Daha önce favorileri paylaş topiğinde de sormuştun sanırım; orda da söylemiştim, ilk bu araca bakardım ben olsam; artıları tüpsüz ve klimalı olması parçasıda rahat bulunur.
Loading site please wait...
Daha önce favorileri paylaş topiğinde de sormuştun sanırım; orda da söylemiştim, ilk bu araca bakardım ben olsam; artıları tüpsüz ve klimalı olması parçasıda rahat bulunur.
///M Rulez...
Talastayım bu arabayı hiç görmedim, istanbul tayfasının yaptığı bi arabaydı , rizeye satılmıştı sonra buraya gelmiş sanırım..
15 e bu arabayı almak bana hiç mantıklı gelmedi açıkçası, - ki o şahıstan başkasıda o paralara bu arabayı satamazdı, reklam,fanboylar vs..
Bence o paralara yukarıdada söylendiği gibi biraz daha oturaklı 2.0-2.5 gibi araçlara bakmalısın çünkü zaten güvenlik donanımı vs olmayacak ama o yıllara göre üst segment olduğu için daha güvenli ve donanımlı olacaktır. Eski olacağı için vergi derdinde olmaz bunun yanında en azından 140-150bg civarları olur gazlamak istediğindede tatmin eder.
Kriterlerinize bu uygun olabilir
Önerilenlerden şu ikisi kafama yattı. Ayrıca mazda 626 nasıldır bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. Öneride bulunan herkese teşekkür ederim.
Polo
Xsara 1.6
megane 2 jantıyla makyajlayabilirsin![]()
düşünürsen sadece 8 ay takside çalışmış orjınal rengine (siyah) yeniden boyanmış. orjınal 150.000 de lpglı 1 yıl muayneli klimalı 2 hava yastıklı 2005 kia picanto verebilirim. Aracı ben satmıştım aslında ama sattığım kişiye küçük gelince başka bi araçla takas ettim bana 12.000 e geldi 12.000 e veririm tek sıkıntısı direksiyon kutusu yağ kaçırıyor 350 tl e sıfırı takılacak başkada bi masrafı yok ilgilenirsen fotolarını cekip atarım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)