User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
33 sonuçtan 20 ile 33 arası

Konu: Ülkenin Geldiği Bu Durumda !

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KAMBOZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Genel müdür diyorki ben pkk yı bitiririm , bitirirsin tabi ne isterseler verirsin biter ozaman
    Kandildeki orpç diyorki tayyipi indiricez akp yıkıcaz
    Demekki doğru yoldayız
    Aynen haklısınız.. Doğru yoldasınız bu şekilde devam edin.. Durmak yok yola devam..

Ülkede bomba patlamadık yer bırakmayın, sivil ölümleri daha da arttırın.. Doğudan gelen şehit haberlerin haddi hesabı yok zira her gün o kadar çok ölüm oluyor ki gündeme yetişemiyoruz..
    yolunuz ülkenin çivisini çıkarmak, gerçek bir orta doğu ülkesi yapmak.. Doğru yoldasınız..
    Teröristlere verilmedik imtiyaz kalmadı, artık sizden başka bir şey isterlerse onu da verirsiniz.. Bu yoldan dönmek yok..

skyhigh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler bu makarna kömürü nerden alıyoz ya ben hiç alamadım onlarmı bizi buluyo bizmi başvuru yapıoz neye göre seçiolar

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı skyhigh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler bu makarna kömürü nerden alıyoz ya ben hiç alamadım onlarmı bizi buluyo bizmi başvuru yapıoz neye göre seçiolar
    sana vermezler senin araban var

levent_s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence Osmanlı soyundan gelmek kelimesinde bir anlam karmaşası var evet bende kendimi osmanlı torunuyum diye nitelendiriyorum bu direk osmanlı imparatorlugu hanedanı soyuyla fiziksel kan bagım var demek degil o imparatorluk sadece osmanlı ailesinin eseri degildir osmanlı imparatorlugu halkının türk halkının eseridir o çiftçiside, yeniçeriside, kadısıda hepsi osmanlıdır ve ben onların torunuyum ayrıca bu ülkeyi çanakkalede kurtuluş savaşında kanının son damlasına kadar savaşarak korumuş şehit olmuş türk halkının torunuyum! her nekadar Atatürkle direk kan bagım olmasada onunlada aynı soydanım. Atatürk ve silah arkadaşlarının kahraman şehitlerimizin kurtardıgı topraklar osmanlıdan bize kalan topraklardır o imparatorluk olmasaydı kurtaracak bir topragımızda olmazdı.

deeperblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neyseki geçen hafta ertelenen sümiyyiee nin nişanı bu gece gerçekleşmiş.

Böylesi bir kaos ortamında ne askeri ne siyasi şekilde çözüme ulaşması imkansız görünen bir ortamda
    s.ki t.şana denk bir vaziyette nişan yapabilen bir asrın lidermiz var sizde hala korkuyosunuz.

Emrecan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Atatürkü sevmeyen adamlardan nefret ediyorum. Yanlış sizce abilerim? Atatürkün ulkesinde Atatürke iftira atarak kotüleyen adamlar var.

alpbodrum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent_s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence Osmanlı soyundan gelmek kelimesinde bir anlam karmaşası var evet bende kendimi osmanlı torunuyum diye nitelendiriyorum bu direk osmanlı imparatorlugu hanedanı soyuyla fiziksel kan bagım var demek degil o imparatorluk sadece osmanlı ailesinin eseri degildir osmanlı imparatorlugu halkının türk halkının eseridir o çiftçiside, yeniçeriside, kadısıda hepsi osmanlıdır ve ben onların torunuyum ayrıca bu ülkeyi çanakkalede kurtuluş savaşında kanının son damlasına kadar savaşarak korumuş şehit olmuş türk halkının torunuyum! her nekadar Atatürkle direk kan bagım olmasada onunlada aynı soydanım. Atatürk ve silah arkadaşlarının kahraman şehitlerimizin kurtardıgı topraklar osmanlıdan bize kalan topraklardır o imparatorluk olmasaydı kurtaracak bir topragımızda olmazdı.
    Aynen katılıyorum.

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KAMBOZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hak ile batılın savaşı var tarafını seçmek durumunda herkes
    Hak ile Batılın savaşında, hırsızlığın, yalanın, rantın geçerli olduğu tarafı seçince Hak'kın tarafınımı seçmiş oluyoruz?
    Gerçi öyle oluyo haklısın sonuçta,

Göklerdennn gelen bir karar var,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Millet olarak birlik olalım konusu altında bile halen muhalefet olabiliyoruz . Sanırım bizim sorunumuzda bu.

Hiçbir yönetime partiye vekile güvenmiyorum. Sizde güvenmeyin ; Anayasamızın 76. Maddesine baktığınızda Millet vekili olmak için Tc Vatandaşı olmak , en az ilkokul mezunu olmak ve askeri görevini tamamlamak gerekir yazar. Ancak orada yazmayan çok önemli birşey vardır ; güçlü ve zengin olmak .

Peki şöyle soralım birde ; Zaten güçlü ve zengin olan insan neden milletvekili olmak ister ? Cevabını ben vermiyorum siz verin.

Arkadaşlar şunu bilmenizi isterim ki şu an için hiçbir partiyi tasvip etmiyorum. Şu durumda hala körü körüne bir partiyi savunanları'da anlamıyorum Ülkenin durumu daha kötüye giderse ortada ne AKP kalır ne MHP nede başka bir parti emin olun onlara hiçbirşey olmaz çünkü torunlarının torunlarına yetecek kadar paraları var . Anında ülkeden uzaklaşıp bahamalarda torunlarının torunlarına yetecek kadar paraları var. Olan yine bize ve garibanlara olur. Çünkü bir bu topraklarda bakiyiz.

Çözüm mü ? Bilinçlenmekten geçiyor , lenebilirsek eğer...

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alpbodrum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Millet olarak birlik olalım konusu altında bile halen muhalefet olabiliyoruz . Sanırım bizim sorunumuzda bu.

Hiçbir yönetime partiye vekile güvenmiyorum. Sizde güvenmeyin ; Anayasamızın 76. Maddesine baktığınızda Millet vekili olmak için Tc Vatandaşı olmak , en az ilkokul mezunu olmak ve askeri görevini tamamlamak gerekir yazar. Ancak orada yazmayan çok önemli birşey vardır ; güçlü ve zengin olmak .

Peki şöyle soralım birde ; Zaten güçlü ve zengin olan insan neden milletvekili olmak ister ? Cevabını ben vermiyorum siz verin.

Arkadaşlar şunu bilmenizi isterim ki şu an için hiçbir partiyi tasvip etmiyorum. Şu durumda hala körü körüne bir partiyi savunanları'da anlamıyorum Ülkenin durumu daha kötüye giderse ortada ne AKP kalır ne MHP nede başka bir parti emin olun onlara hiçbirşey olmaz çünkü torunlarının torunlarına yetecek kadar paraları var . Anında ülkeden uzaklaşıp bahamalarda torunlarının torunlarına yetecek kadar paraları var. Olan yine bize ve garibanlara olur. Çünkü bir bu topraklarda bakiyiz.

Çözüm mü ? Bilinçlenmekten geçiyor , lenebilirsek eğer...
    Güçlü ve zengin olmak yetmez, siyasetçi olmak lazım yani yeri geldiğinde siyaha beyaz, beyaza siyah diyebilmek lazım, belli bir şerefinin halsiyetinin olmaması lazım..
    Bütün sıkıntıların çözümü cahillikten kurtulmak zaten, insanlar anayasal hakkını aramayı bilse böyle olmaz, dinini inandığı kitabı okuyarak anlayarak yaşamaya çalışsa böyle olmaz

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alpbodrum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

.
    Bu ülkede o kadar güzel insanlar var ki vatanını, milletini, geleceğini düşünen. Ama hiçbiri m.vekili olamıyor. Yapmıyorlar. Chp,mhp,akp. Hiçbiri yapmıyor, güç savaşı oldu artık milletvekilliği. Yazık çokk yazık. Yazacak binlerce cümle var ama anladım ki artık kendimi yormaya dahi değmez.
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben sorunu partilerden çok parti liderlerine baglıyorum,,mesela akp yi tayyib ve eşi yönetiyo,adam kararları hep çıkarları için veriyo,,chp de de zaten etkili bir lider yok adam akıllı ne dedigini bilen,,mhp de karışık kuruyemiş,,,millet olarakta yok şu alevi yok şu sunni ayrımcılıg,,,ahmet kayanın dedig gibi,,,, nerden baksan tutarsızlık,,,,

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün haberlerde gördüm, duygulandım cidden helal olsun.
    "Şanlıurfa'da aralarında 10 yıldır kan davası bulunan aynı aşirete mensup Oruç ile Tetik aileleri, "Ülkenin birlik ve beraberliğe ihtiyacı var" diyerek barıştırıldı.
    Tetik ailesinden Cemal Tetik ile Oruç ailesinden Bozan Oruç birbirleriyle el sıkışarak aralarındaki 10 yıllık kan davasını, bir daha başlamaması umuduyla bitirdi. İki ailenin ileri gelenlerinin ardından diğer aile mensupları da birbirleriyle el sıkışarak barıştı. Barış töreninde yan yana oturan kan davalı akrabalar, kurulan yer sofrasında yemek yedi."
    http://www.haberler.com/10-yillik-ka...278974-haberi/
    Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sinan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün haberlerde gördüm, duygulandım cidden helal olsun.
    "Şanlıurfa'da aralarında 10 yıldır kan davası bulunan aynı aşirete mensup Oruç ile Tetik aileleri, "Ülkenin birlik ve beraberliğe ihtiyacı var" diyerek barıştırıldı.
    Tetik ailesinden Cemal Tetik ile Oruç ailesinden Bozan Oruç birbirleriyle el sıkışarak aralarındaki 10 yıllık kan davasını, bir daha başlamaması umuduyla bitirdi. İki ailenin ileri gelenlerinin ardından diğer aile mensupları da birbirleriyle el sıkışarak barıştı. Barış töreninde yan yana oturan kan davalı akrabalar, kurulan yer sofrasında yemek yedi."
    http://www.haberler.com/10-yillik-ka...278974-haberi/

Böyle birşeye vesile olması umut verici.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)