yaa bu gebze tayfasından korkulur yaa ibo adamları yalan etmişın resmen ilmini kurutmşsun hele o selm bitmşşşş 180 hp:)))))) oda güzel
Printable View
yaa bu gebze tayfasından korkulur yaa ibo adamları yalan etmişın resmen ilmini kurutmşsun hele o selm bitmşşşş 180 hp:)))))) oda güzel
D::D:D:D: ahuahau iyiymiş şivede şahane olmuş :)
kanka baktı adam geyik buna nedesem yeridir ondan bg öle yüksek sölüyo yoksa kim inanır 180ps 106 yada saxo olduğuna oda işin makarasında tabiki
Konuyla biraz ilgisiz ama, bir tane ilanda bu parçalarla 193 beygir oldğu yazılmış. Doğrumudur acaba? Merakımdan soruyorm. 106 Gti.
Alıntı:
PT 51 KOLOMBO BARİANİ EKSANTİRİK
FORGET CELIK PISTON
FORGET YAY SAPKA
MOTOR KORUYUCU CELIK BAR TASLANMIS KAPAK HAFIF VOLAN
BENZIN REGULATORU
KISA 13.59 SANZIMAN AYNA MARUTTİ
KATALİZOR IPTALI
SEEBRİNG ORTA VE SON SUSTURUCU EKSOZ SISTEMI
yanlış bence 293 olcak :D
Millet harbi kırmış kafayı ciddilermi acaba çok merak ediyorum:)
ya merak ettım bu arac sahıplerı ıbrahımcım sana kızmıyorlarmı:):):):D
HAHAHA çok güldüm vala helal olsun yapana da şakayı kaldırana da valla ben bu kadar dayanmaz kapardım suratına telefonu :D
Ahahaha :D Öldüm gülmekten ya :D
puhahaha walla eline sağlık süper :D:D
senden korkulur walla :D
180 bg 106 yokmudur yaw 167 bg dyno verisi görmüştüm ama 180 çıkarırmı bilemiyom..
Yarıldım ya süper gerçekten bir yetenek...tebrik ediyorum :D
süper ya gerçekten kotum :D:D
p.s:ahanda pişti olmuşuk :heyoo:
:D:D süper ya
ibrahim abi 10 numarasın valla nedicemi şaşırdım :D yıklıdım gülmekten zıçtım valla....
İbrahim hakkaten bugünlerde gülmeye ihtiyacımız var çok sağol.
belon varmıdır
çok süper :D
of of of yarıldım yarıldım:D:D
abi vallahi on numara tiyatrocusun..
artık araba satamaz olacak millet, ayrıca araba alacağımız zaman pazarlık için sana başvurcaz..:D
hakikaten güzel bi video olmuş bunu sizlerle paylastım inanın herhangi maksadım yok ***** hergün aynı konular üzerinde yorumlar yapıyoruz buda değişik bi hava getirir düşüncesi ile buraya koydum benim kadar sizlerde eğlendiniz hepiniz saolun sakayaptığım arkadaşlarımda bana kırılmadıkları içinde saolsunlar