osman Pamukoğlu naaptı size ya ondan ne istiyosunuz ?
facebook gene felç..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Evden çıkarken helallik alacaz artık. Vasiyet falan mı yazsak ?
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
'Gelen gideni aratıyor' cümlesi ne kadar doğru yerlere gidiyor. Erbakan,Türkeş,Baykal..
gelenlere bakın gidenlere bakın..
imzasız..
Osman paşayı burada kimsenin eleştireceğini zannetmiyorum. Kendisiyle birebir diyaloğum oldu. Genel merkezde görmek isterdim açıkcası.
Burada sanıyorum paşa ile ilgili yanlış anlaşılma oldu. Konu amacından sapmasın lütfen.
Umarım dediğin gibidir, yanlış anlaşılma olmuştur.
Konunun amacı ne Fatih ? Oturup her patlamada aynı muhabbeti mi yapıcaz, vahlar tühler bişe kurtarmıyor artık. Giden gidiyor, daha vahimi ülke kan ağlıyor.
Ben sana söyleyim kardeşim, birileri akp ye giydirecek birileri çıkacak onları savunacak taa ki bi sonra ki patlamaya kadar unutulacak gidecek
ben bu amaca hizmet etmiyorum o zaman. yeni hareket şart, şart şart.
Osman Pamukoğlu büyük bir insan. Sürekleri doğruları içimden geçenleri söylüyor bu yüzden de siyasetçi olamaz.
Günün 18 ~19 saatleri arasinda toplu taşıma meydanlar kalabalık caddeler sokaklar avmlerden uzak durun
Genellikle ana haberler başlamadan yapılan eylemler bu tedbir sayesinde kurtulabilirisiniz.
Diye mesajlar paylaşılıyor.
Komedi ya bu ulkede tesadüfen hayatta kalabilmek![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Kürtüm ben en en az da bana kürtüm diye farklı gözle bakan arkadaş kadar Türküm. Görevimi fazla fazla yapiyorum devlete trilyonlarca vergi veririm kaçagım kuçagım yok. Ailemde şehit var. Trafik dışında polisle işim olmamış. Şimdi güzel hemşerim sen neden bana farklı gözle bakıyosun anlat bana bilmek istiyorum ?
Zaten sen bana ben sana farklı gözle bakıyosam artık boşver kaybetmişiz. Onlar kazanmış.
Ne mutlu Türküm diyene,Ne mutlu Türküm diyebilene!
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
Kurdurmuş köpeği vurmazsan gelir sahibini ısırır. Bazı sorunların siyasetle değil askerle çözüleceği kesindir. Ve o asker tam olarak osman pamukoğlu askerine emir verip kışlada oturacak adamla olmaz bu işler ki bu adamın kan uykusu belgeselini izlerseniz öyle bir adam olmadığını anlarsınız.
Askerleriniz vurulan pkklıları toplasın resimlerini çekelim haber yapacaz diyen gazeteciye ben askerime leş toplatmam çekecekseniz işte hepsi o dağlarda biz onları burada bırakacaz ya sahipleri alır yada kurt köpeklere kalsın diyecek kadar delikanlı bir adamdır.
#RenaultSport Clio-R
yanlıs okumadıysam adam pamukoglu dıye yanlıslıkla yazdım dıye hemen altındakı postta belirtmiş,zeka sevıyesı mınumum olan adam bıle osman paşaya zannetmem sallasın,hain değilse tabi.
Numan Kurtulmuş, "olanlara bakıp, büyük resmi görmenizi istiyorum" dedi.
Sıradan bir vatandaş olarak zatı alilerine;
"Büyük resim falan umrumda değil. Sokakta elimi kolumu sallayarak yürüsem yeter" diyorum.
Onu diyen açıklamasında helal oy'dan köprü,hastane,havaalanı yaptıkları hizmetlerden reklamda verdi.
"Evlerimize kapanmayıp, çarşıda pazarda içimiz kan ağlayarak gündelik hayatımıza devam edeceğiz"-Numan Kurtulmuş
Çevirisi: Eve kapanmayın ekonomi zaten b.k daha da batırmayın ölücekseniz de ölün biz kınarız şiddetli şiddetli.
Biri kardeşlerime söylesin 3.köprüden geçmek,3.havaalanından uçağa binmek,duble yollarda gitmek için önce hala hayatta olmak şart.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)