95 oktan benzine göre...araba da değil normalde kullanıyorum alkol
Belli bir dönem evo8 im vardı. Şehiriçi bas basma 90 krş 1 lira, şehirlerarası 60-70 krş yakıyordu. Enjektörler sürekli işiyor sanırımböyle bir yakıt yok. Günlük yol yapıyorsanız biraz sinir bozucu oluyor. Ama gazlayınca herşeyi unutturan bir araç evo. Birde mümkünse u dönüşü yapmayın. Araba resmen dönmüyor
dönüşçapının maşallahı var yani.
Evo haftasonu aracı olarak kullanılmalı bence, hele şehiriçi trafikte ızdırap olur.
Çok yakar bi o kadar da yaktığına değer![]()
@mepsthirteen 180sx
gündelik evo9 planlarım vardı benim, yerle yeksan ettiniz.![]()
Sene 2012de sahibinden.com da siyah bir evo 8 vardı zavolli tüplü bursa aracıydı yanlış hatırlamıyorsam. Olmadı tüp takarız dert değil.![]()
MR.EVO53
Peki misal ben diyorum ki hayvan gibi kaçmasın, biraz daha az yaksın. ufak bir yazılım ile düşük bir barda gündelik kullanımda aracı yorar mıyız? Araç için bu sağlıklı olur mu?
MR.EVO53
Aracı yorarmıyız ve sağlıklımı derken neyi kast etmek istedin?![]()
Şimdi bir konuya biraz daha açıklık getirelim. Turkiye ye evo 10 mr ve gs ler geldi. Bu her iki tip de sti da spec c ve spec c type r muadili. Mr ve gs lerde 18 g turbo standart. 2.5 Sti da ise vf 48 mevcut. Sti turbo upgrade etmek için 18 g takılıyor. Dolayısı ile Turkiye ye gelen evo 10 ve sti lar markalarının farklı gamlarında. Benzin yakıt farklılığı da bu sebepten normal.
Bugeye hayallerimin suya dusmesine izin vermiyorum abi,60 bine bugeye sti 20 binede gundelik hemde ailenin binebilecegi 1.7dti. Oh mis hafta sonu isterse 1 lira yaksin![]()
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Misal gündelik kullanimda yeri geliyor 1 saat dur kalk trafik, bunun turboya motora baskı-balataya etkisi tabiki olucak ama ne denli ve bu araçlar neticede basılması zorlanması için yapılan arabalar bir bakıma ama her daim basmam mümkün değil o yüzden o güçteki aracı gündelik kullandığımda beni yormaması için stock halinden bile düşük moda almak mümkün mü? Bunu yapmak Sağlıklı olur mu?
MR.EVO53
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)