User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
58 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: HTC Diamond

chaylak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Touch Diamond'ın çok hoşa gidecek bir özelliği daha var. Diyelim ki sessiz kalmanız gereken bir ortamdasınız (Toplantı, sinema, hastane vs.) ve telefonun sesini kısmayı unuttunuz. Telefonunuz birden çalmaya başladı. Normalde panikle bir tuşa basıp kapamaya ya da sessize almaya çalışırsınız. Touch Diamond'ı ters çevirip masaya koymak yeterli. Ekranın yüzü aşağıya baktığı anda çağrı sessize alınmış oluyor...

bak ben bu özelligini bilmiyordum hic ters kullanmadım
    00' Civic 1.6IES

Buğra A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tugral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buğra ben cok karıstırırım mutlaka öğrenirim ama htc nin tip cok hosuma gidior. mesela neler yükeleyebilirim nasıl yapıcam bi anlatsana. iphone'nun ekran özelliği hiçbirisinde yo korasını cok ayrı turuyorum.
    www.ingilizanahtari.com

Bu site yardımıyla aklına gelebilecek her şeyi yüklersin.PS One oyunlarını bile oynarsın.

chaylak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Buğra A. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    www.ingilizanahtari.com

Bu site yardımıyla aklına gelebilecek her şeyi yüklersin.PS One oyunlarını bile oynarsın.
    Ustad ben bluetooth ile dosya aktaramamıştım iphone ile acaba ona da bir çözüm var mı?

Kullanan arkadaşım çok sikayetciydi bu durumdan devamli kablo cd ile gezmek istemiyorum diyordu
    00' Civic 1.6IES

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi iphone da hiçbirşey yok. Notepadı açıp el yazısı yazamıyorsun. mms gönderemiyorsun. Bi müzik dinliyceksin 2 saat kendi programından atman lazım usb bellek gibi kullanamıyorsun. Adamlar özellik koymus ama kendi içinde calısıyor sadece dısarıyla tek bağlantın "ALO" dn ibaret
    el yazısı tanıma programı vs hepsi var yüklenebiliyor daha doğrusu sadece boş bi telefon alıp istediğin özellikleri ekliyorsun gibi bişi, su terazisinden g-tech e kadar salak saçma programlar mevcut misal ev telefonlarını bedavaya aramaya yarayan program var mikrofondan üfleyip fülüt çalabildiğin programlar yere veya belirli bir yerden düşünce alarm veren programlar (cebinden düştü bişi oldu yolda) hazır içinde bulunan google maps var bildiin google earth var içinde resimli şekilde pil derdin varsa :

250 saat bekleme, 8 saat konuşma, 7 saat video izleme, 24 saat de müzik dinleme süresi

falan fişman say say bitmez, inanılmaz müzik kaliteside cabası bırakta kabloyu takıver iki dakika

Alper D. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimde çok yakın bi arkdaşımda var diamond yeni aldı.valla şarjının 2gün gittiğini görmedim.iş yerinde biraz müzik dinlesin biraz internete bağlansın bir günde bitiyo bilginize.ve birçok işlemi kalemiyle kullanmanız gerekiyo dar bir menüsü var nette falan yazarken kalem kullanmalasınız iphone la karşılaştırınca iphone daha kullanışlı fakat daha kaba bi cihaz.ben olsam iphone derim.diamond mesaj yazarken vs hep kalemle sıkıntı geliyo insana.ama menüsü falan hızlı.enkötü yanı şarjı ve parmakla kullanımdaki sıkıntı bana göre diğer yönden fena bir telefon değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada sürekli gprs kullanarak ve müzik dineyerek 5 saat fln kullandım iphone u, bu aralar ekran ışığını baya bi kıstım 3 gün falan gidio şarjı normal kullanımda

mcy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iphone, htc 'ye rakip olamaz. çok belirgin olarak teknik özellikleri çok yüksek HTC'nin.. ama bence biraz daha sabret ve bekle SE X1 al.

Tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.htc.com/www/product/touchpro/overview.html

tuğral avrupada piyasaya çıktı türkiyeye yakında gelir (garantisiz olanı geldi bile) ben gelemesini bekliyorum mesala almak için devamlı PDA tipi telefon kullandığımdan bu özelliklerle ve hızıyla çok iş yapar birde Windows Mobile bildiğin windows mantığında olduğu için çok güzel ve rahat şu ana kadar kullandığım bu tarz telefonlardaki en iyi işletim istemi.
    Samsa

MuratB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cok özellikli bi telefon ama görndüğü kadar karizmatik değil.bence kullanımıda çok kolay değil
    MÜLPA EMLAK | Mülkiyet Pazarlama

mulpa.sahibinden.com

Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak kanka
    ınadına yapıolar amk ayfonla surdaydık burdaydık
    kanka al canon makınayıda su zıynet esyalarını
    cekek şeklimiz olsun

VteC_MaNiaC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence Iphone sırf ses kalitesi ve dizaynıyla bile HTC yi geride bırakabilir .

onurdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu an Omnia kullanıyorum. Dokunmatik ekran iphone kadar hızlı hareket etmiyor ama tatmin edici. 5 megapiksel kamera bulunuyor. İso 800'e kadar ayar, keskinlik, kontrast, gülümseme algılayıcı, panoramik çekim modu kamerada bulunuyor. Route66 ve Google Maps ücretsiz olarak sunuluyor. Route66 navigasyon sürekli güncelleniyor. Toplantıdayken telefonu yüz üstü çevirince çalması kesiliyor. Wifi hızı gayet hızlı. Windows Mobile 6.1 Professional işletim sistemine sahip. iphone'daki klavye, sürükleyerek kilidi açmak vs.vs. aklına ne geliyorsa hepsini Omnia'ya entegre edebiliyorsun. Bu telefon iphone killer olarak piyasaya sürüldü. HTC de aynı işletim sistemine sahip. Henüz kullanmış değilim ama ekran kalitesi olarak dokunmatik ekranlar arasında en iyisi olarak anılıyor.

Bir karşılaştırma buldum. İncelemek istersin belki: http://www.youtube.com/watch?v=EptXbAG97n0
    Loading World's Best Magazine...

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar bugun ilk defa diamondu elime aldım Hep netten takip etmiştim. İphone omnia ve diamondu yan yana koydum. omniayı kaba durusundan oturu direk eledim. Benim tarzım değil ne yazıkki... Iphone dan korkum dediğim gibi hiçbirsey yükleyemiyip elimde patlaması. Ha diyorsanızki beni gecenin 2 sinde arayabilirsin eyvllah dicem Şu an ilk tercih diamond
    Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
    Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
    Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
    Ayağı yerden kesen güzellik otomobil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada proyu düşünmüyorum hem kalın ve kaba hemde sürgülü kapak kul yapısı bi süre sonra sinir bozucu hale geliyor.

Tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada proyu düşünmüyorum hem kalın ve kaba hemde sürgülü kapak kul yapısı bi süre sonra sinir bozucu hale geliyor.
    ona bir çare bulmuşlardır diye düşünüyorum.
    Samsa

Buğra A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chaylak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ustad ben bluetooth ile dosya aktaramamıştım iphone ile acaba ona da bir çözüm var mı?

Kullanan arkadaşım çok sikayetciydi bu durumdan devamli kablo cd ile gezmek istemiyorum diyordu
    Var tabi.Wi-Fi'den aktarıyorsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi ben bu tip konularda cok hödüğümdür kafama diamondu koydum yatıp kalkıp diamond diyorum alırsam kesin onu alırım ama tutar biri elime iphone verir al derse duramam onuda alırım Ha cok sinirim bozulur hiçbirinide almam acaip nevrotik bi kişiliğe sahibim bu konuda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahhaah çok basit bir programı var usb bellek gibi dosyayı gerekli klasöre atıyosun, bir numara var gerekliyse onu deiştiriosun o kadar program yükleniyor kullanmaya başlıosun programları yazdım yukarda misal olarak garip garip programlar var

orc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen diamond al bence yoksa pişman olcaksın başka bir tel alırsın )
    sıkıntı yok, o da bizim aracımız
    öteki mi? o da bizim
    diğeride bizim

YALIM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Genelde herkesin yaptığı yorumlara ters bir yorum olacak benimki..
    Bu tarz PDA'leri uzun zamandır kullanmaktayım.

Diamond'u da çıktıktan ve ortalığı kasıp kavurmaya başladıktan sonra yurtdışından aldım ve 4-5 ay kadar kullandım.

HTC'nin cihazlarını genelde beğenirim. XDA Developer's ( dünyadaki en büyük HTC community ) forumlarını da yakından takip ederim.

Diamond ilk aldığımda bombok vaziyetteydi, bu kadar rezil çalışan bir cihaz görmemiştim. Derhal XDA sitesine dalarak "Cooked Rom"'lardan gönlüme ençok yatanı telefona çaktım ve bir nebze olsun rahatladı ve hızlandı alet. ( Official ROM'lar ile asla bu neticeyi alamıyorsunuz.) Daha sonra ROM development topiclerini takip ile 3 defa daha ROM update yaptım, bilinen tüm registry tweak'lerini de ilave ettim.
    Ve neticede orjinaline göre çok daha hızlı ve çok daha stabil çalışan bir Diamond'um olmuştu.

Fakat halen kullanım ile alakalı sorunlarım devam ediyordu, özellikle araba kullanırken birini aramak vs. ciddi sorun idi, çünkü Touch Flo denen nane tatsız çalışan bir arayüz. Her ne kadar düzelttiysem de epey, yine de dokunmatik ekranın kullanımda bazen kafasının karışmasını engelleyemiyordum. Herhalde dedim, ne yaparsak yapalım touch screen windows tabanlı bir PDA ancak bu kadar çalışır... Mutlu mesut hayatıma devam etmeye başladım...

Taa ki I phone 3G'yi görene kadar...

Arkadaşlar, herşeyi bıraktım.. Iphone'un dokunmatik ekranının hızına, hassaslığına ve stabilitesine alışan bir vatandaş bundan sonra HTC kullanmaya kalkarsa HASTA olur, telefonu yere vurup kıracak hale gelir.. tecrübe ile sabittir..

I phone'a *** atmak moda, neticede bu kadar iyi ve bu kadar popüler olan bir cihazı kötülemeye çalışmak çok kolay bir satış stratejisi diğerleri açısından...

Ama kazın ayağı öyle değil bence, Iphone'a yetişebilmek için epey bir gelişmeleri gerekiyor diğer markaların.. ( Bu tamamen benim şahsi görüşümdür, aynı şey bilgisayarlar için de geçerlidir.. Ben XP ve Vista kullanıcısıyım, ama adım gibi biliyorum ki Microsoft k...nı da yırtsa Mac OSX'e yaklaşabilen bir işletim sistemi çıkartması epey uzun sürecek..)

Uzun lafın kısası, objektif bir kullanıcı olarak HTC'yi 4-5 ay kadar kullandım. Ama orjinal haliyle kullanamadım, epey bi gıdıkladıktan sonra kullanabildim. Daha sonra 3G'yi gördüm, işletim sistemi ve kullanımı HTC'ye ve diğer windows tabanlı modellere göre çok çok daha üstün olan bir cihaz.. ve iphone kullanmaya başladım. HTC'yi direk sattım, tereddütsüz..

İphonu'u da jailbreak etmeye dahi ihtiyaç duymadan kullanıyorum, fazlasıyla tatmin edici şu anda benim için.. tek ihitiyacınız olan bir I-Tunes accountu..

Iphone hakkındaki olumsuz görüşleri çok fazla kafanıza takmayın, çünkü bence hem hardware hem de software olarak çok fazla rakibi olmayan bir cihaz...

Herkese kolay gelsin..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)