde şimdiye kadar karşılaştığım en kötü yıkamacı üniversite caddesinde jardin chef'in yan tarafındaki yer. Arabanın dışı tozluydu camlar lekeliydi, iç tarafı temizlerken ne sürmüşlerse 3-4 saat uğraş sonunda zor temizledik.
Batıkentte pino, kahve ateşinin orada bi yer var eskiden çok iyiydi şimdi nasıl bilmiyorum.
Sizin dediğiniz yer SPEED, orasıda güzel yıkıyor, plakalıkları da güzel![]()
Birde burayı deneyin derim![]()
https://www.facebook.com/hotrodgaragecafe/videos
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)