hahaha ya çok iyi ya varya süper süper selimde on numara![]()
ulen şimdi şüphelendim geçen aynu bu şivede biri aradı benide istoçta galericiyim oğluma alacam diye bi saat pazarlık yaptı senin parmağın varmı bunda reis![]()
Dostum çok başarılısın tebrik ederim yıkıldım valla![]()
ya ibrahim sende gerçekten tyatrocu yetenegi var biz orada koptuk sen hiç bozuntuya vermedin helal valla beygirler ve yalanlar havalarda uçuştu evdekiler gülmekten yıkıldı.yav o teyipmidir tepermidir typer puhahah zuhahah.....
yarıldım muhahahhahahhahha![]()
' abi o arabaları ben geçiyorum yaa ' muhahahhaha![]()
ibo olum on numarasın benide aradı ama ben tanıdım yemez olum hayvan terli zuahahahahadaha çok kişiye yapılmış onlarıda atsana bana soruyor turbo varmı nos dedim var nos kaç paraya aldım diorum 2500 dolar
halbuki 1,000 ytl ye aldım
DUVARDA RESMİN OLACAGINA PLAKAN DA İSMİN OLSUN 34 NZM 88
hahahaah selim fena tufaya düşmüşsünbravo ibrahim ben olsam gulmekten konusamazdım
![]()
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
ahahaha yarıldım ya beni arasan rezil olcaz deseneSahibinden de ilanı cekicem arıyor böle tipler birisi sen cıkarsan sıctık
ahahahaa
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
ibo 10 numarasın helal olsun......hani buluşmalarda çıkalım sıkalım diyolarya harbiden her dakika sıkıolar![]()
et giren yere dert girmez.
allah yarıldım ıbocum helal tam bı doğu şivesi![]()
www.honda-tech.com