sağlık raporunu bağlı olduğumuz aile hekimliğindenmi alıyormuşuz peki?
Printable View
sağlık raporunu bağlı olduğumuz aile hekimliğindenmi alıyormuşuz peki?
Şuan İzmir içi 10 günde bile randevu veren yer yok. Ehliyetin elimize ulaşmasıda işlem sonrası yaklaşık 15 günmüş. Benim seyahatim zaten ay ortası, inşallah sıkıntı yaşamam.
Ehliyet ortalama kaç günde elinize vardı peki
Ehliyet neysede kimliği değişmeyi çok istiyorum cüzdanımı ona göre yenilicem cünkü. Kocaman kağıtla gezıyorduk ufaltmaları gerçekten çok hoşuma gıttı sevdiğim cüzdanı kimlik sığmıyor diye alamıyordum.
Selam istanbul için konuşuyorum randevu hususunda;
En erken 1 ay 15 gün içinde randevu veriyorlar, yakın tarihe randevu veren tek yer şile 18 mart 2016 akşamı internetten randevu aldım 21 mart günü şile trafik şubeye gittim tüm randevu saatleri dolu olmasına rağmen tek bir sivil görmedim 14:40 olan rendevuya 11 de gittim hemen aldı evraklarımı kibar bir şekilde formları doldurdu ve imzaladım.. 24 mart günüde kapıma kadar geldi ehliyet. harç ücretleri de A-A1-A2: 133.70TL B:402.90TL C-D-E:672.10TL
Sağlık raporumu da herhangi bir özel tıp merkezinden aldım.
Ben bu tür konularda zıplamam bi zıpladık oda işe bak!!yeni tip ehliyeti aldım ama hata yapmışım kesinlikle son ana bırakılmalı şimdi verildiği tarihten itibaren 10 yıl gecerli sonra sınav en son al geç gir. Herşeyde olduğu gibi burdada da adaletsizlik yapacak bişe yok almış bulunduk artık.
alla alla seviye sınavı ne için ilk defa duydum.. yazılı bir sınav galiba vatandaş kalırsa ne olucak ehliyeti iptal olup sıfırdan tekrar ehliyetmi alıcak.. ..
insanları bukadar yormakdan zorlamakdan keyifmi alıyorlar..
Bu pazartesi basvurdum çarşamba eve geldi bilginiz olsun...
ohh ohh suyundanda koysunlar bende B A2 var hem araba hemde motordan mı giricem.. ne güzel dünya.. bunlara parada vericez kesin bedavaya yapıcak halleri yok..
ehliyet almayın yormayın kendinizi bu kadar demeye getiriyorlar sanırım..
10 yıl sonra sağlık raporu ve sürüş testi olayı güzel olacak bence..şuan trafikte her çeşit insan mevcut.belki elenir biraz.ayrıca talep olmaz falan denmiş ama şuan edırne, tekirdag, kırklareli, çorlu,istanbul, kocaeli gibi şehırler için en yakın randevu 1 ay sonrasına..
mevzu sürüş testi sağlık raporu falan değil..
eğer düşündüğüm gibiyse güzel paramız gidicek.. sana kendi arabanla gel demiycekler yüksek ihtimal meb e kayıtlı bir sürücü kursunun arabasıyla gireceksin direksiyona. o iş içinde sürücü kursuna kayıt falan evrak işleri falan bir meblağ ödemen gerekir.. bu iş gene vatandaşa 300-500 tl den aşağı gelmez..
sınavı geçmen içinde şimdi bir sürü kural getirmişler geri parkda 50 santim yanaşıkda şu kadar mesafe .. falan filan bunları bilmeden on numara park et on numara aracı sür eğer o mebin standartlarında sürmemişsen gene kalırsın..