User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
31 sonuçtan 20 ile 31 arası

Konu: Kurdeşen dökmek!!

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sıkıntılı bir dönemde olmuştu banada , dirseklerimde,göbeğimde kırmızı lekeler kabarıyordu. felaket şekilde kaşınıyordu. iğne oluyorum geçiriyor etkisi geçtikten sonra tekrar kabarıp şişiyordu baktık acilde sürekli iğne vurulmakla düzelmiyor doktora cıktım , ilaç tedavisi sonrası 3 senedir hiç tekrarlamadı allaha şükür.
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

GuneyOnur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok iyi yaşadım çok iyi bilirim 4-5 sene çektim bende et,yumurta protein tarzı ürünleri çok yediğimde yapıyordu.Gitmediğim özel hastane gitmediğim araştırma hastanesi kalmadı birçok test yaptılar ama sebebini bulamadılar.Çoğu stres dedi ama çok zor bir durum gerçekten.Hap içiyordum fayda etmiyordu vücuduma beyaz merhem tarzı birşey vermişti onu sürüyordum fayda etmiyordu.En son ve en büyüğünü yaşadım 3 sene önce ağrı kesici içtim hap sonrasındada alerji ilacı içtim üzerine yüzüm gözüm heryerim şişti önümü göremiyordum sonrasında hastaneye zor yetiştim 4-5 serum yedim o gün bugündür çok şükür daha hiç olmadım.

anıl turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kucuklugumden beri cekerim... bendeki stresten oluyor donem donem, zytrec hapı veya şurubu biraz kesiyor.

eger cok zorlarsa hastaneye gidip kortizonlu igne oluyorum geciyor...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benımde başıma 2 sene önce geldi aniden oldu her yerimde çıktı yerimde duramıyordum duş alınca geçti kaşınması sonra doktora gittim bir hap ve krem verdi sonra geçti ama ara ara yaz aylarının başlarında terleyince yine başlıyor ufak ufak sonra geçiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzun süredir bende mevcut semprex adlı ilacı içince düzeliyor, aşırı olduğu zaman iğne oluyordum, şuan bir doktorla görüşmem olumlu sonuç verdi detayları paylaşırım doktor numarasıda verebilirim..
    ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İğne en kesin çözüm bende yaşadım.Bir kaç akşam gittim iğne oldum geçti gitti bir dahada yaşamadım.

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hakan abi yaptır iğneyi gitsin. Hiçbirşey olmaz. O enjeksiyonun içerdiği kortizon miktarı ve dozu tek seferde tahribat yada herhangi bir anormalliğe sebebiyet verecek şekilde değildir.
    Zaten antihistaminik tarzında daha çok allerjik etkiyi vs bloke eden ilaclar yapılıyor fakat tekrarlayan (kronik?) ürtiker ise bu yapılıyor. Akut ise, ilk defa oluyorsa, kortizonu yapıp sonlandırılıyor.
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada ek olarak ; aynı kortizon tedavisini ağız yoluylada almak mümkün, illede enjeksiyon olmam derseniz.. Fakat sürec 4-5 gün civarına çıkabiliyor. *****, emilim süreci enjeksiyon gibi hızlı değil.
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

ramo35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen yaz geçirdim ürtiker caddebostanda çimlere oturdum eve geldim uyudum uyandim sabah her yerim kirmizi benek felaket bir kaşıntı, akşama iyice artınca hastaneye gittim doktor hemen tek bakışta ürtiker dedi alerjikmisin dedi, dedim toza polene dogaya alerjim var dedim, kortizonlu igne yapti 2 saate kizariklarin çoğu geçti ancak ertesi gün tekrar başladı aerius diye bir ilacim ve merhemim vardi onlari kullaniyordum. İğne için şunu sölüyebilirim eklem ağrısına dönüştü sonrasinda bana pijamami giymeyi,tuvalete gitmeyi acılar içinde arkadaşlarım götürüyordu tarif bile edemiyorum topuklarimin üstüne basamiyordum 4 gün böyle sürdü ve geçti bilmem başka böyle yaşıyan varmi ama gözlerimden yaş gelmişti artik kipirdiyamamaktan

TechTurkey Maxi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugün 3. günün sabahı, şu an sıfır, hiç bir şey kalmadı
    bakalım bir kaç gün sonra tekrarlayacakmı

zafer_0403 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi bende'de aynı durum şuan için mevcut. Bende ilaç kullandım ama faydasını göremedim hatta bugün başka bir hastaneye gidecektim. Benim durumum mesela arabada bir parça sökücem bileklerim kolum biryere temes ettiği zaman fazla değil 3-4 dk içinde kaparıyor ama benek benek değil. Mesela kolumu sıyırıp set bir cisimle birşey yazıyorum 3-4 dk sonra kabarıp yazdığım şeyi tabiri caizse 3 boyut görüyorum. Konunun bende takipcisiyim. Kendimde gözlemlediğim kafamı biraz maddiyata takmıştım o dönem başladı diye düşünüyorum.

ErT_ThM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bugün 3. günün sabahı, şu an sıfır, hiç bir şey kalmadı
    bakalım bir kaç gün sonra tekrarlayacakmı
    lanet bi hastalıktır.. geçmiş olsun senelerce cektım gece uyku nedır bildirmez kaşınmaktan, cok doktora gittim bir kişide çare buldum auris diye bi ilac verdi ilk kullanmayaa basladıgımda dahada cogaldı sonra kendıne kendıne ılac sayesinde söküp attı suan için cok iyiyim cok şükür tavsıye ederimm.. tekrr gecmiş olsun
    Powered and Map by PowerTune
    D-16 TuRBo
    34 ZZ 5235

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)