Ben TÜRK OĞLU TÜRK’ÜM NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE diye başlar sözlerim Ve Türk hanımdan gelir benim adım ,Fatih Sultan Mehmet’in, Kanuni Sultan Süleyman’ın torunuyum ben Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün evladıyım Cumhuriyetin Bekçisiyim adım Alpaslan abimin adıda Fatih , bu kim olduğumuzu anlamaya yeter.
Bunu okuyup pkk nın meclisteki arka bahçesine oy veren ne kadar kişi varsa bu patlayan bombalarda ölen her vatandaşımda şehit olan her vatan evladında onun kanı var Allah onların iki yakasını bir araya getirmesin inşallah bu dünyada cehennemi yaşasınlar menfaat uğruna vatanını satan it sürüleri.
Bodrum’da araçlarına bu itlerin bayraklarını asan şerefsizler türemeye başladı . profil resmi yapan itler hepiniz ifşa edin kendinizi millet ne olduğunuzu bilsin .... olup gidin artık bu memleketten.
Bu saatten sonra bana açılım yok iyimser düşün demesin kimse Türk’ün Türk’den başka dostu yoktur..
Bizi yıldıramayacaksınız , kalabalık yerlerde dolaşmayın diyorlar inadına dışarıdayım , inadına kalabalıktayım, gelin patlatın.
Bizi bitiremeyeceksiniz...
Mücadelemizde hiç bir engel tanımayacağız!
Yılmayacağız!
Yıkılmayacağız!
Başaracağız! Başaracağız! Türk Milleti Olarak Bununda Üstesinden Geleceğiz.
ALLAH TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN (AMİN)