User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
33 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Ülkenin Geldiği Bu Durumda !

alpbodrum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ülkenin Geldiği Bu Durumda !

Ben TÜRK OĞLU TÜRK’ÜM NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE diye başlar sözlerim Ve Türk hanımdan gelir benim adım ,Fatih Sultan Mehmet’in, Kanuni Sultan Süleyman’ın torunuyum ben Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün evladıyım Cumhuriyetin Bekçisiyim adım Alpaslan abimin adıda Fatih , bu kim olduğumuzu anlamaya yeter.

Bunu okuyup pkk nın meclisteki arka bahçesine oy veren ne kadar kişi varsa bu patlayan bombalarda ölen her vatandaşımda şehit olan her vatan evladında onun kanı var Allah onların iki yakasını bir araya getirmesin inşallah bu dünyada cehennemi yaşasınlar menfaat uğruna vatanını satan it sürüleri.

Bodrum’da araçlarına bu itlerin bayraklarını asan şerefsizler türemeye başladı . profil resmi yapan itler hepiniz ifşa edin kendinizi millet ne olduğunuzu bilsin .... olup gidin artık bu memleketten.

Bu saatten sonra bana açılım yok iyimser düşün demesin kimse Türk’ün Türk’den başka dostu yoktur..

Bizi yıldıramayacaksınız , kalabalık yerlerde dolaşmayın diyorlar inadına dışarıdayım , inadına kalabalıktayım, gelin patlatın.
    Bizi bitiremeyeceksiniz...
    Mücadelemizde hiç bir engel tanımayacağız!
    Yılmayacağız!
    Yıkılmayacağız!

Başaracağız! Başaracağız! Türk Milleti Olarak Bununda Üstesinden Geleceğiz.

ALLAH TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN (AMİN)

Faruk'S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    belki de söylenilecek çok daha fazla şey var ama..
    ALLAH TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN (AMİN)
    #NeMutluTÜRKÜMDiyene!

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    235 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    [IMG]http://i.h
    Ya cem başkan var ya alemsin he.

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hukumetın capsız ve hesapsız polıtıkalarının faturasını halk OLEREK oduyor!
    Daha dun gezın dolasın,bunlar dıs guclerın abartmasıdır,kaos ortamı yaratmaktır dıyenler,bugun olu sayısı verıyor!
    Bu haınlerı zamanında kollayan-elele sarkı soyleyen,ıstedıklerını veren hatta Apo yu yuceltenlerden hesap sormadıkca,bır yere gıdemeyız!
    Yapan pıyona degıl,yaptıran krala bak....
    Bunlar daha ıyı gunlerımız,3-4 mılyon surıyelı aldı,5-6 sene sonra bunlar 6mılyon olucaklar,ozaman onlara hak hukuk davası baslar.
    Ustune bır kac mılyar euro alabılmek ıcın avrupadakılerıde alacagız...
    Daha cok acılar bızı beklıyor....

msk_bmw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ülkeye adam almak bu kadar kolay olmaz, yaptık oldu zihniyetindeki hükümetten dolayı Gaziantep'in çarşısındaki mağazamıza son 1 yılda 3 kez hırsız girdi, 2 yıl öncesine kadar tuvalet ihtiyaçlarını bile geceleri gelip çarşının ortasına yapan medeniyetten hiç haberi olmayan tabir-i caizse mağara adamlarını yontulmasını izledik. Bu kadar kayıtsız cahil adamın olduğu memlekette kaos olmaması şaşırtıcı olurdu.
    ///M Rulez...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Plutonun devlet kitabını okuyan var ise, dediklerimi çok iyi anlayacaktır;
    şu an onun tanımında ideal gözüken ancak sonu diktatörlük ve monarşiye dönen çoğulcu demokrasinin son halkasına benzer reaksiyonlar gösteriyoruz, bunun sonu monarşi, monarşinin sonu iç savaş ve çöküş.

Tanrı'dan Türk'ü koruyup kollamasına dua edeceğimize, oy kullanan demokratik çoğunluğa hala zaman geç değil iken akıl, fikir vermesini istemek daha mantıklı.

Osmanlı hayallemesi yaparak, Osmanlı hanedanının gıyaben idam fermanını verdiği Atatürk'un evladı olmanızda tam bir tezat.

Sizi tenzih ederek söylüyorum, en azından padişah isimlerini biliyorsunuz ama tarihi bilmeden tarihiyle övünen tek topluluk Osmanlıcılar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu vatan yalnız ve çok güçlü olmak zorundadır. Lakin Türk'ün Türk'den başka dostu yokdur.
    Bu topraklarda yaşayan herkes, alt kimliği her ne olursa olsun, Türk olmayı; bu Ülkenin herbir vatandaşına ait bir üst kimlik olarak kabul etmek zorundadır. Alt kimlik her bireyin özelidir ve öylede kalmalıdır. Tıpkı dini gibi... O halde, T.C vatandaşı olan herkes Türk'dür ve bu vatanın çıkarını kendi çıkarı olarak görmek onun asli görevidir.

Bu vatan (devlet), hainleri bir an önce saptayıp, bertaraf etmek zorundadır. İster mecliste, ister sokakda hiç fark etmez. Lakin vatan hainliğinin bir bedeli vardır! Vatandaş da devlete bu konuda hizmet etmelidir.

Yalnız olduğumuzu ve çok güçlü olmak zorunda olduğumuzu unutmayalım. Birlikten kuvvet doğar.

Allah vatanımızı korusun ve yüceltsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ckrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Plutonun devlet kitabını okuyan var ise, dediklerimi çok iyi anlayacaktır;
    şu an onun tanımında ideal gözüken ancak sonu diktatörlük ve monarşiye dönen çoğulcu demokrasinin son halkasına benzer reaksiyonlar gösteriyoruz, bunun sonu monarşi, monarşinin sonu iç savaş ve çöküş.

Tanrı'dan Türk'ü koruyup kollamasına dua edeceğimize, oy kullanan demokratik çoğunluğa hala zaman geç değil iken akıl, fikir vermesini istemek daha mantıklı.

Osmanlı hayallemesi yaparak, Osmanlı hanedanının gıyaben idam fermanını verdiği Atatürk'un evladı olmanızda tam bir tezat.

Sizi tenzih ederek söylüyorum, en azından padişah isimlerini biliyorsunuz ama tarihi bilmeden tarihiyle övünen tek topluluk Osmanlıcılar.
    Kültürlü biri olduğunuz belli , zaten bunu kafamıza kafamıza vurmuşsunuz ancak anlamadığınız birşey var. İllaki osmanlı ve Atatürk ü düşman durumuna düşürmeye çalışıyorsunuz . Yapmayın !! Siz son demlerini yaşayan ve gtünü kurtarmaya çalışan bir padişahtan bahsediyorsunuz , Koskoca Osmanlıyı kendi menfaatleri uğruna kararlar veren Vahdettinden ibaret görmeyin !! Bir padişah hata yaptı tüm osmanlı çöpten ibaret değil biz tüm dünyaya korku salan bir neslin tohumlarıyız.

Artık hakketen baydınız . Başı bağlı , başı açık , Atatürkçü , Cemaatçi yeter ulan , hepimiz Türk üz.. ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara karşı durmak için Birlik olma zamanıdır . Kendinize gelin.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Nukleer başlıklarını hazırladım beyler emir verin basayim.

Bu konuyla fena gaza geldim ben
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı alpbodrum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kültürlü biri olduğunuz belli , zaten bunu kafamıza kafamıza vurmuşsunuz ancak anlamadığınız birşey var. İllaki osmanlı ve Atatürk ü düşman durumuna düşürmeye çalışıyorsunuz . Yapmayın !! Siz son demlerini yaşayan ve gtünü kurtarmaya çalışan bir padişahtan bahsediyorsunuz , Koskoca Osmanlıyı kendi menfaatleri uğruna kararlar veren Vahdettinden ibaret görmeyin !! Bir padişah hata yaptı tüm osmanlı çöpten ibaret değil biz tüm dünyaya korku salan bir neslin tohumlarıyız.

Artık hakketen baydınız . Başı bağlı , başı açık , Atatürkçü , Cemaatçi yeter ulan , hepimiz Türk üz.. ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara karşı durmak için Birlik olma zamanıdır . Kendinize gelin.
    Korku salmak gerçekten büyük bir başarı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Korku salmak gerçekten büyük bir başarı.
    Eski osmanlı haritasını paylaşmaya gerek duymuyorum.

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O dönemler çok geride kaldı! Artık at, kılıç değil olay. Onuda geçtim artık görünür savaş durumuda pek kullanılmıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kültürlü diye kendimi adletmek için yeteri kadar kitap okumadım, hoş her okuduğum kitaptan sonra ne kadar az şey bildiğimi, ne kadar kültürsüz olduğumu fark ettiğim için sanırım paradoksa düşüyorum.

Neyse, benim anlayamadığım nokta, Fatih Sultan Mehmet gibi, Kanuni Sultan Süleyman veya hanedanın diğer padişahları aldıkları kararlar sonucunda faydalı işler yapınca "Koskoca Osmanlı" oluyor da neden aynı hanedandan gelen taht sahibi Vahdettin'in aldığı kararlar Vahdettin'i bağlıyor?

Osmanlı tarihinin bütün dönemleri tek bir payda da buluşur, "Devlet ve taht her zaman hanedandan ve topraklardan önce gelir, toprakları bir arada ve yenilerini ekleyen taht ve devlettir." Fatihin aldığı "Katli-Vacip" kanunu bununda yasal olarak ilk yansımasıdır.
    Osmanlı tarihinde tahta yapılacak en ufak bir tehdit, her zaman ama her zaman ölümle sonuçlanmış. Ya taht sahibinin ya saldıranın.

Eğer sizin gelmesini istediğiniz "Dünya'ya korku salan" Osmanlı Hanedanlığı bugün yaşıyor olsaydı evladıyım dediğiniz Atatürk'ü "İsyancı, hanedan tanımaz, memleketin kötü halinden faydalanıp tahtı devirmek isteyen anarşist" olarak tanıyacaktınız.

Karşısına birlik olacağımız kişiyi doğru tespit etmeden düşmanımızı da içimize alarak bir araya gelirsek, dost gözüken teröristler bizi havaya uçurur.

oguz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olsun duble yolumuz var...
    keyfimiz paşada yok halimiz itten beter

skyhigh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunlar dıs guclerın abartmasıdır,kaos ortamı yaratıyorlar,bunların amacı ülkeyi bölmek,3.köprüyü yaptık çekemiyolar,bunlar paralelci,kahrolsun chp,dimdik ayaktayız yıkılmıcaz vb insanlık dışı yazılar gelir şimdi ben yazıyım şimdiden siniriniz bozulmasın

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Osmanlı iyidir , güzel yanıda var yanlışlarıda var hem iyi yanlarından hem kötü yanlarından her zaman ders çıkarılabilecek dehşet büyük bir imparatorluk... Ama şu osmanlı torunu , osmanlı tohumu muhabbetinden kurtulun... Osmanlı torunu olmak için kan bağı lazımdır. Dünya üstünde soyuna ve kan bağına bu kadar bağlı başka bir imparatorluk gelmemiştir. Ben osmanlı torunuyum tohumuyum vs demek öyle kolay birşey değil... Bu lafı 500 yıl önce deseneniz anında kafanızı keserler... Kolay mı öyle ? Hiçbirimiz osmanlı soyu veya torunu değiliz.Bizim geçmişimiz olsa olsa tarımcılık vs yapan zavallı halktandır.O halkında %30-40 türk % bilmem kaçı arap ermeni hristiyan çerkes vs diye ayrılır...
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    1942-43 Nazi Haritasını paylaşmaya gerek duymuyorum.

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Osmanlı soyundan kım,var mı aramızda?Yıgıt ne guzel demıs... aq,herkes asıl zaten ha..! Neyın torunusun kardesım sen?
    Ha osmanlıcılık oyununu Ataturk'un kurtardıgı topraklarda degılde,Osmanlı'nın kaybettıgı topraklarda yapsana?
    Ataturk sıze gore devletı yıkmaya calısan ısyankardı,eee?
    Osmanlı zamanında ıyıdı,kıtalara hakım olmus bır devlettı,oda dıger tarıhde yer almıs devletler gıbı coktu ve halk kendı ıcın M.K.Ataturk'u cıkardı.
    Ha onun Turkıye'sı ıle hesaplasmaya kalkan gotunden Yenı Turkıye safsatasını uydurdu!2 yol yaptı dıye kendını dev aynasında gordu hatta dedıkı,"ben gıdersem devlet yıkılır"!! Yıkılmaz kardesım,gıdersen suan kı hukumet yıkılır ve emın ol,bu dansoz halk,makarna ve yardımlarla elınde tuttugun %50'nın %30'u aynı gun satar senı.Yasasın yenı kral der!
    Ha su dogru yoldayız dıyen arkadas;Destekledıgın yonetıcıler Pkkkk ıle kucak kucak oldugu zaman-Davulla zurnayla karsılandıgı zaman-29 ekım gunu Kobanıye pyd askerını gecırırken-emıne megrı megrı dıye aglarken-Apo cok derınlıklı adam,sozlerıne kulak vermelıyız derken-Amed tabelaları astırıp Ne mutlu TURKUM dıyene taklarını ındırırken nerdeydın kardesım? Yamamak ıcın zor tutuyorum ama her seferınde tepem atıyor!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)