herkez kafasına gore konusuyoıste pıyasa avcı dolu tespıt etmekte bızım işimiz puhahah zuuuhaha
Printable View
herkez kafasına gore konusuyoıste pıyasa avcı dolu tespıt etmekte bızım işimiz puhahah zuuuhaha
valla süper olmuş çok eğlenceli :) İbrahim tebrikler :)
çok başarılı :D belonlar fena :D:D
allah nasip ederse yarın gerçek bir gaziantpli arkadaşlar irtibata geçeceğim ogazi antep bende gaziantepbakalım ne olacak güzel dajkikalar yaşayacağımız belli
Fevkaladenin fevkinde olmuş abi :D , Gaziantepli ile yapacağın görüşmeyi sabırsızlıkla bekliyorum :D
:) Mükemmel olmuş yaa...
çok bomba olmuş şivede süper :=)
ahaha süper ya :)
saolun arkadaşlar yeni videoyubekleyin :)
super valla ıbocum dun zledımde sen yollaynca unuttum yorum yapmayııı:)). knka yanlız bugun benı arıya nsen degılsın umarm.knka adam yarın arabaya bakıcam gelıp dedı. sensen sole butun ısım aksar ona gore :)))
ibo yeni videoyu bekliyorm:))
Süper olmuş valla. Şive ayrı bir güzel :)
naptınız yaw :) sabah sabah koptum bende :D ellerinize sağlık :)
Öncelikle tebrikler sonuna kadar izledim ve çok güldüm ama ben antep liyim ve yaptıgın şivenin uzaktan yakından alakası yok antep le. Daha çok urfa ve daha ileri illerde kullanılan bi şive olmuş. Gaziantep i ve şivesini çok seven ve bi antep li olarak belirtmek istedim. antep degil konuştugun şiven.Burda da Antep falan demişsin,insanların antep şivesini yanlış tanımalarına sebep verecegini düşündüm ve açıklama yaptım.
kardeş ben kimsenin dili ile dajlga geçmedim geçmemde kendimde anadolulu biriyim oan aklıma gaziantep geldi ve gaziantepten bahsettim ama sizin dilinizle dalga geçmedim yanlış anlaşılma olmasın
Yarıldım seyrederken şakaya yapanada kaldıranada tebrıkler...
Ama diğer bir gercek pıyasaların ne durumda olduğu ınsnalar gercekten cıddı anlamda sıkısIk olamasa mallını satmak ıcın bu kadar susleyıcı kelamlar etmez...
Yarın bende kaldırıyım ılanımı ama benım kımseyı gecme ıddıam yok zaten..:d:d
evet yeni bir kaç şaka daha yaptım nasipse paylaşacağım onlarıda sizlerle :) busefer herif çok dişli oldu bendeğil obana nerdeyse saka yaptı çok zor anlar yaşadım
e yuh bız ole mı konusuoz ya:D