User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
81 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Hasar kaydı takıntısı olan aramasın !

delyyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlanlarda görüyorum bazen, eksper ve servisin şişirmesiden dolayı 10bin hasar kaydı vardır fakat o kadar hasar yoktur diye yazanları. Hadi oradan
    Sigorta şirketlerini veya eksperleri salak sanıyor insanlar, hasar dosyası kapandıktan 2 dk sonra arayıp "bu jant göbeğini" neden yazdınız diye soruyor sigorta şirketindeki uzmanlar.
    Eğer böyle bir sahtekarlığa şahit olan varsa derhal sigorta eksperleri icra komitesine şikayette bulunabilirler.

Ama böyle bişey olmadığı için millet ancak ilanda savursun dursun..
    Alıntı the "K" Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mkerim bey eğitime gitmiş, eğitmen yüksekten uçunca skerim diyip konuyu açmış...

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Korollacı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2. el pıyasası olmuş masimara gibi. bütün yırtıcılar sürüngenler gece avlanan degısık yaratıklar her turden var olan garıbım arabadan anlamayan alın terı olan 3 kurusunu bu yırtıcılara kaptıran vatandasa oluyor.
    bence sıgortanın perte ayırdıgı araca devlet bı daha plaka vermeyecek. boylece perte ayrılan arac da ancak parca nıyetıne satılır hem haksız kazancın onune gecılmıs olur hemde vatandas magdur olmaz hemde 2. el parca fıyatları baya bı duser.
    Sonra trafik sigortası niye 3 bin lira oldu o işten başta sigorta şirketleri olmak üzere dünya kadar adam kazanç sağlıyor.Dediğini uygulamak için devletin zarar eden kişilerin zararını karşılaması teşvik etmesi lazım ,bırak zarar karşılamayı ağzımızdaki ekmekten vergi alıyorlar.
    Dr.Ecu

erhanarici18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimde son iki aracımda hasar kaydı vardı
    faturasıda vardı belgeside vardı hiç sıkıntı etmedim
    şu anki bmwde de var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    96 vectrayi satiyodum geçen sene, arayıp hala boya var mı diye soran vardı ciddi ciddi.

Boyanın ahi gitmiş vahi kalmış.

Hala boyalı parça soran bir milletiz.

Tayfun-E30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tarz meselesi ben boyasız hatasız araba seviyorum vurursam yada vurursalar dünyanın sonu değil satar yenisini alırım.. o çıkan kayıtlarında çok değil az olduğuna inanıyorum.. arkadaşımın arabasının arka çamurluğunu vermedi kaynakla düzeltildi macunlandı.. değişşe kayıt dahada fazla ulucaktı ama o çamurluk ne macun dolu olucaktı nede kaynaktan dolayı galvanizi bozulucaktı.. siyah jettam vardı arkadan vurdular gelip tampon vermiyodu zorla aldık siyah araba dalga dalga olucaktı.. satarkende söyledim hasarlı halinin fotosuda vardı..

birde söyle bir durum var ticari yada 3 yaş - 80bin km üstüyse bi araba hatasızını istemek komedi..

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    hasar kaydı ayrı bir şey pert ayrı bir şey.. bence çok doğru hasar kaydı takıntısı olanlar hakkatten aramasın artık kapıyı boyatsan aynayı boyatsan hasar kaydına işliyorlar..

birde arayan araca pert muamelesi yapıyor adamın asabını bozuyor çok haklılar hasar kaydı takıntın varsa hasar kayıtlı aracı arama kardeşim.. ararsanda karşılığında alıcağın tepkiye hazırlıklı olucaksın..

istanbulda hasar kayıtsız araçmı var.. adam yola park ediyor sabah bir geliyor aynası yok akşam birisi vurmş kırmış.. bir kalkıyor kapısı na birisi çizmiş vurmuş ..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecen sene abimn bir arkadasi arabami almak icin cok israr etti. Ben olmaz dedim ama cok israr edince masrafida var deyip 22-23tl gibi bir rakam verirse satabilecegimi soyledim. Arabaya baktirdilar boya oldugunu gorunce konustugumuz rakamim 8-9tl eksigini teklif ettiler. Ulan 1999 model araba pamuklarami sarip saklicaz. Araba bitik olsun ama boyasiz olsun yeter. Hic anlamadim anlamicam bu mantigi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6-10bin arası (genel olarak) arabasına göre 15 bile olabilir. Bunlar için yorgan yakan insanlar istedikleri arabaları kullanmayı hak etmiyorlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konunun tamamını okumadım ama;

"Abi sen kazalı arabayı tutanaklı raporlu getir, kaskodan alınan paranın yüzde 10'unu sana verelim elden" diyenleri duymuş arkadaşlarım var açıkcası.. Şişirme, ateşleme normal biraz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    millet salonunda saklıycak arabayı öyle araba arıyorlar.. araba boyanır buda çok doğaldır..

arabanın boyası çizilir ezilir eskir rengi açar.. gider boyatırsın nedir şu boya takıntısı anlamam gitti..

avrupada eski özellikle yaşı geçkin araçlarda boyalı araba daha değerli ve pahalı taze gözüyle bakıyorlar boyaya.. bizde değer kaybeder.. bütün algılamalarımız dünyanın tersinde..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...... takıntısı olan aramasın ilanlarını o konuyla ilgili aradığım bir kriter olsada olmasa da aramam.İşte -zamanım değerli -kalp kırmayalım -blmem ne diyene ağır konuşurum...vb Bir defa alıcıya atar yapmak nedir bunu anlamıyorum.Nasıl bir yaklaşımdır bu?

İşine gelmeyen her şeye takıntı yaftası yapıştıran insanlara gıcığım.Cart takıntısı olan aramasın curt takıntısı olan aramasın.Belki sorun senin arabandadır kardeşim ne dersin?

Trance-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşım aracı daha yeni aldı, Seat Ibiza 1.2 TSI coupe.

Araç zamanında kaza yapmış sol kapı bölgesinden, haliyle biraz da arka çamurluğa sıçramış vs.

Kaporta ve Boyacılık için 2800 gibi bir rakam var...

Arka sağ tekerlek porya bilyesi değişiyor 290 TL yazıyorsun. Değişim ücreti için "1190 TL" yazıyorsun... Bunu yapan Seat servisinin birisi...

E buna ne demeli ? Şişirme olmuyor da ne bu ?
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu okudum, şimdi bakırköy minibüsüne binip, meydana kadar ring hayali kuracagım

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    2009 corolla mı satmıştım.

O zamanlar derindere de hasar danışmanı olduğum için zaten bildiğim ama tavan ve kaput hariç komple değişmiş araba almıştım. ama tüm işlemleri biz yapmıştık.

satarkende aynısını yaptım neyi varsa yazdım. en son bi avukat baba oğul geldiler. babası çok beğendi direk alıp gitmişlerdi.

aslında onarımın nasıl ve nerde yapıldığı çok önemli.

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende 97 model golf vardı boyasız değişensiz internete ilan açmadan bir haftada sağa sola haber salıp sattım arabayı iyi bir paraya. Şimdi yine boyasız değişensiz 2013 aveo var ufak tefek sürtmeler filan var ama boyatmıyorum öyle kullanıyorum çünkü biliyorum boyatsam en az 1 2 bin lira fiyatı düşücek birde ettiğim masraf cabası Bana kalsa boyatırımda yapıcak bişey arz talep meselesi.
    Everyday I ** çapuling...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı rx-7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ...... takıntısı olan aramasın ilanlarını o konuyla ilgili aradığım bir kriter olsada olmasa da aramam.İşte -zamanım değerli -kalp kırmayalım -blmem ne diyene ağır konuşurum...vb Bir defa alıcıya atar yapmak nedir bunu anlamıyorum.Nasıl bir yaklaşımdır bu?

İşine gelmeyen her şeye takıntı yaftası yapıştıran insanlara gıcığım.Cart takıntısı olan aramasın curt takıntısı olan aramasın.Belki sorun senin arabandadır kardeşim ne dersin?
    bende öyle yazıyorum satıcının o psikolojisini bilmeden anlayamassın arabada misal boya var boya takıntısı olan aramasın yazıyorum ilana.. sanki boya takıntısı olan arasın yazmışım gibi inatla o tipler arıyor birader araba boyalı yalnız şu kadar veririm ancak bilmemne tarzında seviyesizce konuşan insanlar oldumu insanın asap ve sabır noktasıda bir yere kadar..

sonra ilanı güncelliyorsun boya takıntısı olan aramasın kalp kırarım yazıyorsun.. ona rağmen bile hala yüzsüzce arayanlar oluyor ağzının payınıda alıyor satıcıda doluyor çünkü. ve şu bir gerçek piyasada tamamen moral kırma insanın moralini bozma üstüne araba arayan insanlar var..

herkes şunu anlıycak resmi servise giden araç kaza yapdımı resmi servisler artık çekiçleme düzeltme işleriyle uğraşmıyor en ufacık şeyde bile parçayı değiştiriyor.. heleki aracın kaskosu varsa hiç özel servis bile uğraşmıyor değiştiriyor..

değişen parça algısı 90 lı yıllardaki gibi parça değişmişse ağır kazası vardır gibi değil artık.. ufacık göcükde bile servisler o parçayı değiştiriyor düzeltmiyor çekiçlemiyor..

satıcı adam yazıyor kardeşim takıntın varsa arama lütfen bak sölüyorum şu kadar parçada boya yada değişen herneyse var diyor.. İnsanların inatla araması cidden sinir bozucu.. birde bazıları ukala ukala çok bilmiş sanki bütün arba piyasası kontrolü altındaymış gibi hükümler vererek telde konuşması insanın asabını sabrını öfkesini zorluyor..

bilmeyen yaşamayan anlamaz..

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @darkmoon yok ya servise goturup bosuna duzgun islem yaptirmiyacaksin basicaksin macunu boyali diye saticaksin genelde 2.el arac alanlar olucu oldugu icin kendileri ne servise gotururler nede kasko yaptirirlar(belli bir fiyat altindaki grup icin konusuyorum) o yuzden o mantigin silinmesi biraz zor. Ben araba gidiyor bir sorunu yok diye bakima goturmeyen insanlae biliyorum. Araba ariza verene kadar artik 40-50k km bakimsiz biniyorlar. Dusman basina.

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rx-7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bana da antipatik geliyor ama senin kadar katı da düşünemiyorum. Çünkü araba sattığımda bunları yaşadım. Bundan 5 sene kadar önce 98 model accent gls vardı otomatik. 70 binde tertemiz boyasız bir arabaydı. İlana koydum ertesi gün birisi geldi. Arabayı incelerken ön tamponun boyandığını fark ettik. Adam tampon boyanmış diye almaktan vazgeçti.
    Şuan kullandığım aracımın sol ön çamurluğu boyalı mahalle arası taksi vurmuş. Aldığım kişi 2 kişinin bu yüzden arabayı almaktan vaz geçtiğini söyledi. Hatta arka tampona motor çarpmış. Tutanak tutmuşlar sonra hasar kaydı işler diye boyatmamış. Bende öyle biniyorum parmak kadar 2 tane çizik ezik gibi iz var göze batmıyor.
    Velhasıl çizikten dolayı veya basit hasardan dolayı macunsuz boyaya bile öcü gözüyle bakıyorlar. Aaa boya varsa olmaz diye tepki veriyorlar. Telefonda 15 dk konusup boya var diye 30 liralık arabaya 20 teklif edip kapatanlar oluyor bunlar da insanı cileden çıkartıyor.
    Üslup yanlış ama gerçekten boya takıntılı insanlar var. o psikolojideki insanlar arabası çizilince ne yapıyor çok merak ediyorum. 3 gün yataklara düşüp karalar bağlıyodur heralde

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrıca şu da var. bilenler belki vardır ben ilan açtığımda detaylı herşeyini yazarım arabanın. Hatta varsa 5664 mesajını da koyarım. Ama buna rağmen benim o kadar düşünerek yazdığım kafa patlattığım yazının 1 cümlesini okumayıp aynı şeyleri telefonda soranlar oluyor.
    Oraya yazmışım şu şu parça su sebeple değişti şu parçalar boyalı diye. İlk soru arabada boya var mı?
    Var a.. evladı var sende beyin yok göz yok okuma özrü var benim arabam da da boya var. Açıklamayı oku önce.
    Kocaman yazmısım düğün için satıyorum takas kesinlikle düşünmüyorum.
    10dk konuşma sonrası 30 nakit vereyim üzerine hb clio uyar mı?
    bre kodumun malı ne yazmışım orada? oku oku..
    Kuranda bile ilk ayet nedir İkra yani oku. oku be müslüman evladı azıcık geliş. Bırak kim elenirse elensin survivor da.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Onamdar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende 97 model golf vardı boyasız değişensiz internete ilan açmadan bir haftada sağa sola haber salıp sattım arabayı iyi bir paraya. Şimdi yine boyasız değişensiz 2013 aveo var ufak tefek sürtmeler filan var ama boyatmıyorum öyle kullanıyorum çünkü biliyorum boyatsam en az 1 2 bin lira fiyatı düşücek birde ettiğim masraf cabası Bana kalsa boyatırımda yapıcak bişey arz talep meselesi.
    ben arka kapısı değişmiş ve 4 parçası sadece çiziklerden boyalı kesinlikle ağır kazası olmayan aracı normal pazar fiyatına sattım..

kapısı resmi servisde değişmişdi elimde resimleride vardı tamamen taksicinin arka sol kapıma sürtmesinden yani dışarda yaptırsam bir çekiçlemelik bir macunluk işi vardı 300 tl ye kurtarırdım kapıyı..

kaskolu resmi servis bakımlı araç olduğu için resmi servise verdim yaptılar..

neyse işin özü 110 bin tl fiyat çekdim çevremde dahil 90 bine satamassın değişeni o kadar boyası var falan filan dediler ben aracıma güveniyorum tertemiz ağır kazası olmayan resmi servis bakımlı araç dedim..

bir adam geldi resmi servise soktu ekpertiz için servis bile dedi sistemden görüyorlar zaten araç hep bizde bakıma girmiş dedi şu resmi servisde.. bakmamıza gerek yok neyi var yok gözüküyor ama isterseniz bakarız dedi adam baktırdı aldı ve gitti.. Tertemizde araba aldı..

bir vectram vardı onun tek parça değişeni vardı sürtmeden iki üç parça boyası vardı onunda pazarı 23-24 dü 29 a sattım çünkü km si düşük resmi servis bakımlı bir araçdı akranları 100 binleri devirmişdi benim aracım 60 bindeydi..

bende yeri geldi gittim komple boyalı araç aldım götürdüm resmi servise sokturdum ekpertize sahibi çiziiklerden vernik atmalarından yaşı geldiği için komple boyatmış aracın geçmişinde ağır bir kazasıda yok servisde her yerine bakdı 101 nokta testi falan yaptı araç dediği gibi tertemiz çıktı ve aldım.

yani sabır edip beklerseniz arabadan anlıyan insanlar var değerinde alıyorlar..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)