User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
58 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: HTC Diamond

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Walla bence ters bi yorum değil doru bi yorum olmuş HTC den se bende Iphone kullanmayı tercih ederim.Şuan bile iphone a geçip geçmeme konusunda kararsızım N95 8GB kullanıyorum beni yeterince tatmin ediyo ama yanına bi iphone 3G de alsam fena olmaz diye düşünmüyo değilim.Beni iphone da tek kuşkulandıran şu kamerası,MMS almama özelliği ve bluetooth u ha bide ituNes dedikleri dalga.Bana o biraz saçma geldi.Mac OSx çok kulanmadım ama linux gibi bi işletim sistemini çözüp yuttuğuma göre onuda çözerm heralde
    Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi

facia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Walla bence ters bi yorum değil doru bi yorum olmuş HTC den se bende Iphone kullanmayı tercih ederim.Şuan bile iphone a geçip geçmeme konusunda kararsızım N95 8GB kullanıyorum beni yeterince tatmin ediyo ama yanına bi iphone 3G de alsam fena olmaz diye düşünmüyo değilim.Beni iphone da tek kuşkulandıran şu kamerası,MMS almama özelliği ve bluetooth u ha bide ituNes dedikleri dalga.Bana o biraz saçma geldi.Mac OSx çok kulanmadım ama linux gibi bi işletim sistemini çözüp yuttuğuma göre onuda çözerm heralde
    n95 iyi hoşda çok büyük ... bendede var ama babama geri vericem ... Yanlız geçiceğim makine iphone olmayacak.
    Everyday I ** Çapulling!!!

YALIM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    MMS: Hayatımda bir kere bile gönderme ihtiyacı duymadım. Iphone gibi gerçek interneti ve email olayını bitirmiş bir cihazda inan bana MMS gönderememenin eksikliğini hissetmiyorsun.

Bluetooth: Bu bir eksiklik evet ama 0.95 pound gibi bir rakam ödeyerek indirebildiğin birçok "application" bu eksikliği saniyeler içerisinde gideriyor. Free olanları da var, hiç para ödemeden de sahip olabilirsin.. Hepsini geç, Iphone'a özel bir dünya "Air Sharing" uygulaması ile wi-fi ya da beam uzerinden dosya paylaşımı çok daha kolay ve hızlı.. Ben free bir uygulama kullanıyorum, şahane çalışıyor, tüm telefonlardan ziyade bilgisayarlara ve hatta televizyona bile dosya gönderebiliyorsun. Bu kadar gelişmiş bir wi-fi özelliğin varken naapacaksın bluetooth'u?

Stock bir Iphone'u I-Tunes ile kullanmak zorunda olman tamamen bir satış stratejisi, ama telefonu kullanmak için de en temiz ve en güvenli yol.. Lakin, yok arkadaş kimse beni kısıtlayamaz, ben telefonumu istediğim gibi hack ederim, canımın çektiği gibi kullanırım diyorsan da emin ol ki, hack edilmesi en kolay ve en düzgün olan cihaz yine I-phone... Ben yapmayı tercih etmiyorum ama "Jailbreak" denen olay çok basit ve çok sorunsuz... Yaptıktan sonra da internette bir dünya iphone uygulaması bedava artık sana...

HTC'ye ROM update oldukça zahmetli bir iş, ama iphone'a jailbreak çok daha kolay... Neticede temel çok daha sağlam..

Kamera: ? Bu bir PDA, fotoraf makinası değil... Çok iyi resim çeken bir N95-N96 çok güzel evet ( eşimde var, harika bir alet ), ama o da bir I-Phone değil...

Iphone'un nelere kadir olduğunu anlamak için kulaktan dolma bilgiler yerine lütfen apple sitesinden application'ları bir inceleyiniz derim... Çok basit bir örnek, dün evde birtakım duvarı delme, raf asma gibi faaliyetlerim vardı. Su terazisi yoktu, hemen bir su terazisi uygulaması indirdim ve iphone'u çok hassas bir su terazisi şeklinde kullanarak raflarımı duvara monte ettim...

Hangi kamera? Ne MMS'i beyler?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bakalım kısmet olursa alıcam bi tane.3G de son versiyonda çoğu program için ücretli felan dediler.Bizim bora kullanıyo onda baktım cihaz hoş güzel ama bi 2G daha iyi abicim fln dediydi.Bunda çoğu program ücretli dediydi.Gerçi ücretsiz pro lar oldunu biliyorum ama bakalım.
    Olmadı kırarız öyle kullanırız uğraşması zevkli oluyo Thx bilgiler için

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Keşke telefon alırken 1 hafta deneyin isterseniz deseler. 3 ünüde denesem hangisi işime gelirse alsam. Benim gönlüm bunca yazıdan sonra bile halen HTC de . Şimdi gider iphone alırsam bile hem aklımda kalıcak. Iphone 3g yerine normal modelini alsam sizce sıkıntı yaratırmı. Hemen alabilirim arkadasımda var satıyor normal modelini. İstediğim gibide alabilicem. ama 3g değil ve 8gb lık modeli ne diyorsunuz?
    Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
    Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
    Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
    Ayağı yerden kesen güzellik otomobil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Normal modelini şahsen kullanmadım, ancak yakın bir arkadaşımda var, benim 3G ile karşılaştırınca farklar ortaya çıkıyor. 3G bariz daha hızlı bence. Software olarak da farkları var.. Ama asıl fark, eğer günün birinde GSM şebekeleri 3G'yi desteklemeye başlarsa ortaya çıkacak..

Bence çevrenizdeki arkadaşlarınızın telefonlarını iyice kurcalayın, kararınızı öyle verin. Nacizane tavsiyem, Iphone kullanmaya alışıksanız veya iphone'a aşinalığınız varsa, HTC'yi bir müddet denemeden almayın.. hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tugral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Keşke telefon alırken 1 hafta deneyin isterseniz deseler. 3 ünüde denesem hangisi işime gelirse alsam. Benim gönlüm bunca yazıdan sonra bile halen HTC de . Şimdi gider iphone alırsam bile hem aklımda kalıcak. Iphone 3g yerine normal modelini alsam sizce sıkıntı yaratırmı. Hemen alabilirim arkadasımda var satıyor normal modelini. İstediğim gibide alabilicem. ama 3g değil ve 8gb lık modeli ne diyorsunuz?
    bi kaç yazılımsal farklılık,3G,GPS ve şarj süresi dışına hiç bi fark yok 2G ile 3G arasında.Bence arkadaşına söyle bi kaç günlük versin sana iphone u dene bi.

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bakalım kısmet olursa alıcam bi tane.3G de son versiyonda çoğu program için ücretli felan dediler.Bizim bora kullanıyo onda baktım cihaz hoş güzel ama bi 2G daha iyi abicim fln dediydi.Bunda çoğu program ücretli dediydi.Gerçi ücretsiz pro lar oldunu biliyorum ama bakalım.
    Olmadı kırarız öyle kullanırız uğraşması zevkli oluyo Thx bilgiler için
    3G de 2G de olsa hepsinin yolları var jailbreak yapman toplasan 10dk sürmüo ztn ileri iler yapıp yüklüyorsunuz gibi bişi, ister wifi dan bağanın ister kabloyla bağlanın program atabiliyorsunuz, HTC bi arkadaşımda vardı o hologramsı logosu bile çakma duruo bodyguardz kullanıyorum koruma olarak üstünde film olmasına rağmen ekran hassas ötesi ve inanılmaz hızlı iphone da hiçbir program kapatılmıyor ayrıca mesela nette tech i gezmişim roll konusunu en son çıktım browserdan 1 hafta sonra girdim kaldığım yerde sayfa

''Bana o biraz saçma geldi.Mac OSx çok kulanmadım ama linux gibi bi işletim sistemini çözüp yuttuğuma göre onuda çözerm heralde ''

ne mac i olm windowstan çatır çatır jailbreak te yapıosun itunestan müzikte yüklüosun shazam gibi çok deli programlar var çalan müziği dinletiyorsunuz şak die album kapağı resmini bile getirio karşınıza eklentilerin haddi hesabı yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3G de 2G de olsa hepsinin yolları var jailbreak yapman toplasan 10dk sürmüo ztn ileri iler yapıp yüklüyorsunuz gibi bişi, ister wifi dan bağanın ister kabloyla bağlanın program atabiliyorsunuz, HTC bi arkadaşımda vardı o hologramsı logosu bile çakma duruo bodyguardz kullanıyorum koruma olarak üstünde film olmasına rağmen ekran hassas ötesi ve inanılmaz hızlı iphone da hiçbir program kapatılmıyor ayrıca mesela nette tech i gezmişim roll konusunu en son çıktım browserdan 1 hafta sonra girdim kaldığım yerde sayfa

''Bana o biraz saçma geldi.Mac OSx çok kulanmadım ama linux gibi bi işletim sistemini çözüp yuttuğuma göre onuda çözerm heralde ''

ne mac i olm windowstan çatır çatır jailbreak te yapıosun itunestan müzikte yüklüosun shazam gibi çok deli programlar var çalan müziği dinletiyorsunuz şak die album kapağı resmini bile getirio karşınıza eklentilerin haddi hesabı yok
    iyi alınca kafanın etini yerim ozmn sonra of puf yapma ama skko

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iphone işi kolay. Kullandım da ama HTC ile kıyaslama sansım olmadı. Omniayıda 2 gün boyunca ama HTC yi deneme sansım olmadı. Aklıma takılı kalıyor. Beğenirsem kesin alıcam HTC yi ama deneme sansım olsa keske

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada ben MMS kullanan birisiyimdir nadirende olsa. MMS olmasını isterim telefonda şimdi iphone a mms falan yükleyebilioruz demi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iphone dan mms alıp gönderemezsin.Yani çektiin resmi karşındaki birine MMS yoluyla atamazsan yada karşındaki birinden MMS alamazsn.Anca bilgisayara aktarıp bilgisayardan atarsın resmi.

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    iphone dan mms alıp gönderemezsin.Yani çektiin resmi karşındaki birine MMS yoluyla atamazsan yada karşındaki birinden MMS alamazsn.Anca bilgisayara aktarıp bilgisayardan atarsın resmi.
    Program yukleyincede mi olmuyo ?
    - K -

________
    Dr.Ecu

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dayı sen yazma konuya ahah

http://www.ingilizanahtari.com/showthread.php?p=28119

dan bilgi alabilirsin swirlymms programını yükleyip mms alıp gönderebilirsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3gsiz 8gb lık modeli alimmi diyorsunuz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    MMS için uygulama var evet..
    Bence 3G'li 16 GB modelini al. Şarj süresi özellikle 2.1 update'ini yaptıktan sonra aynı kullanım ile 1 gün uzadı bende..
    Ama once HTC Diamond'u bir dene mutlaka, içinde kalmasın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dayı sen yazma konuya ahah

http://www.ingilizanahtari.com/showthread.php?p=28119

dan bilgi alabilirsin swirlymms programını yükleyip mms alıp gönderebilirsin
    yaw bertan saf konusma orjinalinde varmı yok
    onu kur özeliik gelsin bunu kur özellik gelsin hayret bişey orjinalinde yoksa yoktur
    Sonradan eklentisi vardır o ayrı beni ilgilendirmez ama ORJİNAL ÇIKIŞLI BİR AYFONDA EMEMES YOK KArdeşim aa

yazma etme deme programla eklentisi olduunu yalım abi belirtti ztn yukarda bizde okduuk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hop kavga yok iphone dan yaziyorum Su an aldim gibi ya nasip

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bis kavga etmeyis ztn arada okşuyoz kalplerimizi iyi hadi hayırlı olsun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)